- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
Pörög a stáblista, ez még mindig nagyon tetszik! MWII előtt újra végig vittem a kampányt, alig várom a következő részt!
-
GAbre
veterán
válasz
KaitouP #28196 üzenetére
Igen ezen filózok én is,mert lesz majd új részem.
Csak mivel nem előrendelő vagyok.Vettem béta kulcsot,mert ismerős is kérte,hogy szerezzek be.(Aztán poén kedvéért visszamondta)
Azt írta a rendszer beváltáskor,majd kapok béta kulcsot.Mivel még 10 nap pc-s bétához.
De ezt nem tudom,hogy = is az előrendelői státusszal.
Más még nem jelezte.Neked meg köszönöm válaszod. -
GAbre
veterán
Nem tudjátok az új codnál,akinek béta kulcsa van/lesz,az a kampányt is tolhatja előbb?
Sajnos a teljes game-t is majd megjelenés felé kapom meg.Sztem nem 1 héttel előtte. -
-
-
geckowize
őstag
Használ valaki Citrix Workspace-t home office-ozáshoz? Arra gyanakszom, hogy a Ricochet azt detektálta aktív VPN-ként...
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28188 üzenetére
Szia,
Ha nem ironikusan írtad, akkor egyetértek.
Dave567: Nem tudom hogy kéne ellenőriznem a gépem... Magyarosítást nem szoktam használni, de hallottam róla, hogy GTA5-nél ez gondot okoz.
Konkrétan a bannal kapcsolatban már nem lehet mit hova írni, nincs elérhetőség, nincs menüpont. Megpróbálkoztam valami más dologra ticketet felvenni (valami Battle Pass-szal kapcsolatos), ott viszont hiába bizonygattam, hiába linkeltem a clipet a két cheaterről, ezt kaptam:
"I inform you that as technical support, we are not able to provide this type of information, nor to take decisions against the provisions of the Studio. Let me explain, the suspension process is carried out very carefully by a human team on behalf of the study which is different to us."
Magyarul: technikai supportosként nem tudnak nekem ilyesféle információt nyújtani, és nem tudnak a Stúdió (?) rendelkezéseivel szembenálló döntéseket hozni. A felfüggesztési folyamat nagyon gondosan van kivitelezve egy ember csapat által egy olyan tanulmány alapján ami tőlük különböző.
Pusholtam továbbra is majd ez jött:
"I understand you would like this resolved, but as player support we do not have the ban information and we are unable to take action against decisions made by the Studio."Magyarul: Megértem, hogy meg szeretné oldani, de játékosokat támogatókként nincs meg nekünk a tiltás információ és nem vagyunk képesek semmit tenni a Stúdió általi döntésekkel szemben.
Aztán lezárta a ticketet, mert ugye takarodjak már a hülye problémáimmal.
-
Dave567
addikt
válasz
geckowize #28181 üzenetére
1000 %, hogy nem az MSI Afterburner miatt kaptad, rengetegen használják, akkor erről írtak is volna mások.
Sőt néha én is használom, Nekem is át van írva a Options mappa, eddig semmi gond.
Sajnos ott valami más van, ami nem tetszett neki, ellenőrizd a gépedet, ne hogy más játéknál is ez történjen.
Pl Magyarosításnál Ami most készül GTA 5, ott ugye nem is szabad Online Módba lenned, mert bannolnak.
Sajnálom ami történt.
Szerintem írj még neki, és próbáld bizonyítani, hogy már pedig nem csaltál. -
Srácok!
Ez csak a részemről feltételezés. Nem kijelentés! Abból indulok ki, hogy az a szar Ricochet hibázhat.
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Az OBS Studio is hook-olódik a game exéjéhez, ugyanúgy ahogy az AB. Ezért is van az sokaknál, hogy ha előbb indítják AB-t, majd a gémet, akkor előbb hook-olódik az AB és az OBS már nem tud így a streamben fekete kép lesz. Emiatt kell először OBS-t indítani, majd game, majd AB. Mindkettőt 2,5 éve használom, nem értem miért most bannoltak akkor emiatt...
-
Atish19
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy a játékos bázis legalább 30%-a használja (csak hasraütött érték). Ebben az esetben azért illene kiadniuk egy közleményt meg mellé némi türelmi időt ha tiltani akarják. Én például több okból is használom. Undervolt, Fan tune és optimalizálás. Ezekre pont játék alatt van szükség. Nagyon paradox helyzetnek tűnik ez így.
-
válasz
geckowize #28181 üzenetére
Én azt gyanítom, hogy a csalások is injektálódnak és az MSI Afterburner/RIVA Tuner, így a Ricochet ezt nézte be nálad. Gondolom ez lehet a dolog mögött. Sajnos, én többek között ezért nem használom az Afterburnert és a Rivatunert, mert nem szeretném az accomat elveszteni.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Indokolatlan permabant kaptam MW/WZ-re. Soha nem csaltam, megnézhetitek a statomat, szerintem látszik, hogy nincs semmiféle kimagasló dolog, ami csalást mutatna:
CoDTrackerA bant azután kaptam, hogy szombaton egy elég high-ping (140-200 ms) lobbyba rakott engem és 3 haveromat RebiResu Quadsban, ahol legalább 2 cheater volt, akiket mindannyian reportoltunk. Legalább egy player volt a lobbyban aki camo-glitchet is használt, mert Nikita AVT-n volt Damascus camoja.
Egyik haverom streamelte is ezt a meccset, mindkét cheaterről van clip:
- Tugo#8605228
- MONKEYNUTS#8489002Ezután megkaptam a bant, nyilván fellebbeztem az activision oldalán a ban appeal résznél és nem sokra rá megkaptam, hogy:
"Your appeal has been reviewed and we've confirmed with our security team that your account has been permanently banned for using unauthorized software and manipulation of game data. As you were the account holder at the time of infraction, your ban will not be overturned."Azt gondoltam először, hogy unauthorized software, azaz jogosulatlan szoftver az MSI Afterburner + RivaTuner, vagy esetleg OBS lehet, de biztos, hogy nem, mivel mindkettőt 2,5 éve használom, miért most kapnám a bant? Aztán googlezás után látom, hogy minden egyes player aki fellebbez, ezt az üzenetet kapja, még azok is akik konzolon játszottak...
Game data manipulation-hoz legközelebb eső dolog amit csináltam az meg max annyi volt, hogy átírtam a Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\adv_options.ini-ben a RendererWorkerCountot, mert több helyen olvastam, hogy segít a teljesítményben... Ez game data manipulation? Ne hülyéskedjünk már... Ezt is már legalább 1 éve csináltam.
A ban MW-re és WZ-re is vonatkozik, tehát az MW 2019 Battle Pass Edition-öm kuka, az MW/WZ-ben vett 4 db 2400 CP-s bundle-öm kuka (ez kb 60.000 Ft így együtt), Damascus grind kuka, Obsidian fegyvereim kuka, 2,5 év kemény munkája kuka.
És utána meg azzal hencegnek, hogy 500.000 cheatert bannoltak. Siralmas.... kellett a szép kerek szám, ezért nem volt gond ha ilyen long-time playereket ilyen bagatell indokkal örökre bannolnak?
Próbáltam a supporttal felvenni a kapcsolatot, de nem tudnak mit csinálni, mert nincs rálátásuk a banokra, de "biztosítanak arról, hogy nagyon alaposan nyomoznak mielőtt ilyen akciókhoz folyamodnak"... Az biztos, tekintve, hogy ugyanazt a boilerplate indokot kaptam mint playerek százai...
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #28179 üzenetére
Hibakód van?
Tavaly nálam is csinálta, a hibakód alapján rákeresve meglett a megoldás. -
Sziasztok ! Előjött egy olyan probléma , hogy a Bnet nem tud frissíteni ( mármint a játékot ) . Elindul a frissítés aztán hibát ír ki , majd scan repair indít el magától . Az ha végig is megy megint ugyan azt a hibát dobja
Már elég sok mindent kipróbáltam , kivéve a játék törlését ,de sanszos , hogy ez marad .
-
Shadowfax
addikt
Kb. egy hete a Ground War map rotációban csak 4 map pörög: Aniyah Palace, Karst River Quarry, Verdansk Riverside, Zhokov Boneyard. A többi map hova tűnt?
-
spykee00
csendes tag
Sziasztok! Nektek is akad a játék? valamit minden hobakós nélkül kidob,lefagy szerintetek miért?
-
radi8tor
MODERÁTOR
CoD 22-nek jó lesz az.
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #28157 üzenetére
A Cod4 volt az első Modern Warfare, de azért rákerestem:
1 Call of Duty 2003. október 29. Windows, Mac Os X, N-Gage, Xbox 360, Playstation 3
2004 szeptemberében az Activision kiadta a Call of Duty: United Offensive kiegészítőt2 Call of Duty 2 2005. október 25. Windows, Mac OS X, Mobile, Xbox 360
3 Call of Duty 3 2006. november 7. Xbox 360, Xbox, Playstation 2, Wii,
Playstation34 Call of Duty 4: Modern Warfare 2007. november 6. Windows, Mac OS X, Xbox 360, Wii, Playstation 3
5 Call of Duty: World at War 2008. november 11. Windows, Xbox 360, Wii, Playstation3
6 Call of Duty: Modern Warfare 2 2009. november 10. Windows, Xbox 360,Playstation3
7 Call of Duty: Black Ops 2010. november 9. Windows, Nintendo DS, Playstation3, Wii, Xbox 360, Mac OS X
8 Call of Duty: Modern Warfare 3 2011. november 8. Windows, Nintendo DS, Xbox 360, Playstation 3, Wii
9 Call of Duty: Black Ops II 2012. november 12. Windows, Xbox 360, Playstation 3, Wii U
10 Call of Duty: Ghosts 2013. november 5. Windows, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Wii U
11 Call of Duty: Advanced Warfare 2014. november 4. Windows, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4
12 Call of Duty: Black Ops III 2015. november 6. Windows, Mac OS X, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4
13 Call of Duty: Infinite Warfare 2016. november 4. Windows, Xbox One, Playstation4
14 Call of Duty: WWII 2017. november 3. Windows, Xbox One, Playstation 4
15 Call of Duty: Black Ops 4 2018. október 12. Windows, Xbox One, Playstation 4
16 Call of Duty: Mobile 2019. október 1. Android, IOS
17 Call of Duty: Modern Warfare 2019 2019. október 25. Windows, Xbox One, Playstation4
18 Call of Duty: Warzone 2020. március 10. Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
19 Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 2020. március 31. Windows, Xbox One, Playstation 4
20 Call of Duty: Black Ops - Cold War 2020. november 13. Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
21 Call of Duty: Vanguard
Amúgy meg igazad van, mert miért nem lett a most megjelenő rész MW3?
Lehet ezek a marhákk az MW-2019 miatt gondolták, hogy jó lesz ez MW2-nek.
Elcseszett egy banda.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e változás miután a Microsoft átvette a céget. -
Laraxior
titán
Most még egy MW2 készül? Mert egy volt már ugye, annak lett egy remastered, most meg jön megint?
-
Lehalltak a szerverek? Se MW-be, se CW-be nem lehet belépni.
-
spykee00
csendes tag
Sziasztok! Mostanába elkezdett akadni folyamatosan a játék 68 fps felé nem nagyon megy csak sokkal lentebb! 3060 Ti kártya van 16 Gb ddr4 és Ryzen 5 3500X 6-Core proci. Eddig semmi baja nem volt 1 hónapja lazán vitte simán majdnem fullba! Most ha a leg kissebb grafikára is veszem ugyan ez a jelenség! már letöröltem a battlenetet és a warzone játékot is és mindent letöltöttem újból! Szerintetek?
-
válasz
s.bala31 #28143 üzenetére
Ez tegnap volt, meg alig dobott be meccsbe, mert sokat kellett várni. Szerintem megint szerver probléma volt. Az Activisionek nem tetszik, hogy még mindig nagyon sokan játszanak a 3 éves MW-vel és szerverproblémákkal szeretnének tenni róla, hogy csökkenjen a játékosbázis.
-
s.bala31
őstag
Másnál is fos a sima multi? Pár napig nem játszottam de ma felnéztem és lagol mindenki a meccsek alatt.
-
Shadowfax
addikt
Ez most komoly, hogy a tegnapi frissítéssel kivették a Ground War-t a playlist-ből?
Szinte csak azzal játszottam, erre se szó, se beszéd, eltüntetik. A Quick play-nél se lehet kiválasztani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Routerben minden jól van beállítva? Próbáltál fix IP-t adni a gépnek, portforwardot?
Ez egyértelműen a te hálózatodat érintő probléma, én pl soha nem láttam ilyen hibát.
Szolgáltatói odalon megérné NAT-olást kikapcsoltatni.Ne adj' isten kipróbálhatnád router nélkül is a játékot ha ott van a netkábel a gép közelében.
-
GAbre
veterán
válasz
Dave567 #28127 üzenetére
Akkor minden 2 meccsen sima br-ban.(Múltkor is volt 1 hasonló,mikor legalább 2x egymás után ledobott).
Rebirdet vagy vmit nem néztem.
Múltival nem szokott gond lenni.A szokásoson kívül,hogy néha a pályák bizonyos,általában fix részein úgy bezuhan az fps,hogy játszhatatlan. -
GAbre
veterán
Gyakran jön elő ez a csodálatos bug,hogy a célzó igazából 1 fekete célkeresztes vmi,ami nem,hogy zoomol,hanem kitakar és semmit sem látni?
-
Dr. X
aktív tag
Kiakarom majd próbálni a COD bétát, de nem akarom elkötelezni magam, hogy mindenképpen meg kelljen vennem. Ha egy üzletben előrendelem pl. Konzolvilág, PlayIt stb... akkor megküldik emailben a béta kódot, ha lesz, de megjelenés előtt visszamondhatom a rendelést, ha akarom?
-
válasz
Dave567 #28115 üzenetére
Szerintem sehogy. Nekem is 1000-res Telekomos netem van és CW, MW, vanguard esetében is van csomagvesztésem. Nem mindig. Ez inkább attól függ, hogy a host mennyire van terhelve, stb. Próbálkoztam már mindenféle internetoptimalizálóval, stb., de hasztalan.
A megoldás: több szerver kiszolgáló a világban az Activison/Blizzard részéről, és nincsenek túlterhelve a hálózatok.
Csak egy érdekesség, hogy amig a Steamen voltak a COD-ok én nem szenvedtem ilyenekkel, hogy packet burts es tarsai. -
Dave567
addikt
Hogy a tökömbe lehet javítani a packer burtstön?
Hihetetlen mikor lőni akarok, be nyomja azt a szart, ugrik kicsit a játék, és nem regisztrálja a találatot.
1000 digi net nehogy már hogy kevés legyen....
Mondjuk Digiről beszélünk.. -
-
k-adi
nagyúr
-
Glaz-dozfhut
őstag
Az a kedvencem, amikor megölnek és közben töröm a pajzsát. Kill cam-et visszanézve meg kiderül, hogy el sem találtam. Állítólag.
Másik részéről; azért az nekem akkor már gyanús, hogy nincs kill-cam,de a recent player listában sincs benne az illető, mikor mindenki más igen. -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28090 üzenetére
Egyértelmű ez az SBMM része, nem feltétlenül Cheat, ő dönti el a játékot, meg persze a rossz szerverek.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Acheron #28104 üzenetére
Ja a respawn egy külön misét megérne, de az már korábbi cod-okban is problémás volt enyhén fogalmazva.
Az ilyen agyatlan TDM végtelen respawn-al kínszenvedés összerakva egy ML-es SBMM-el.De ugye a respawn-szenvedés kikerülhető azt nélkülöző játékmódokkal, pl. S&D, warzone (solo), stb. csak ugye azt nem mindenki szereti érthetően.
-
musicproo
tag
válasz
Acheron #28104 üzenetére
Köszi szépen, kimerítő válasz lett!
Cod4 óta egyik résszel sem multiztam, érezhetően ez már egy teljesen más játék, elég nagy a szakadék a kettő között. Pro ott sem voltam (nem is leszek egyik game-be sem, nem vagyok nolifer), de az esetek nagy részében sikerült megdarálni a társaságot.Na itt akkor ez máshogy lesz...
-
Acheron
őstag
válasz
musicproo #28094 üzenetére
Ahogy a többiek írják, valószínűleg az SBMM szórakoztat. Aljas egy kis dög, de meg lehet szokni, lehet mellette is jó statokat csinálni. A feladata alapvetően az lenne, hogy a játékod alapján belőtt szinthez tartozó "ligába" tegyen be, azért, hogy neked is kihívás legyen, de a veled játszóknak te is egyenrangú ellenfél legyél. Nos, ezt nem igazán sikerült meglépni, és amellett, hogy erősebb - gyengébb ellenfelek közé rak be, egyéb trükkökkel is operál. A játék az Amazon cloud hátteret biztosító szerverein fut, olyan machine learning szolgáltatásokkal, amik élő sportközvetítéseken is képesek előre megbecsülni az egyes játékosok jövőbeli reakcióit és leendő helyzetük a pályán. Ennek tükrében nem meglepő, ha olyan időszakokat élsz meg, amikor többször pont az ellenfél tűzvonalában respawnolsz, elindulsz valamerre, de több ellenfélbe futsz éppen, megcéloznál vaslakit, de oldalról épp eltrafál egy akkor és ott respawnoló játékos. Mintha az ellenfelek mindig tudnák, hogy hol vagy. Nos, ők talán nem, de az SBMM biztosan...
Cserébe ez visszafelé is működik, van amikor te vagy az istenember, aki nem tud mellélőni, te sem hiszed el, hogy miket bead a játék, pont előtted bukkan fel a teljes ellenséges csapat háttal, stb.
Ha ezzell megbékélsz, és tudod, mikor melyik fázis van, könnyebb túllenni a kudarcokon. Ha nagyon a statra mész, a szívatós részekből kilépsz (pl 3 - 0, 4 - 0 arány már lehet trigger), ilyenkor 4 - 5 meccs után visszaáll a normál állapot, ahol te is labdába rúghatsz.
Szóval aljas kis dög, de kiszámítható.
#28103DonThomasino: Nehéz rá mit mondani, k-adi megadta a választ, ha az nem működik nálad, akkor nincs más tipp, az a kapcsoló állítja ezt a funkciót (Toggle / Hold) -
DonThomasino
veterán
Erre senki ? [link]
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
lowzor #28100 üzenetére
Digi 1000, optikán. A ping Speedtest szerint most épp 6-os. De valahogy nem az igazi.
Az első játék aminél észrevettem, az a Titanfall 2 volt. Annak is olyan hitregje van, hogy 1 méterrel elé kellett célozzak a futó emberre, hogy eltaláljam. Itt azért ennyire nem durva, de sokszor ámolok, hogy az hogy nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest