-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Ugrálós, becsúszkálós, 1shot halálos bunkók
Resetelték a startot nekem, ami nem zavar, csináltam is 2. valamennyi statot, chooper simán jött. Utánna vége volt mindennek, csipával, shootival, ugrával, 1 lövés halál, persze ők nem halnak meg.
De az első menetben minden tökéletes volt.
Na majd Ma.... -
dombi81
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel kontrollernek ismeri fel a rendszer, így nem tudnak tenni ellene. Vagy nem is akarnak. Ezzel amúgy is van gond bőven, múltkor Xbox-os haverral toltuk kontrollerrel és simán berakott egér-billentyűsök ellen is. Mondjuk elkentük a szájukat, mert ahogy a nagy többség ezek is a KD-re mentek nem az objective-re.
-
BusinessGuy
őstag
GW jó lehetne. Ha 0 pontot adna a killekre sőt nem számolná onnan a K/D-t...Akkor talán nem mindenki kempelne és nem szarnák le a feladatot...Kipróbáltam... Öltem 8-10 ellenfelet..meghaltam vagy 30-szor...Foglaltam tizensokat..Utolsò elötti lettem minimal ponttal, de nyertünk... Az első helyeken meg ilyen 40 kill 2-3 halál 0 foglalás, biztos nem tetőkön kempelgettek..... Biztos nekik köszönhető a győzelem...
Pontosan az van mint a béefben amikor hülyegyerekekből áll a csapat. Beül a kopterbe egyedül, nem vár meg senkit, és felmegy vele egy tetőre hogy onnan csipuljon. Az hogy a kopterrel lehetne csapatot vinni, gyorsan pontokat letámadni? Leszarja...HC-t ezért is részesítem előnyben..van teamkill...Ami nem büntet ha a csapattárs mellé raksz egy c4/clay/akna megoldást és azt ellövöd.
Mikor valaki nagyon szarik a feladatra vagy kezdőn kempel rendszeresen mókázom ezzel.
-
Pro!Petya
addikt
Mindenki TDM-et tol sajnos , biztos nagyon megerőltető lehet felvenni más stíust is amit megkövetelne az adott mód
Tegnap Ground war : nekem 9 foglalás a végére, a maradék 30-nak meg ilyen 1-2.
Mindenki kempel de nagyon durván..Így felszerelve olyan burst van benne hogy csak pötyögtetni kell vele.
(Biztos hogy kap majd nerfet mert így kb low - mid range-n nincs ellenfele!)
-
Dave567
addikt
2019-ben jelent meg a játék. Az eddigi Mw-ben nem ilyen volt, hogy mellém teleportál az ember, amikor szembe látom, hogy lenne hely ahova rakhatna bőven.
Shoothouson is mire megtudnék mozdulni, addigra lelőtt megint.
Shipmentet szeretem, el lehetett vele szórakozni néha.
A claymore-t még mindig nem sikerült javítani, simán át gyalogol az ellenfél rajta, meg akár én is.. NAGY VICC..
Illetve ami egy méterre csapódik be rakéta HC-n. abba viszont nem kell beledögleni, ahogy Xaels videójába is látni, mert nekem is volt ilyen, csak nem a csőn robbant, ha nem falon... -
BusinessGuy
őstag
Hiszti. Meg lelövik. Meg nincs falonátlövés és az AK se viszi át az ajtót...Csupa olyan problémája van ami cáfolható vagy szimplán a saját hibája. Ő az a generáció akinek az elmúlt pár agyatlan rész jött be ahol mindenki agyatlanul rohangált faék egyszerűségű pályákon aztán killstreakkel összeszedett még 20 freget és verte a mellét micsoda skill... Most meg az ilyenek véreznek a legjobban a játékban mert eléggé visszakanyarodtak a Cod4 szinvonalhoz.
-
BusinessGuy
őstag
Az. Totál mázlifaktorra megy az egész. Ott ahol akar persze, csak a saját játékát rombolja,ráadásul pitiáner, a dupla xp-vel egy lapon sem említhető, ott legalább "dolgozol". Ez van. Nem vigasztalom, szimplán leírtam egy tényt. Jelen formájában és méretében a shipment max 1v1-re való, minden másra csak egy agyatlan skillmentes szerencsejáték.
-
Laby
őstag
Hát azért azzal nem lehet vitatkozni, hogy nem kell egy nagy játéktudás ahhoz a pályához.
Amikor minden 2. kör arról szól, hogy az összes spawn hely elé befekszik egy LMG-s és még fegyvert sem kapok a kezembe, de már meghalok. Volt egy köröm pár napja, amikor egy teljes klán ellen játszottam, és szó szerint az első 2 perc után nem tudtam játszani semennyit. Domination-ba tudták hova spawn-unk, 5 helyet bevédtek, mindegyik elé LMG-vel befeküdt egy ember és játszhatatlan volt. Mire megjelent a fegyver a kezembe meg is haltam, ez perceken keresztül.Ennél már csak az volt szebb, amikor HC-ben lehívtak egy Jagger-t, és beállt a sarokba és csak 3 spawn helyet lőtt megállás nélkül, nem pihent a fegyvere, csak darált.
Velem volt a srác, de mondanom sem kell, hogy elég gyorsan kilépett mindenki.Szóval vannak elég okádék körök, és szerintem sem kell nagy tudás hozzá, de azért én is szoktam pörgetni néha, főleg mostanában hogy számomra 2 érdektelen fegyvert fel kellett húznom aranyra.
-
Dave567
addikt
Azzal is játszok, és tudom, hogy nem léptek ki
Rengeteg killt szereztem chopperal.
Campelni? Az aztán élvezetes lehet.. Ez már erről szól... Már a feladatokért se éri meg szenvedni, minek??, úgy se megy senki foglalni. Egyedül meg nem idegeskedek ott. Így legalább én is tönkre teszem más játékát..
-
KaitouP
nagyúr
Én elengedtem már ezt a skin-ezés, maxolós dolog ilyen jellegű játékok esetében. Játszok mert fun, játszok hogy hasznosítsam a skill-t amivel rendelkeznek, aztán kész. Ahhoz már "öreg" vagyok, hogy 24 órából 30-at a gép előtt töltsek, egyetlen egy játék előtt.
Egy rahedli single player címet mellőztem a multiplay miatt, most azon inkább más játékokra helyezem a hangsúlyt, na meg elsősorban a családomra.
-
Pro!Petya
addikt
(Sorry amúgy nem válaszként akartam írni csak új Hsz-ként! )
Persze nem vészes az a 10 euro érte, nem is ezt sokallom hanem hogy elég nagy a kontraszt a free és a BP között.
Szerintem aki BP nélkül játszik és legalább eléri a kimaxolt szintet az kaphatna valamit mert így lehet hogy következő szezonra inkább befizet egy battle pass-ra és megkapja az apróságokat esetleg még a 20 szintes ugrót is hozzácsapja.
De így meg aki nem vette meg ezután se fogja mivel a "rendszer nem jutalmazta" egyáltalán a befektetett energiát ezálltal még ingert sem kap a BP befizetésére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 nap után akkor ha jól tudom újra indul mindenki 55-ről és ugyanúgy el lehet kezdeni lépegetni a szezon szinteket is?
(miért ekkora az intervallum amúgy? Így nincs benne semmi kihivás mert ennyi idő alatt még az is eléri aki csak pár naponta játszik vagy csak 7végén tolja...)
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap a Season pass 100. szint elérve és semmit nem kap az aki battle pass nélkül játszik csak a 300 free CP-t és és free calling card-okat?
Értem én hogy ha kell ilyen olyan skin meg operator stb stb akkor aki befizet battle pass-re az megkapja , de aki "free"-be tolja annak is járhatna valami miután letolja a 100 szintet szerintem
Így egy idő után aki battle pass nélkül játszik annak csak frusztráló nézni hogy minden meccs után mit nem kap meg , + még a tetejébe hiába éri el a maximum szintet azt is a semmivel jutalmazzák.
(Nem ez a legjobb módja szerintem a játékos "jutalmazásának".......)
Apropó és most mikor lesz nullázás? -
Laby
őstag
Fú én nagyon nem. Én is csak néha megyek rá, amikor 0 attachment-es fegyvert kell húzni az aranyhoz. WW2-ben nagyon szerettem, de itt valahogy túl kicsi lett és a spawn rendszere az óriási tré. Kifejezetten fel tud idegesíteni amikor zsinorban 5-6. éledésem is abból áll hogy mire leéledek és fegyvert kapok a kezembe addigra már rég kilőttek mert belerak egy tűzharc közepébe, vagy épp 1 méterre spawn-ok le a sarokba ülő ember elé... Ha értelmes lenne a spawn rendszer, és csak egy picit is de nagyobb lenne a pálya, akkor WW2-höz hasonló sikere lenne, így inkább csak....
-
Segal
veterán
Nekem edig sem volt vele bajom mert rohangálós, darálós tipus vagyok de mióta tegnap este sikerült megcsinálni rajta a 15 kill-t azóta most ez a kedvenc. Pedig shoot house is imádnivaló szintén a kempermentesség végett. A többi pálya elmegy kivéve a barlangoss na azt nagyon nem szeretem. Ott a sötét barlangba kempel minden második játékos...
-
Corpuscle
őstag
Overkill perk-kel az a bajom, hogy az EOD-t nehezen áldozom be. Sok a robbanás (rpg, gránát, akna, claymore). Nekem a másodlagos az rpg. Pontfoglaláskor szeretek vele érdeklődni, kemper ablak/sarok tisztításra is jó.
M4A1 socom tárral, 3x scope-pal nekem bevált távolra. Max 2 lövés. Snipert simán kiszeded vele. A 10 lőszer ami kevés, pötyögtetni kell.ui.: Aki eddig hanyagolta (másra gyúrt) az aim stabilty-t (mint én), javaslom próbálja ki. Kevésbé "himbál be" a fegyver forduláskor.
-
Corpuscle
őstag
Én kerülöm. Mióta bekerült, elkalandozni sem tudok annyira a beállításokban (loadout, mission), mert figyelnem kell, nehogy azt a pályát dobja be. Nem vagyunk egyformák. Igaz, én nem is farmolok semmit, amit használok fegyvert az maxos az aranyozás nem izgat (M4A1, Mp5 az csak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest