- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
PS4-re kijött az 1.52 frissítés. Kíváncsi vagyok, most mi nem fog működni...
-
csibe1
addikt
-
Dave567
addikt
Na, reméljük jegelik kicsit a COD-ot, meg egy pár emberke is mehet.
-
Bazsi747
aktív tag
válasz
craftsman01 #27892 üzenetére
Örömmel tapasztalom hogy amióta most javították hibátlanul fut.(PS5)Csak a MW részeket veszem,ha idén tényleg MW jön még a végén előrendelem Store-on.Te jó ég előrendelni egy játékot a mai világban
ilyet eddig csak Sony ex címeknél szoktam.
-
titus26
tag
Szevasztok srácok!
Xbox one-on nyomnám a játékot, de egyszerűen élvezhetetlen. Ide-oda dobál a pályán a játék, akad, laggol, mint az állat, futás közben hol belegyorsít magától a játék, hol visszarak pár méterrel hátrébb, máskor pedig teljesen máshova dob futás közben. Az érdekes, hogy más mindeközben ellenfelek, csapattársak gond nélkül ölik az ellenfeleket, legalábbis látszólag... Nektek nincs hasonló gondotok? -
Acheron
őstag
Tegnap ismét elővettem a nagy kedvenc FR 5.56 (aka FAMAS) fegyót és a jó kis HC módot.
Felüdülés volt ez a fajta pörgés a Core golyóköpködése utánKi sem fagyott a progi, egész kellemes kis este lett 58 plusz killt sikerült összekaparni.
No, majd ma este cserébe szájonvág SBMM barátunk -
Acheron
őstag
Ha rövid távon nem is lesz hatása, de hosszabb távon remélem jót tesz a mai bejelentés a sorozatnak: Felvásárolta a Microsoft az Activision Blizzard King -et. (egy cikk a sok közül)
Mindenesetre úgy néz ki, a PS mellé be kell tárazni egy Xbox -ot is.Ezekkel együtt tegnap, tegnapelőtt úgy fagyott ki a multi, hogy full gép újraindítást igényelt - ilyet még sosem tapasztaltam a játékkal, pedig az indulásától tolom majd minden nap.
Kíváncsi vagyok, ma is "így végzi -e". -
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27881 üzenetére
Ahogy kinéz a kiadóknak se lényeg, hogy játsszon vele valaki; persze miután jó pénzért megvette.
Amúgy is csak a drága szervereket terhelné.
Csekkolj a kasszánál aztán pár hónap múlva menj a csába; vegyél másik játékot, mert az újabb mindig jobb, vagy mi van.
Kezd elég okádék lenni ez a hozzáállás minden csapatnál.
Normális tartalom nincs a pénzünkért, de mégis elkérik egy AAA kategóriás játék árát egy gagyi bughalmazért; lásd BF2042.
X évig fejlesztették, blablablabla, szerintem x évig a seggüket meg egyebüket vakargatták, mert ez egy vicc amit összehoztak.
A Vanguard kb. ugyanez pepitában.
A régebbi játékokat meg tönkrevágják, mert vedd meg az újat.
Ezért vegyek meg bármilyen újabb játékot?
Ráférne mindegyik bandára egy méretes bukás, hogy kicsit körbenézzenek... -
jacis
nagyúr
Én világ életben MW párti voltam a Call of Duty családon belül. Most hogy megvettem a Series S konzolom eldöntöttem, hogy megveszem a Vanguard-ot is meg a MW-t is. Most hogy volt szerencsém végre a MW-t tesztelni el tudom mondani hogy még mindig a MW az igazi. Számomra tökéletes az MW.
-
Acheron
őstag
-
jacis
nagyúr
Csoda történt!!!!
Elindult a MW nálam
Egy hónapja vettem. Eddig egy percet nem tudtam vele játszani. Most bepótlom. -
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27872 üzenetére
"Úgy tűnik azonban, hogy ez a Warzone-jelentés követi a korábbi címek példáját, mivel a Raven Software a 2020-as Black Ops Cold Wart és a 2021-es Vanguardot is integrálta a Warzone-ba az egyes játékok megjelenését követő egy-két hónapon belül."
Guggli fordítóJájj de jó lesz!!!!
Ja, nem is. Még nagyobb katyvasz, bughalmaz lesz az egész.
Hűű de szuper -
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #27873 üzenetére
Fejlesztik azt mar 2-3 éve emiatt ne aggódj. Nem is azon az 1 hónapos előrehozáson múlik, na meg az MW is októberben jött 2019-ben, mégis mekkora blast volt.
Inkább az lenne a jó ha az 1 éves életciklus helyett adnának 2 évet az MW-nek, és akkor lenne ideje rendesen kifutni a játéknak.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #27872 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom pozitívumként értékelni, a rövidebb fejlesztési idő jellemzően a minőség rovására megy.
#27871viperabácsi: Igen, de a következő 55 -nél már nem ugrik sehova, megy tovább (jelenleg 60+) De mindegy is, nem nézegetem a szinteket -
KaitouP
nagyúr
-
Acheron
őstag
-
Bazsi747
aktív tag
Nevetséges banyek
-
jdoe
csendes tag
Nekem el se indul,pedig két napja telepítettem újra.Hibaüzenettel kidob.Az állampolgárság jobb lett volna.
-
Bazsi747
aktív tag
Na megvolt az első fagyás két óra után sajnos,ez örökre velünk marad úgy érzem
-
jegenye77
addikt
Müxik igen. Egyszerse fagyott ki 2 óra alatt.
-
Bazsi747
aktív tag
hihetetlen de eddig nem fagyott ki,1 órát ment fagyás nélkül (PS5)
-
vendingo
veterán
válasz
Shadowfax #27859 üzenetére
Szarabb lett. WZ Most gyakrabban indul újra, meg legalább ki is fagy. Még több textura bug, olajfestmény grafika sniper scope-al. Még mindig olyan mint egy beta kiadás, vagy még rosszabb. Fegyver nerf is volt. Mire kimaxolok egy fegyvert, addigra leselejtezik. Már azt csinálom, hogy szar fegyvert húzok, hogy hátha egyszer kap buffot és tudom használni.
-
Shadowfax
addikt
PS4-re jött valami frissítés (4,815GB). Kíváncsi vagyok, használhatóbb lesz-e a játék...
-
jacis
nagyúr
válasz
jegenye77 #27853 üzenetére
Legalábbl lenne valami felhívás a problémára miszerint gond van vele ne vedd meg és ha javítjuk értesítünk róla. Viszont az hogy köztudottan sz@r majd mikor megvetted akkor derül csak ki az már etikátlan. Csodálom hogy az MS a store-ban erre miért nem tesz valamilyen lépéseket. Pl. droidon minden alkalmazás próbálható és ha nem ok visszakapod a pénzed.
-
Bazsi747
aktív tag
Talán ezt játszák még mindig a legtöbben,ez az új rész úgy néz ki mintha valami telefonos fostalicska lenne,hihetetlen minden szart eladnak komolyan
-
Bazsi747
aktív tag
Skacok szerintetek fognak csinálni valamit a MW vel egyáltalán???Mert hogy konkrétan PS5 ön két meccset sem bír ki,egyszer csak fekete lessz a képernyő és be kell zárni csak az újraindítás segít de van hogy kezdőképernyőn is kivagy,még jó hogy a gépet nem fagyasztja le.Nem értem már hónapok óta van ez miért nem csinálnak valamit ez senkinek sem jó.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Már előre látom a narratívát; "végzetes hiba folytán fel kell függesztenünk a Modern Warfare forgalmazását". Aztán két hónap múlva; a "játékosszám drasztikus csökkése miatt, leállítjuk a szervereket".
Lehet szimplán megágyaznak a következő résznek. Ami egyébként ugyan ilyen lenne, csak kell egy csavar bele. -
jegenye77
addikt
Mikor is volt a nagy frissítés amivel el@aszták? November - december?
Legalább látná az ember, hogy valamivel próbálkoznak de semmi. Kussolnak aztán mindenki levan ..arva . Vegyék az új részt azzal nincs gond.
És az már tényleg pofátlanság, hogy még árulják a hulladék terméküket -
viperabácsi
addikt
válasz
DonThomasino #27851 üzenetére
Nade B+ a hibákat ők csinálták!
-
viperabácsi
addikt
Ez így igaz középső ujjat nekik !
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #27829 üzenetére
Igen , sajnos néha nekem is vannak ilyen gondjaim, de kevesebb időt töltök vele, utóbbi időben BF3 van, néha visszanézek erre is.
Nem mintha az különb lenne. -
ron233
tag
Sziasztok!
Akkor én is beállnék a sorba. Másfél hete megvettem leárazva ps5-re digitálisan ezt a csodát. A kampány játszhatatlan a fagyások miatt, local multi még elemegy, de online-ra még nem engedett be. Pár nappal később jeleztem a supportnak a hibát, hogy szeretném visszakapni a pénzem mert a játék egyértelműen hibás. Majd tegnap jött egy mail tőlük hogy telepítsem újra a konzolt, építsem újra az adatbázist stb. de szerintem ezeknek semmi értelme, mivel a konzolom másfél hónapos, és hát a net tele van panaszos userekkel a fagyási hiba miatt, szóval egyértelműen hibás a termék.
De akkor minek árulják?Vegyék ki store-ból azt kész lehet az újat venni. Ez egyértelműen a vásárló megtévesztése!
Szerintetek van esély visszakapni a pénzem?
-
jegenye77
addikt
4 meccs ből 2 x kifagyott ( ps4)
Egyszer úgy, hogy be se lehetett zárni a játékot sőt a kikapcsolás se ment. Csak ha áramtalanítottam a gépet
Utolsó frissítés óta egy hulladék lett.
Nem hiszem el, hogy ne tudnák javítani. Ez szándékos, hogy szépen vegyed meg az új részt mert az nem fagy ki.
Középső ujjamat nekik azt! -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Chumpitaz19 #27844 üzenetére
-
Chumpitaz19
újonc
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Teljes telepítés után, nem indul el a játék. Vettem egy series x-et és újratelepítettem a játékot, de minden játékmódnál zárt lakat amit mutat. Bocs a tudatlanságért, szívesen venném, ha valaki elmagyarázná az alapokt ami az indítást illeti? Köszönöm!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
viperabácsi #27842 üzenetére
...és ilyenkor van az hogy nem olvassuk el a Terms of Use-t, meg az EULA-t, ami lefekteti és bebiztosítja a jogtulajdonost például arról, hogy a szervereket lelőjje, vagy a játék egyéb feltételeit megszűntesse, és te mint a licence használója (nem a termék tulajdonosa) ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni, pláne hogy a játék használatával elfogadod a feltételeket is.
Persze egyébként szemétség, ebben abszolút egyetértünk, pláne ha emelett még árulják is a terméket.
-
-
Acheron
őstag
Nem tudom, konzolon hogyan működik, mert a PS -re még nem raktam fel a MW2019 -et, de PC -n Warzone nélkül le sem tudod tölteni / installálni. Játszani nem köztelező a WZ -al, de ott terpeszkedik a gépen. Mindezt csak azért írom, mert megjegyezted, hogy a WZ le sincs töltve - csak tipp, de lehet ez a gondja.
-
csibe1
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #27835 üzenetére
Akkor félreértetted, mert nekem is a régi jön be, az új BR pályára be se léptem.
-
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #27836 üzenetére
Én először amikor hallottam az új pályáról, akkor valahogy úgy képzeltem el, hogy marad a régi is, és jön mellé az új, mint akár a PUBG-ben. Lehetne választani pályát, vagy automatikusan bedob valamelyikre, mint ott is. Szóval ez várható volt, hogy aki már megszokta verdanskot, és nem annyira nyitott a változtatásokra, azoknak nem fog tetszeni.
-
válasz
Glaz-dozfhut #27835 üzenetére
Én is "visszasírom" verdanskot, de azt az időt, amikor nyitva voltak a bunkerek. Ez a Caldera egy vadhajtás és szükségtelen. Nekem nagyon nem jön be.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
csibe1
addikt
válasz
vendingo #27832 üzenetére
Azért a skinekből, bluprintekből biztos jön valamennyi.
Viszont nincs dedikált szerver ahol csak külön az MW-t lehetne tolni aztán jónapot.
Egyszer majd lelövik a szerókat (vagy csak kiszedik az MW-t, mert a túlterhelések arra is utalhatnak, hogy ugyanazokon a szervereken fut minden), aztán pá MW multi, és nem lehet mit csinálni. -
csibe1
addikt
Aztán megy a csodálkozás a kiadónál, fejlesztőnél ha leszülőzik őket a neten!
Az itteni topikokban is úgy védik az új multis játékokat, mintha muszáj lenne.
Persze ha már 40 rugót kiadott valaki (pl. BF) akkor már ciki lenne beismerni, hogy benézte, és egy bétás bughalmazt vett a pénzéért.Remélem belebuknak valamilyen szinten; mert különben nem lesz változás amíg meg nem érzik a zsebükön, hogy valami nem okés.
-
jacis
nagyúr
Kezd nagyon elegem lenni most már.
Karácsony előtt megvettem a MW-t a Vanguard-al együtt. Vanguard megy frankón de a MW-al bármit csinálok nem indul el (Xbox Series S) csak a gyökér Warzone indító ablak indul el majd jön egy hibaüzenet. A tetves Warzone le sincs tőltve. Kifizettem a játék árát és nem indul el. Több hete várom hogy megoldják és semmi. Ekkora senkiházi céget mint ez az Activision még nem láttam. 2010 körül PS3-al sokat CoD-oztam de soha semmi bajom nem volt. Most meg egy retek az egész. -
Chumlee
senior tag
De komolyan mit várunk egy cégtől akik elmentek pihenni egy nagyobb patch után ? Nekem 2-3 hétig villogott a kijelzőm a laptopon, mert valamit elkúrtak.
Mindennapra jutott error, akadás, szerver lagg. Nálam most érte el azt a játék, hogy nem foglalkozok vele.
1 lövés akimbo shotgun-nal meg vicc konkrétan csak kb. rád kell nézzen és fekszel 10-15 méterig. A kapott nerf meg vicc, mert semmit nem csináltak vele, nyilván mert a shopban ott van a blueprint.... -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #27827 üzenetére
De jóóó
A többi hibát meg nem javították, az airstrike-ot meg ilyeneket.... -
Glaz-dozfhut
őstag
Tessék. Újra van survival mód annak, aki hiányolta.
-
Dave567
addikt
válasz
Acheron #27825 üzenetére
Nem fogják megoldani, egyre több javítás jön ki, de mindig elrontanak valami mást...
Hihetetlen, de ez lett ennek is a vége.
Már ott kezdődik hogy I7 9700 nonk/ 32gb ram/ 2080 TI 11gb, gép nem elég akadás mentesen a játéknak, full optimizálatlan fos lett az egész, az elején még nem volt gond vele, legalább is ennyi.
A menüből csináltak egy BATTLELOGOT, mint a BFnél, és haza vágta az egészet, akad össze vissza.
Kíváncsi leszek MW2-vel mit produkálnak... -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #27824 üzenetére
Tegnap megint leszedtem minden COD -ot és csak az MW2019 -et (nyilván WZ -al) tettem vissza, cserébe az első indítás negyedikre sikerült
1, hibaüzenet, kilép 2, elindul, de! "az update újraindítást igényel" (noormális? install után?) 3. hibaüzenet, kilép. 4. elindul.
Nevetséges...
Az SSD témában, nekem is SSD -n van a kezdetektől, nem gondolom, hogy ennek köze lenne a killstreak hibához- Pláne, ha az másoknál is fennáll. Bízzunk benne, hogy előbb utóbb csak megoldják.
#27820B.Janos76 Kézenfekvő lehetőség, valóban lehet ilyen (én nemigen használom a care package -et, így eszembe sem jutott)
-
Dave567
addikt
-
noresz
csendes tag
legalább is mióta rajta van semmi gond nincs. Villám gyors betöltés zökkenő mentes futás.
-
-
Dave567
addikt
válasz
viperabácsi #27806 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
válasz
viperabácsi #27812 üzenetére
Nem olvastam még sehol, hogy nagyon törnék magukat a javításon.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #27814 üzenetére
Köszi. Átadtam.
-
hombre[EU]
veterán
elindítja a Warzone-t, a menüben-> options-> account-> game installs. itt leszed minden packot (rákattint, store-ba visz, get it)
kikép a játékból, játék ikonon start gomb-> manage games and add-ons-> és bepipál minden új addont (data packok) amit most feldobott. ~60gb körül lesz, lejönnek és menni fog...ha szerencsés -
viperabácsi
addikt
válasz
DonThomasino #27811 üzenetére
Nem lehet tudni , de azért az gáz , hogy én most tértem át PC-ről ( vga árak miatt ) xbox series x -re . Egyből megvettem a z MW-t meg a Cold War-t. Ez kb másfél hónapja. A 2 együtt + gamepass + season pass nem volt kevés összeg. Aztán jött az új map a warzone-hoz
Tönkre is k...a az egészet szinte. Cold war még egészen jól működik. Valamit csak kell tenniük , mert ez így nem maradhat ! -
jdoe
csendes tag
Teljesen használhatatlan lett a játék, minden második menet után lefagy. Aztán újra kell indítani a ps 4-et. Megint valamin változtattak.Délelőtt még működött úgy ahogy lehetett játszani de megint rossz.
-
.LnB
titán
Sziasztok, egy (fél)kérdésem lenne: [link]
-
Acheron
őstag
válasz
creedszl #27797 üzenetére
Nincs nagy kedvem minden beállítást újra végigzongorázni, de úgy tűnik, nincs más megoldás, ez a killstreak az égnek sem akar megjavulni, és már nagyon bosszantó.
A Battle pass egyébként halad, akkor is, amikor nem számol XP -t. Az XP számolási probléma is úgy tűnik, hogy látszólagos: két szint között nem látszódik felíródni semmi egy - egy meccs után, de a háttérben valahol számol, mert amikor szint váltásnyi XP gyűlik össze, akkor a level lép egyet, és a maradék XP -t megjeleníti az új szint után. Utána a következő szintig megint semmi (multiról írok, MW -t még nem sikerült kipróbálnom az új pályával)
#27799Glaz-dozfhut: A megelőző szezonokban a szezon elkezdése után nem ugrott vissza.
Itt is felment 55 -ig (prestige 2 fölé), utána viszont nem ment tovább, mint korábban, hanem visszacsapta 0 -ba (azóta 17 -et sikerült begyűjteni, vagyis most kellene 62 -nél tartani ezen a skálán, Ez sem sok, de csak multi, nincs benne pl Plunder, ami azért nagyon meg tudja dobni)
Nem lesz túl kerek, ha 55 -nél ismét lenulláz...
Anno az MW2 -ben még így működött, ahogy írod. Ha itt is visszatértek erre, az se gond, de akkor minek a státusz csík 20 -ig (és tovább)? -
Makian
újonc
Valaki tapasztalt e mar hasonlót?
Ps5, modern warfare 2019 lemezes játék elindul, játszok vele egy darabig majd egyszer csak fekete háttér és teljesen leáll az egész játék. Semmire nem reagál..., csak akkor tér magához, hogyha a lemezt kiveszem.
Előre is köszi a segítséget, hogy mit lehetne ezzel kezdeni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged