Új hozzászólás Aktív témák

• Boci_83

őstag

válasz ent #9702 üzenetére

Ja. Az OPN szerver miben más? Mert ott nem folyik ki a szemed? Meg azon kívül hogy kérdezel, meg hogy 1 monitoros hsz-eket írsz, hogy reformálni kellene, és kinek min kellene változtatnia, azon kívül nem nagy változást láttunk nálad, neked is lenne mit rendbe rakni, kezdésként ha elkezdesz játszani egy wart, ott legyen hangod, mert a Te hangodat nem hallom, de az asszonyodét a másik szobából annál inkább, majd war közben lelépsz, utánna meg nem látunk 1-3 hétig!
    Az a helyzet ha ez CB war lett volna, ugyan ezt simán megtetted volna, de emlékszem én még olyan körlevélre is,a mit pont Te indítottál, ebben volt egy csomó hasonló kérdés, mire nem tudom Te milyen választ adhattál...!?

Nem voltam lusta előkerestem, biztos rémlik hogy ezt Te küldted minden tagnak. Tedd meg hogy kitöltöd az adatlapot!

Következő kérdésekre a válaszokat pontok alapján adjátok.
    (1 = igen, 2 = talán, 3 = ritkán, 4 = soha, 5 = nincs válasz)

1. Cod4 közben ha asszony átlátszó fehérneműben elébed áll, elcsábíthat?
    2. A főnököd keres a mobilodon, de te cb war-ral vagy elfoglalva, felveszed?
    3. 38,9° C lázad van, rosszul vagy egy picit, leülsz géped elé codozni?
    4. A gyerek kikiabál a WC-ről amíg a publikon te épp első vagy a statban: apa töröld ki léci a fenekem! Kitörlöd?
    5. Csöngetnek az ajtón, de senki nincs otthon és élvezed, hogy önfeledten codozhatsz, kinyitod?
    6. A klán kitalálta, hogy ha már ilyen jól megy a warozgatás, akkor cb warokra is menne, megvennéd eredetiben a cod4-et?
    7. Elítéled e azokat akik Cheat-eket használnak csak azért, hogy megmutassák ők pro-k?

Válaszként adott értékelések minősítése, mely a cod társadalomban való helyedet tükrözi:
    1. Te egy elszánt COD őrült vagy!
    2. Te egy majdnem elszánt COD őrült vagy, igyekezz!
    3. Te egy olyan ember vagy, akinek nem mindene a COD, húzz bele, mert a PH!-ban nem sokáig húzod!
    4. Háát…, de lehetsz még rendes ember. Ha meg nem akarsz az lenni, akkor kérj segítséget.
    5. És te még klán tag vagy?

Új hozzászólás Aktív témák