- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #18724 üzenetére
Kezdetben 18%-os volt a fejeseim aránya pár hónapja lecsökkent 16%-ra. Pedig úgy érzem hogy közel 300 órányi játékidővel pontosabban célzok, de én sem értem miért csökken mégis a headshot statom. Lehet a találati pontokon is változtattak az idő múlásával és nem érzékel olyan lövéseket fejesnek amit korábban már annak számított. Persze valószínűbb hogy csak placebo hogy jobban célzok mint januárban
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
prokxy #18700 üzenetére
Hozzád képest én még kispályás vagyok.
Jó dolog ez az oldal amúgy. Még 200 kill, és az M4 lesz a top (játékon belül nem találtam hogy fegyverenként mennyit öltem)
Ha megvan a gold, kereshetek mást akkor.
-
gjung44
tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
prokxy #18648 üzenetére
Nem várnék én sem nagy csodát a BF következő részétől ,de ez van reménykedni lehet. Az biztos , hogy a Cod Warzon részében is történt valami , mert 1 , rengeteg a kínai nagy pinges köcsög 2, van majd minden körben egy csaló .
Nem értem miért nem lehet stat alapján kirakni arcokat ? -
omfgk
veterán
válasz
prokxy #18648 üzenetére
Remélhetőleg eléggé motiváltak lesznek és összeraknak egy tűrhető rendszert...
A BF5 buktáját még túléli a franchise, de ha a BF6 is valami hasonló szemétkupac lesz akkor el is lehet ásni a sorozatot. Jó mélyre.
A cod esetén se késő legalább egy stat figyelő rendszert összedobni...
Warzone-os redditen linkelgetik a csalókat. 50%-os pontosság Grau-val és hasonlók. Azért legalább az ilyet ki lehetne szűrni valahogy.
Vagy a killek 80%-a fejes... -
SharpSA
veterán
válasz
prokxy #18492 üzenetére
Azóta jött Nvidia frissítés és valami kisebb MW frissítés is. Elindítom a játékot, a menüben állítottam pár dolgot és egyszer csak kilép. Az eseménynaplóban nem látok hibát az Windows-naplók - Alkalmazás alatt.
A felügyeleti eseményeknél van ez: Nem sikerült beolvasni a(z) Windows csomag állapotát az AppModel futtatókörnyezetben. Hiba: 0x57.
Eseményazonosító: 65Mi a fene ez?
-
-
JSaN
addikt
válasz
prokxy #18550 üzenetére
Szia ha most elosszor csinalod, lehet orakat is kell varni mig feleled a kapcsolat.
Legalabbis nekem ev elejen igy volt amikor volt ilyen.
Most delutan elinditottam hatterben egy twitchet, es 3 ora mulva meg is adta mind 3 ajandekot.
Olyat kell nezni akinek alul a leirasaban ott van hogy cod partner. -
válasz
prokxy #18550 üzenetére
Nekem se sikerült,mert tegnap hibát írt, de a Drop-opat szórja, őt szoktam nézni , ő a legtöbb single kill tulajdonosa.
https://www.twitch.tv/huskerrs -
-
-
-
Dave567
addikt
válasz
prokxy #18360 üzenetére
Jó neked, hogy csak egybe...
Én több időt töltök várakozással mint játékban, olyan dolgok vannak, hihetetlen....
Muszáj ki lépkedni, mert a statom bánja.
Lmgvel átlövik a nagy targoncát meg ledobnak mögötte guggolva termittel, úgy hogy én nem látok ki rajta, de a termite rajtam landol....
Nem baj addig lépkedek ki be amíg jó nem lesz...(#18361) Ed3r_X_: Ravasszal érdemes, sokat segít, de számomra vicc ez egy lövöldözős játékban.
De a renetti alapból is gyors, még kiegek nélkül is lehet vele aprítani. -
omfgk
veterán
válasz
prokxy #18282 üzenetére
Én az M4-et így használom : Mono, M16 Gren, Commando, 60-as tár, Optika.
Ez jóval lassabb mint a te setupod, viszont sokkal de sokkal pontosabb. Ha meglátnánk egymást mondjuk 50 méteres távolságból akkor 10-ből 9-szer meghalnál.
Főleg a Commando fontos. A horizontális recoil azért elég nagy az M4 esetén.A Stippled csak -15 ms körüli ADS-t ad. Ahelyett sokkal jobb a Tac. Kivéve ha rusholni viszed azt az M4-et.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #18289 üzenetére
-38ms, +3,4% movement speed.
Az alapszabály ,hogy a no stock (vagy például a tac laser) annál többet segít minél lassabb a fegyver alapból.
Tehát LMG-nél már jelentős a különbség.
M4-nél a Tac laser szintén hasonló, 35-40ms.
Viszont a Snipereknél 100ms.
Barrett-nél nagyon durva a különbség. Tac laserrel egészen más lett a fegyver. Gyorsabb és az aiming stability is sokkal jobb lett. Ég és föld. -
KRoy19
őstag
válasz
prokxy #18259 üzenetére
Mondjuk az én véleményem nem igazán releváns, mert én nem nagyon csipázom a csapat játékot, szóval csak free for all-ozok, meg néha betévedek egy warzone solo-ba.
A hc free for all az sokkal élvezetesebb számomra, mint a core, mert az tényleg arról szól, hogy ki a gyorsabb és az ügyesebb. -
-
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #17848 üzenetére
Még nem jött a nerf.
Ennyit lehet tudni:
https://twitter.com/JoeCecot/status/1274034314305368064
Meg azt tudjuk ,hogy így 4 hónap után már a fejlesztőknek is feltűnt ,hogy kicsit sok ember mászkál a Grau-val...
Gondolom ebben a mid season update-ben lesz majd az új Sniper is.
Jövő hét? Vagy a következő héten esetleg. -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #17846 üzenetére
Vagyok most pár napot...
Nekem olyan furcsán fut a játék. Most mentem egy kört a patch meg a javítás óta, de olyan mintha szaggatna... és néhol még a 60FPS alá is beesik.
Átírom azt amit ezelőtt javasoltak, mert megint max vrammal ment az egész
azért egy első helyet elhoztunk, még 3 másik randommal. Igaz csak összesen 1.3M gyűlt össze -
-
lowzor
veterán
válasz
prokxy #17723 üzenetére
Én is AR-es voltam az elején, de ráálltam az SMG-kre és eléggé megtetszettek. AR-ek közül csak az Odent, az AK-t, meg a CR56-ot használom.
Az M4 és társai inkább az SMG-k közé illenének, akkora vicc a sebzésük. Az Uziból az erősebb tárral kevesebb golyó kell mindenkibe, még távolra is.Különösen nagy recoilt nem érzek így, ahogy használom, de lehet még reszelni rajta, persze sajnos az ADS kárára. Nekem így tökéletes, pontos, gyors.
Érthető amúgy, hogy a nagyobb kaliberű tárral nagyobb a recoilja. -
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #17713 üzenetére
Én sem tudom megszokni, hiába készítem fel magam hogy már jönni fog a szopó ág, mindig képes meglepni a rendszer, nem pozitív értelemben. Szerintem TDM-ben jön ki leginkább ha nincs meg a balance, többi játékmódnál azért lehet valamelyest kompenzálni. Jó lenne már ha kicsit ezzel is foglalkoznának a fejlesztők.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #17650 üzenetére
Azért mert a commando az +0ms.
Tehát elvileg egyik fegyvernél se lassítja az ADS speed-et.
Játékon belül sincs a commando-nál - aim down sight speed.
---------
Közben új hibával találkoztam.
Kör elején, betöltés közben totál megfagy az egész, közben ész nélül dobálja a Windows az értesítéseket ,hogy a modernwarfare alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése.Kellett vagy 2 perc mire betudtam csukni ezt a szart.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #17633 üzenetére
Függ attól is hogy milyen AR. Ha tudsz stockon, gripen, ammunitionön ADS-t nyerni akkor simán ajánlott egy Monolithic Sup. a fegyverre, de játszhatsz rövidebb/könnyebb barrelel is ha nem megy túlzottan a damage/range rovására, rövidebb/könnyebb puskacsővel + Monolithic Sup.-al akár nyerhetsz is +sebzést a default csőhöz képest. Nekem majdnem minden AR-emen van MS.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
prokxy #17324 üzenetére
AK-nál nagyon nagy a recoil, arra érdemes pár kiegészítőt tenni (grip, stock, etc.), hogy kezelhető maradjon középtávra is. Viszont a kaliber miatt nem kell sok az ellenfélbe.
Nekem most az all time favorit az MP5, HC módban nagyon adja.
Amúgy Üdv Nektek!
Egy ideje megvan a játék, de a gépem most kezd megérni hozzá. A héten új monitor, SSD, de még VGA is lesz.
-
-
-
-
válasz
prokxy #17139 üzenetére
Valamit te csinálsz rosszul, mer emellett én is folyamatos 12 órázok, heti 2 vagy 3 nap pihenőm van
Amúgy egy gold nekem is pár óra Shipmenten szinte bármire, a longshot volt a hunyó inkább AR-rekkel, meg a sniperekkel.Mostmár így könnyű, csak az új érkezőket kell goldoznom és már rajtuk is a Damascus.
-
Land
veterán
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #16822 üzenetére
Bőven elég lenne egy region lock.
Paff, eltűnne a cheaterek 80-90 százaléka.
Vagy szimplán egy ping limit.
120-130 felett autokick.
De szarnak bele.Kb eddig úgy 50-60 cheatert reportoltam. Ezek voltak a nagyon egyértelműek.
Megtippelni se merem ,hogy hányan használnak mondjuk csak WH-t...
Glitcher-ből szintén 50+ volt eddig.A bugokról.
Port-on egyre többen másznak bele a falakba. Ők tudnak téged lőni, te viszont őket nem.
Tegnap volt egy érdekes kör, simán vezettünk, 240-150, aztán az egyik faltúró patkány lehívta a nuke-ot... Így sikerült 240+-al veszíteni.
Apró bug, ami elég drasztikusan érintett több mint 60 játékost... -
lowzor
veterán
válasz
prokxy #16736 üzenetére
Engem egy dolog érdekel, hogy a K/D-m 1.00 felett legyen, a többit leszarom. A W/L ratio-m ha akarnám sem lehetne sokkal jobb, mert általában láma csapatokba rak be. Hiába foglalok 15 zászlót, meg veszek fel 30 dogtag-et, még úgy is veszítünk.
Kihívásnak szerintem nem rossz a goldot/platinumot megszerezni, meg legalább úgy jobban megismered a fegyvereket a játékban.
Skinekért, tracer packért meg hasonló dolgokért viszont egy fillért nem adnék soha, inkább eliszom azt a pénzt. -
prokxy
veterán
válasz
prokxy #16728 üzenetére
Ehhez még egy gondolat: BF-ben PTFO volt, mentünk a zászlóra, bármi objective-re, mint a bolondok és zavart, ha veszítünk, itt a COD-ban ez nagyon nem játszik szinte senkinél. Sőt, aki foglal az hal a legtöbbet, ahogy a végén nézem a scoreboard-ot. Persze, több pontja lesz, de látszik, hogy nem éri meg - sztem -, hacsak nem farmol vmi szintet v bármit.
Nem lebeszélni akarlak róla, dehogy, mert akkor a lényege veszne el, de kb minden játékmód egy TDM, csak bizonyosokban van értelmes teamwork, S&D pl. Ott legutóbb randomokkal mentem, végig voice-n kommunikáltunk (2 csaj is volt, wow), megfordítottuk a kört és boldogság volt, na az tetszett. -
sith7
félisten
válasz
prokxy #16728 üzenetére
Azt sem tudtam merre van előre
Szintén zenész, a térképre nézek halott vagyok, tárazok halott vagyok, fel akarok venni egy fegyvert, halott vagyok, megállok, megfordulok szintén ...
Nagyon szokni kell még, bár free hétvégéken is játszottam, kell egy kis idő, mire felpörög az ember , miután elindul a pálya. /1-2 halál/Bf - hez képest, mintha minden meccs, pálya HC lenne, aki előbb lő az nyer 99% - ban, bár volt olyan is, hogy lőttem hátulról, megfordult, és lelőtt, mondjuk ezt nem értem hogyan
Ez a shipment, egy agyhalál, aki ezt leprogramozta, kitalálta
Volt, hogy együtt születtem le egy enemy - vel, egymnás mellett voltunk, de ez csak akkor tűnt fel, amikor a csapattársam lőtt felém, a mellettem lévő meg vissza -
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #16577 üzenetére
Kb majdmindegy milyen módról van szó mert itt lexarják. Mindenki csak a saját kis dolgával van elfoglalva.
Mit is várna el az ember mikor már itt a forumban is lazán kijelentik hogy nem érdekli hogy nyer vagy veszt a csapata csak mert szintezi a fegyvert.....(#16578) nanorambo
Akkor nem ugyanazzzal a játékkal játszunk.
HC-n egyszerűen nincs már olyan mód ahol lenne tiszta meccsem.
Ha vesztek, akkor azért mert rajtam kívűl senki se játszik az adott módnak megfelelően.
Ha nyerek, akkor azért mert az ellenfél csinálja ugyanezt amit fentebb írtam.(#16579) pulffy Ha lenne HC már csapatnám ! Nem gyerebe a vizipisztolyozás
De lehet kénytelen leszek rámenni mert ott legalább nem a skinekkel meg a fegyószintezéssel retardálkodnak. -
lacy86
addikt
válasz
prokxy #16473 üzenetére
Nekem tegnap haverral tobbszor voltunk TOP5-ben.
Mondom akkor ma is toljuk egy kicsit.
Hat ... kár volt.
Kb. 8 meccset mentunk es egy “nulla” voltam.
Gulagot nem tudtam nyerni, hiaba volt full pajzsom es fejbe lovom az enemyt akkor is en haltam.
Teny hogy PS4-en nyomom de azert ennyire nem vagyok ratyiSzoval inkabb kileptem. 😅😅😅
-
törölt tag
válasz
prokxy #16473 üzenetére
Hát igen, a játékosok eredményességét 70%-ban az internet kapcsolat minősége és a szerver távolsága határozza meg. A rutin és a reflexek csak 30%-ban mérvadóak. Ez a jelenség minden lövöldés játékban megvan és a fejlesztők nem hajlandóak beszélni róla. Régen a Battlefield 3 idejében volt egy ezzel kapcsolatos cikk és egy gyártói grafikon ezzel kapcsolatban. Valami olyasmi volt, hogy a Pro játékosok eloszlása Amerikában megegyezik a játék szerverek eloszlásával. Aztán gyorsan levették a cikket... ennyit erről.
Elég megnézni, hogy bárhol játszik az ember, éjszaka, tehát az internet kevésbé terhelt időszakában mindenkinek jobban megy a játék. Amikor felmentem Pestre a tesómhoz, toltam egy kört és 42/15 lett a kd, itthon meg 25/20 körül mozog.
Teljesen irreleváns arról beszélni, hogy ki a nobb és ki a pro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Fotó állvány eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged