Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28188 üzenetére
Szia,
Ha nem ironikusan írtad, akkor egyetértek.
Dave567: Nem tudom hogy kéne ellenőriznem a gépem... Magyarosítást nem szoktam használni, de hallottam róla, hogy GTA5-nél ez gondot okoz.
Konkrétan a bannal kapcsolatban már nem lehet mit hova írni, nincs elérhetőség, nincs menüpont. Megpróbálkoztam valami más dologra ticketet felvenni (valami Battle Pass-szal kapcsolatos), ott viszont hiába bizonygattam, hiába linkeltem a clipet a két cheaterről, ezt kaptam:
"I inform you that as technical support, we are not able to provide this type of information, nor to take decisions against the provisions of the Studio. Let me explain, the suspension process is carried out very carefully by a human team on behalf of the study which is different to us."
Magyarul: technikai supportosként nem tudnak nekem ilyesféle információt nyújtani, és nem tudnak a Stúdió (?) rendelkezéseivel szembenálló döntéseket hozni. A felfüggesztési folyamat nagyon gondosan van kivitelezve egy ember csapat által egy olyan tanulmány alapján ami tőlük különböző.
Pusholtam továbbra is majd ez jött:
"I understand you would like this resolved, but as player support we do not have the ban information and we are unable to take action against decisions made by the Studio."Magyarul: Megértem, hogy meg szeretné oldani, de játékosokat támogatókként nincs meg nekünk a tiltás információ és nem vagyunk képesek semmit tenni a Stúdió általi döntésekkel szemben.
Aztán lezárta a ticketet, mert ugye takarodjak már a hülye problémáimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Micro Four Thirds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest