- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
Laraxior #20240 üzenetére
De sokan írják, hogy nincs tuning és így is szarakodik, kilép etc..
Ma direkt elkezdtem tovább rángatni a cpu/gpu/mem teljesítményét, hogy elérjem az ilyen jellegű hibákat, eddig semmi.
Pubg alatt már halott lenne a konfigom, legalább is ahol jelenleg tartok tuningban jelentkeznie kellene az eddig felsorolt hibák valamelyikének.
Az motoszkál a fejemben, hogy memória vagy bios setup lehet a gond...de igazából annak örülök, hogy itt legalább működik rendesen.
De ezt a pubg-s szívást nehezen tudom elfelejteni, mert nagyon tetszett akkoriban és egyszerűen nem tudtam rájönni mi okozza, más gammák, tesztek meg simán lefutottak rajta.Mikor indítom a játékot és főmenüből indul ott nekem is akadozik, megáll pár másodpercre de megy is tovább gond nélkül. Eddig ez nem volt, nemrég jelent meg ez az akadozásos tudomisénmi. Szerintem semmi komoly, majd javítják mert s4 alatt ilyen nem volt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Laraxior #20198 üzenetére
De, példa arra, hogy időtállóság szempontjából egy Battlefieldre jobban megéri fejleszteni, mint egy Call of Duty-ra, előbbivel jó esetben kihúzol 2 évet, egy CoD rész 1 év után mehet a levesbe, ahogy mondtam, PC-n meg pláne. Warzone most idén kivétel, az első kivétel a szériában, de ha teszem azt valaki csak az MW miatt tenne sok pénzt egy PC-be, úgy hogy mást nem is nagyon játszik, az nem, egyáltalán nem éri meg. Illetve kinek mi, ha van mit szórni dögivel, lelke rajta.
CoD-ra viszont továbbra is a konzolt javaslom, pláne az új next gen konzolokat, ismerve a HW-t és a spéci SSD képességeit, egy komoly PC árának több mint a feléért az marad az igazi best buy. De ez már egy másik topik témája.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Laraxior #20192 üzenetére
Hát a vicc ár azért a magyar átlagfizetéshez képest annyira nem vicces (persze nem mi vagyunk az elsődleges piac) de ahhoz képest hogy mennyibe került évekkel ezelőtt egy SSD úgy tényleg baráti. Bár ha játékhoz veszek, vagy legalábbis olyan játékhoz ahol fontosabb a teljesítmény és többet pörög, ott már inkább NVMe-t vennék, az meg viszont még drága. BF viszont nem jó példa, annak minimum 2 éves életciklusa van, egy CoD rész még kifullad 1 év alatt, ráadádus PC-n sanyarú sorsa volt mindegyiknek. Most jött a Warzone, igaz, ez képezi az egyetlen kivételt a szériában most, de én még mindig konzolon találom a CoD-ozást a legkifizetődőbb dolognak.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Laraxior #19970 üzenetére
Természetesen nekem...
Más...megoldhatnák már ezt az OC problémát is...gondoltam én,mert mind az 5700Xt-t mind a rtx2070-t vissza kell venni,mert még a gyári oc alatt is dev error-t dob(pláne manual +ba)...bár ahogy olvasgattam utána anno,az engine nem bírja az oc-t,szóval ez így marad... -
-
zgospel
őstag
válasz
Laraxior #19959 üzenetére
Most nekem is lejött másodikra egy első hely full randomokkal. Rengeteget számít ha 2-3 ember a csapatban a célra összpontosít és nem áll le ugyanazon a helyen harcolni 2 másik csapattal.
Első játékra olyanokkal dobott össze hogy agyhúgykövet lehet tőlük kapni. Én voltam a squad lead, a repülő a Port-tól a gátig haladt. Bejelöltem hogy Airportra ugrunk. Erre az egyik barom kiugrik már rögtön a portra, jelölés nélkül, a második bejelöli a Superstoret (ahova még haverokkal is 5x meggondolom hogy ugrok-e) és odaugrik, a harmadik meg AFK és a térkép végén esett ki a gépből
Csodacsapat -
Laby
őstag
válasz
Laraxior #19777 üzenetére
Warzone megjelenése óta működik. Viszont a Ghost-ok olyankor sem látszódnak.
Multiplayer-ben van olyan hogy mindenkit látsz mozgás közben, a Ghost perk-et csak sima pöttyként, mint egy sima UAV-nál másokat.
Na Warzone-ban ez sincs, aki Ghost perk-es az semennyire sem látszik. -
zgospel
őstag
válasz
Laraxior #19787 üzenetére
Szerintem meg nagyon nem, legalábbis Warzoneban egyáltalán nem. M13 csalódás volt nekem, amilyen jól elpötyögök vele multiban a pontos lövések miatt, annyira gyenge Warzoneban. A 30-as tár egy emberre sem elég.
M4-gyel már nagyon régóta nem megyek ott, nem tudom hogy az utóbbi 2 seasonben jobb lett-e. Grau tűnik a legmegbízhatóbbnak még mindig, illetve a FAL nagyon jó még Warzoneban az AR-ek közül. -
Khaosz55
addikt
válasz
Laraxior #19787 üzenetére
Origin12 nagyon jó szeretem, ki van húzva, de csak épületharcra. Vannak szituk amikor PKM-hez túl közel van az ellenfél és lassú a fegyver de Origin12 még nem visz el odáig.
LMG mellé meg vagy SMG-t vagy shotit kell raknom. AR-el egy a gondom, hogy termállal mindegyik dög lassú még a PKM-is lényegesen gyorsabban lehet emelni termállal.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Laraxior #19780 üzenetére
Warzon-ra.
Nekem megvan és valamiért nekem jobban megy PKM-el a game azt használom közép-távolra. Aztán lehet rosszul állítottam be a Bruent, de a PKM hatásosabb távolra mert végtag sebzése ugyan annyi mint a mellkas sebzése, a 100-as alap tár meg elég. Közelre meg megy az MP5 vagy MP7, MP7 60-as tárát nagyon szeretem sokszor jól jött . A PKM snatch grippel meg gyorsabban lehet célra tartani mint a Bruennel. Legalábbis a következő beállításokat használva.
Közép és közép távolra:
PKM.
Bruen V1
Bruen V2.Közelharc, közel középtáv:
MP5
MP7Sajnos a termál nélkül nekem nem megy, hozzá vagyok szokva nagyon szeretem a szemem ráállt arra is ha valaki cold blood-ot használ. Termál nélkül nem megy.
Nem vagyok már kifejezetten jó gamer 40+-os vagyok így nem olyan szinten űzöm mint a 20 évesek. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #19735 üzenetére
Nem csak nála, hátul kutyaglóknál többeknél is feltűnt az "effekt" tegnap este - mintha anyag darabok szakadnának ki belőle, és tűnnének a semmibe. Azután egyszer csak eltűnik ez a furcsa hatás, és minden a régi. Lehet, már a 2021 -es Incredible Warfare effektjeit tesztelik
-
-
szgabor12
tag
válasz
Laraxior #19636 üzenetére
Nem is a saját életemet féltem, hanem az ellenfelekét
Viccet félretéve, a vonat engem valahogy nem vonz, viszont a stadion inkább, főleg ha könnyebben össze lehet lootolni a loadoutra valót, mint superben, supert az esetek nagyobb részében túl szoktam élni, de ha még annál is nagyobb a harc, akkor lehet inkább nem oda ugrok először.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest