Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
meghát gyertek pubolni nyugodtan amúgyis,ha van kedvetek...;) legalább tanul az ember...
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert mennyi lett?

-
ent
őstag
Ha akad még ilyen kisegítős meló szóljatok nyugodtan NYEV-esek. Imádok törni zúzni. Élvezetes volt. Gerus a BT klán tagja?
-
CséZé
őstag
Mennyi lett a tegnap war??? Remélem megkentétek a szájukat

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó is az!
Shipment az valami nagyon elvetemült...50 emebr.. LooL
de néha nagyon uncsi!Viszont a többi pályán nem állok be spawn killre hanem "meek" és szerintem a HeadShotot jó itt "gyakorolni"..Meg a reflexeid is jobbak lesznek 
-
kavicssli
addikt
Lorenzo!!! Jó volt este a "COD4"
dara rulezzzz

-
BandiHUN
veterán
ez mikor volt?én is voltam fent tegnap este 11után,de akkor nagyon jó hangulatos party keveredett...nem láttam ilyesmit,pedig volt olyan kör,hogy kiosztottam 3 fejest egymás után,de nem volt semmi,másnak sem hasonlókra,pedig volt fent vagy 3-4 OPN-es...mondjuk a te illetődet nem láttam.
-
ent
őstag
MINDEN -=PH!=- Tagnak!
Vért nem kívánó bosszú fortyog idegeim között. Röviden: ma az RFA (OPN) szerverén gémeltem, ment mint állat. Erre bogon lemakkolt, hangsúlyozom le de nagyon makkolt az új tagjuk, nevezett OPN.Kisi. Természetesen mint jó PH s tag, rögtön nyomtam T betűt és megírtam neki hogy milyen makker. Erre ő: nem ismételem el, hisz ide 18 év alattiak is járnak, röviden tráger szavakkal illetett. Na de ennyibe maradtunk, hogy ő egy makker.
Next map wet. megint ment mint állat, tudjátok milyen csíter vagyok. Erre van egy faszláma nevezett stinger nickű egyén aki beszólt, hogy ne stoppoljam mert kibelez. Erre több se kellett, tudjátok nem bírom a vért, főleg ha belőlem jön és leTK-ztam. most jön a lényeg.
A fiatal pelyhes pöcsű KISI bannt adott egyből, de nagyot.Azóta beszéltem főnökükkel nevezett OPN night, rendes volt mondta forró fejű a srác beszélni fog vele. Sőt elmondta, hogy ranked lett szerverük és mennyire örül neki. Mondtam, hogy egy ranked szerveren ilyen nem fordulhatna elő, főleg, indok nélküli bann. Illetve olyan tagok, amelyek bindje tráger szavakat tartalmaznak.
Szó szót követett és megbeszéltem vele egy OPN.kisi tagot megismerő wart késő estére.
Aki érez magában egy kis önfeláldozást klántársa iránt az írjon nekem PÜ-ben kire számolhatok estére.
Számolok mindenkire, és a legjobb felállásban lezúzzuk a fejüket strike-on...

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
örülj, nekem összesen nincs annyi

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A teszt végén kiír egy összpontszámot, amit a 3DMark a következő eredményekből gyúr össze: SM2, SM3, CPU score. Ebből le tudod szűrni, hogy a proci órajel emelésének hatására mindig emelkedni fog az összpontszámod, tehát ez nem mérvadó. Ezért érdemesebb a SM3-as pontszámokat figyelni.
Amúgy a 3DMark nem sok mindenre jó... -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdemesebb a SM2 és SM3-as pontszámokat figyelni.
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Nem vagyok a tuning híve"!
Akkor mégis megtört a jég.
-
Sirandrish
legenda
jeee...nah mostmár mehet keményen a téma..3Ghzn a proci 3dmark06ban plussz 3K..király

-
Moretimer
aktív tag
Cső!Csá! Óll!
Ejjj de rég voltam erre!

-
kavicssli
addikt
kicsit reklámozom... Tegnap sikerült találnom egy jó német HQ-s szerót... >24/7City< BlackBullz nagyon korrektek és csítrermentes..nagyon feelinges...
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
CséZé
őstag
Szeressük a hájgokat!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Cserébe majd a hétvégén jösz 1 kis HQ-t nyomunk!

-
CséZé
őstag
MOst h codozok észrevettem h valami nem stimu, tehát a probléma: ha lövök gyorsan vagy rántok, akkor késik a golyó vagy pl. nem ott csapódik be hova céloztam hanem mondjuk a fele annyi távba. Úgy kell elképzelni mintha lenne vagy 300-as pingem, de nekem csak 40 körüli volt és mégis. Valaki sejti a problémát?

-
kavicssli
addikt
Örülök hogy sikerült megoldani a problémát!

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hyper TX2 könnyen felment?

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Munkában vagyok, igy én nem tudok rajtad segíteni, de honlapon lehet kintvan.

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
CoD4-gyel mi van?

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvonási tünetek hallatszódnak a hangodból, azaz a betűidből...!

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Átírhatod a konfigod!

-
Sirandrish
legenda
KAVICS!!!!!
Megvan bazzeg!!!
Az Audio mappán belül a CD-n volt még egy mappa és onnan kelett manuálisan felrakni még valamit...mostmár van minden..este ARchlord
-
Sirandrish
legenda
nah megjöttem...gép bekapcs...fasza minden (bár vannak érdekes jeleségek) chellot felhivtam..netet belőttem de a hang az istenért nem bir előjönni se a fülesből se az erölködőböl..most megyek is az alaplap topicjába megkérdezem mitől lehet...este ha hangal ha hang nélkül de Archlord powaa

Jah TS ip-t meg passt pliz pü-ben lökjön valaki..
JAH ÉS MILLIÁRD THX KAVICS!!!!
a teát jól itthagytad
-
ent
őstag
Megint kiírom, hátha!
Jelentkezzen Pü ben az a PH s aki este warra jönne.
-
Boci_83
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére

-
cucmalajmc
tag
OFF
angol nyelvlecke:
ON
-
kavicssli
addikt
Az eizo oldalán vannak fent teszt progik és azt hiszem pixel hiba "néző" is! De ajánlom hogy max illetve kevés fényerőn nyomj 1-2 játékot nézzél filmet.. Akkor tuti előjön vagyis reméljük nem jön elő hiba!
Mellesleg nagyon fain kis moncsi annó én is szemeztem vele? Megkérdezhetem a piszkos anyagiakat? -
CséZé
őstag
Megjött a monitor!!! Brutál

-
kavicssli
addikt
Eredeti XP SP2 raktam fel!NEm tudom mi sül ki belőle!
Pálinkát nem ittunk
Még szerencse mert rosszul volt összedugva a táp és az alaplap!Tudjátok a tápcsati ami az alaplapra megy az 24 pines vagyis 20+4!Na a lényeg hogy Andrish haverja azt a 4Pines dugót nem a 20 pines mellé dugta hanem a Proci felett a 12Vos 4 pines dugóba
szerintem lett volna tüzijáték 
-
ent
őstag
Este war, PÜ akire számolhatok.
-
kavicssli
addikt
Na most jöttem haza SirAndrishnál voltam meg hackeltem neki a gépét! minden frankó minden jó csak hangot nem tudtuk elővarázsolni a gépére!
driver fel telepit minden okés...WMP elindit nincs hang
hanerőt lehet állitani de megsem mukkan!
Vezérlőpult hangok--- nincs fent driver..
eljátszottuk 3szor...de smemi eredmény -
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oldalára fektetitek a gépházat,oldallap leszed,minden cumót beledobtok,oldallap vissza,ketten jól megrázzátok a házikót és kész is.
De ha jól megnézitek a tartozékokat mindennek megvan a helye
-
CséZé
őstag
Na mivan emberek, mindenki unja a cod4-et

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
MentPÜ!

-
Boci_83
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Android felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mi sokat malmoztunk
mire a planthoz futottam,már az utolsó delikvenst hajkurásztátok Kiflivel

de sajna ma nem tudok, mivel megyünk a haverokkal kortyolni, meg csajok is lesznek 

hanerőt lehet állitani de megsem mukkan!