- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28188 üzenetére
Szia,
Ha nem ironikusan írtad, akkor egyetértek.
Dave567: Nem tudom hogy kéne ellenőriznem a gépem... Magyarosítást nem szoktam használni, de hallottam róla, hogy GTA5-nél ez gondot okoz.
Konkrétan a bannal kapcsolatban már nem lehet mit hova írni, nincs elérhetőség, nincs menüpont. Megpróbálkoztam valami más dologra ticketet felvenni (valami Battle Pass-szal kapcsolatos), ott viszont hiába bizonygattam, hiába linkeltem a clipet a két cheaterről, ezt kaptam:
"I inform you that as technical support, we are not able to provide this type of information, nor to take decisions against the provisions of the Studio. Let me explain, the suspension process is carried out very carefully by a human team on behalf of the study which is different to us."
Magyarul: technikai supportosként nem tudnak nekem ilyesféle információt nyújtani, és nem tudnak a Stúdió (?) rendelkezéseivel szembenálló döntéseket hozni. A felfüggesztési folyamat nagyon gondosan van kivitelezve egy ember csapat által egy olyan tanulmány alapján ami tőlük különböző.
Pusholtam továbbra is majd ez jött:
"I understand you would like this resolved, but as player support we do not have the ban information and we are unable to take action against decisions made by the Studio."Magyarul: Megértem, hogy meg szeretné oldani, de játékosokat támogatókként nincs meg nekünk a tiltás információ és nem vagyunk képesek semmit tenni a Stúdió általi döntésekkel szemben.
Aztán lezárta a ticketet, mert ugye takarodjak már a hülye problémáimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Xbox tulajok OFF topicja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Synology NAS
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő