- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Ön nyert. Egy 16-os GDI küldetés igencsak ösztönzőleg hatna a beszerzésre szerintem... De sokan szerették volna a jelenlegi 4 alien küldetés okozta sokkot is kiheverni ebben a kiegészítőben egy 16-os scrin kampány keretében.
Amúgy azért a nod és a gdi még egy fajba tartozik, csak a nodok kristály fetisiszták...
-
-
CounterBoci
senior tag
ahová beküldted az kikapcsolta a bázison kívüli védelmet, ami ebből fontos, hogy a hangágyúk nem működnek.
bonus, hogy tartsd életben a felsőbb elmét. én végig a barracksot tartottam vele, és így köré gyűlt folyamatosan az összes egység, de nem lőtték szét.
gyorsnak kell lenni, mert ha vársz akkor mammut tankok meg lépegetők is jönnek. ha kihasználod a barracks-os bugot, értelemszerűen balról kell betámadni, akkor csak az épp legyártott egységek lesznek ott. a rombolókkal meg halomra lehet lőni a barracks körül tobzódó sereget.
de ha gyors vagy, csak tankok, pitbullok, meg apc-k várnak. könnyű célpontok. -
CounterBoci
senior tag
hidd el, hogy könnyű [link]
4 romboló, 2 csapatszállító, 5 viharlovas, 4 lépegető, és a többiek (hardon). ráadásul az engineer-el kikapcsoltad a védelmi tornyokat. ami lövi a légi egységeket a pitbull és az apc, ez szinte nevetséges haderő. konkrétan mi a problémád, hol akadsz el? -
CounterBoci
senior tag
amikor kapsz egy felsőbb elmét, meg két tankot?
én először a felsőbb elme mellé teleportáltam a két tankot védelemnek, aztán szépen lassan haladtam előre és a GDI tankokkal amik jöttek romboltam le magam előtt a védelmet egészen a barracks-ig. barracks elkap, és beraktam egy épületbe az agyat, ott békén hagyták a tankok, elmentek mellette. az enginierre nem lő senki, a bázist is fel lehet vele deríteni. ha elfoglaltad amit kell, akkora sereget kapsz, amivel könnyedén szét lehet verni a GDI-t. -
AlyArkhon
őstag
Én igazából nem találtam túl nehéznek , ( bár az első pálya az kicsit rangasz volt -- gyárts le ezer darab apróságot , és azzal gyapjál le mindent ) , na ez nekem nem fekszik ...
Ez a Starcraftban a zergekhez hasonlít a legjobban , már az elején is ezer meg ezer apró lényt tudsz legyártani ... -
Djuree
félisten
elöször is csinálj két csapatot, egyet a földi egyet a légi egységekböl. igy könyebb öket irányitani.
indulj el egyböl a térkép bal széléhez mindennel, és ott érj el a bázis bal széléhez (középen lehetetlen bemennei a bázisukba, ez az egyetlen esély hogy szélröl mész nekik), útközben persze mindenkit intézz el, elsösorban a légvédelemre koncentrálj, nem baj ha a földi egységeid meghalnak, a légik maradjanak meg, épületek ellen nagyon jók, ha kiirtod a war factoryket nyert ügyed van.
ez a legnehezebb rész a scrin kampányban szerintem,persze az uccsó pálya kivételével -
Gregorius
őstag
1) Igyekezz. Amint megjöttek az egységeid, elkezdenek özönleni a GDI unitok a War Factoryból, és minél többet késlekedsz, annál többön kell magad átverekedni. Ugyanezen okból ha leállsz állóháborúzni, akkor neked annyi, mert gyorsabban érkezik az utánpótlás, mint amilyen tempóban szét tudod lőni, úgyhogy az elsődleges cél a War Factory-k minél hamarabbi megsemmisítése.
2) A légierőt mindig tartsd valamivel a frontvonal mögött (de azért lőtávolban), különben a légvédelem ízekre szedi. Így a földi AA egységek és a légi egységek is a többi junitodra fognak lőni, a Stormriderekkel meg viszonylagos védelemből ki lehet olykor-olykor támadni (főleg az ellenséges légi egységekre).
3) A gyalogosaid legyenek elöl céltáblának. Aki gyorsan szét tudja lőni a gyalogost (APC, Gun Turret), azt gyorsan szét tudod szedni a Tripodokkal, aki nem (tankok, stb), azokkal egyelőre nem érdemes foglalkozni. A gyalogos legalább leköti. Ugyanez igaz az Orcákra/Firehawkra.
4) A War Factory környékét meg kell tisztítani az AA védelemtől. Amint ez megvan, a légierővel be kell nyomulni és azonnal ízekre szedni a War Factory-kat (esetleg a Stormridereket lehet céltáblának használni, amíg a megmaradt AA-t szétszedik a Devastatorok, de egynél több AA Gunnal nemigen bírnak el), a maradék junitokkal neki lehet állni a földi egységeknek. A gyalogság, ami a bázis túloldalán lévő barracks-ból érkezik már nem tud jelentős kárt okozni.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Ha meglátsz valakit, kapd el a grabancát és indulj el vele a Barracks irányába. Ha ezzel a junittal meglátsz egy másik junitot, akkor hagyd békén (a Mastermind-dal meg bújj el valami jó félreeső helyen, de lehetőleg ne épületen belül), ha meglátsz egy gun turret-et vagy bármilyen statikus védelmet (kivéve a sonic cannon-okat), célozd meg és lődd szét. Ha szétszedték a junitodat, óvatosan nézz másik után (potenciálisan az jó lesz, amelyik szétlőtte). Előbb-utóbb elérsz a Barracks-hoz, amint elfoglaltad a Mastermind-dal, indulj el a kiindulási pozíció felé (óriási távolságra is megmarad a kontroll) lehetőleg a kertek alatt. A Barracks-ra nem fog senki lőni, ugyanígy az engineer-re sem. Ha kész, el lehet adni.
Ha az engineer elérte a rendeltetési helyét, akkor érkezik az erősítés és következik a még izzasztóbb része a dolgoknak.
És nem árt néhány APC-t is gyártani, beléjük Rocket Infantry.
Nekem a Pitbull jobban bejött légvédelemre. És a tűzgyorsasága is nagyobb. -
Djuree
félisten
az a lényeg hogy szépen nyugodtan araszolj (nagyon nyugodtan). lopj tankot, lövöldözd ki sorban a tornyokat, jobbra a házak között kell menned az az egyetlen lehetséges út, ott van egy pár torony azokat lövöldözzed a lopott tankkal, kilövik hamar, de majd lopsz másikat, mindig jönnek, persze néha a gyalogosokat tudod csak ellopni, azokat ölesd meg nyugodtan, megint tankot, lődd a tornyot és így tovább, amíg mindet ki nem lövöd, sokáig tart az igaz, de csak így lehet megoldani.
a második része ennek a pályának nekem a legnehezebb volt mind közül, majd meglátod, habár lehet neked meg ez fog elsőre sikerülni. -
Djuree
félisten
igen, jól mondja Gregorius fórumtárs, be kell vonulni a tiberium mező közepére.
én szétlőttem magam körül a házakat hogy lássam az ellent ha jön, meg tisztábban tudjanak lőni az embereim.
jobbról csak tankok jönnek, érdemes ide tenni a tankgyárat és köré vagy 7-8 tankot amik folyamatosan gyógyulnak, ez ide elég lesz.
fentról csak gyalogosok, nekem két buzzer hive megoldotta a problémát.
meg kell vagy 12 repcsi is.
ha ez megvan már nincs gond, gyűjts vagy 20 tankot és menj támadni az alsó bázisra először, vidd a repcsiket is. -
Gregorius
őstag
Szerintem nem volt vészes. Kicsit oda kell figyelni az elején, de egyébként a további küldetések sokkal nehezebbek. Én annyit tettem, hogy a bázissal egyből bevonultam a tiberiumos tér közepére és akkor a támadások zöme a délkeleti sugárúton és a Big Ben felől jön, azokat a pontokat kell bevédeni, de akár több cannon-nal. Néhány Gun Walker is kelleni fog, ha a gyalogosok nagyobb rajban jönnek. A szokásos tucat Stormrider meg használható a bónusz feladatok teljesítésére illetve módszeresen és kitartással szédszethető a két GDI bázis. (Az alsóval érdemes kezdeni)
-
-
nyesix
senior tag
A konfigom az aláírásomnál van, én is a magyarításra gyanakszom. Vagy a videókari húzása, mondjuk más gém alatt nem produkált fagyást, de ilyet már láttam, a flatout 2 is húzva fagyott, más húzva sem.
visszavettem, majd megnézem így
a 30 FPS VS 100 FPS csávónak meg, üzenem, hogy úgysem látsz különbséget, és ez 30 fps ír de sztem több lehet a fraps hibája
30 -40 nál már full játszható minden -
-
törölt tag
Demo.
Apophis: A 20-30'-re optimalizáltság pont a komolyságot vonja kétségbe.
Mi is a baj az AoE összetettségével? Szerintem semmi, pont attól lesz messze magasabb szintű, mint a C&C sorozat bármely tagja. Hogy stratégiailag mekkora szerepe van a taktikának, arra a Civilization és a Settlers a jó példa a nagyon-nagyon leegyszerűsített taktikai lehetőségeikkel.
A sakkal egyébként van egy igen komoly probléma: ismered az ellenfél minden lehetőségét. Nem is igazán hasonlítható a valós élet háborúihoz. Ahhoz a kártyajátékok vannak igazán közel.
F2C2-ben gyanítom csalódni fogsz, nem a látványvilágra építkezik, hanem a tartalomra. -
Apophis
őstag
Pár lézeres Avatar sok mindent megold
Vagy egy pakk álcázott flame tank. Annyira univerzális eszközük nincs, mint a Mammoth. Viszont lehet trükközni. Csinálsz 10-20 avatart, abból 1 detektál, 2-3 lángszórót kap, a többi lézer. Kapnak egy cloakot, megduplázod őket és go
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Egyszer láttam, amint egy jókora seregnyi NOD gyalogos vágott neki az ismeretlennek... az én védelmem még nem volt kiépítve, rettegtem hogy ha azok elérnek hozzám, végem. Aztán majd felröhögtem, mikor nyílegyenest belegyalogoltak az első útjukba eső Tiberium mezőbe
Egy se jött ki.
-
Apophis
őstag
A brutal simán csal, többszörös nyersanyagból gazdálkodik. Nehezen érthető, mert ez nem egy bonyolult logikát igénylő játék, amikben az AI-k ált. gyengék. Itt macro kell dögivel, amiben viszont a gép a jobb, a counterek sem bonyolultak, olyan jellegű micro, ami kell teszem azt egy SC-hez vagy DoW-DC-hez itt nincs. A gépnek brillíroznia kéne, ehhez képest... Mondjuk engem nem izgat a skirmish, egy RTS-ben sem hasonlít a multihoz, a campaign-t meg nyugodtan agyonscriptelhetik.
Furcsa egyébiránt, hogy ez az egypályás skirmish meddig kitart. Én általában utálom a demokat, főleg az RTS-ekét. Még a skirmish pálya is szar, mégsem unamas, komoly strat forumok és guide-ok foglalkoznak veleUtoljára a Halo demóját élveztem ennyire, ami egyik kedvenc játékom is lett, ha 20-szor nem vittem végig, egyszer se.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Nodnak a tank arzenálja tényleg gyenguska
embereket jól írt, de egy mamut tank elveeri az egész seregét a nodnak
nodnál a spéci izék a jók, meg a commando stb..
szvsz a GDI lesz a bruteforce játékosok kedvence, a NOD meg a taktikázó -irányítóké
(bár kiváncsi leszek a Scrin-re is, hátha ő lesz a 'Yuri'' faj és űberel mindent, legalábbis RedAlertben a yuris revengben hiába kaptak frankó egységeket a többiek, meg olcsóbb gyártást az orosok, a Yurival akkor is simán verni tudtam, a brutal enemyket..)
-
ballington
addikt
ja az jó volt, de először azt hittem, h semmit nem ér, aztán hírtelen kiírta, h mission completed...na mondom franyó.
hősök még lehetnek, elvégre ez csak egy demo...bár semmi hír felőlük...pedig jó lenne
egyébként remélem a teljes nem fog többet fogyasztani, a demo 1280-ban minden maxon gyönyörűen futott. -
REDeath
őstag
nekem ugyan nem
nekem ott ilyen service depot féleség van, de a nevére nem esküszök
és hidd el nálad is. már írták, a mobil szervizes cucc a rig.
Viszont van még egy dolog amivel nehezen barátkozok, igaz ez sok gameben így van. az egységek képtelenek néha, (szinte mindig) normálisan rendezkedni.
elküldöm őket egy helyre, és pörögnek forognak évekig mire elindulnak, és ott is nem tudnak szorosan egymás mellé állni, hanem szétszóródnak stb...
Ez főleg városi mapokon nagyon gáz úgy általában, mert van egy két láma tank amelyik fogja magát és kikerül egy épületet, viszont az ő saját frappáns útvonalát már eléri az ellenség a házakba bújtatott katonáikkalmeg is érdemli ilyenkor hogy a rakétások szétlőjék
Viszont amit furcsállok, hogy a demóban a GDI-oknak igazából nincs semmi spéci cuccuk. a sunba volt nekik az a tűzfal vagy mi, meg ez-az, de itt a demóban semmi spéci nincs igazából(legalább valami hős féle lenne, az is volt a sunban, meg az összes eddigi részben, generalsban is, sőt még a red alertekben is. tanya, yuri és társaik
)
-
REDeath
őstag
Alap épületek közül, a bal(legbaloldalibb szóva első
) oszlopban a legalsó, és a war factory (tank gyár) is tud javítani ha a közelben van az egység. valamint van olyan egység amit vihetsz a csatatéren magaddal és ha kinyitod akkor védő torony és szervíz műhely lesz belőle.
nevére nem emlékszek, de tankoknál a legjobboldalibb oszlop utolsó tagja. -
Gregorius
őstag
Nemár, hogy lehetsz ilyen gonosz? Ezzel a sávszélkiszorítósdival egy csomó románt megfosztanál reggel a mindennapi internetétől? Tessék most tölteni, holtidőben
mininova.org ha valaki torrentről szeretné
Ha jól láttam, ugyanaz a torrent, mint a TPB-n.
Jelenleg csak 40-60k-val jön de lesz ez még gyorsabb is.
Van egy iszonyat gyors svéd peer a mixben, aki annyival tudja küldeni, amennyivel te fogadni, de még csak olyan 20-30%-nál tart (most fosztottam ki, úgyhogy most átmenetileg visszaestem, de még mindig 120k körül ingadozik).
(Már 54 teljes forrás van)
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Pár kamuval
C&C 3: Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind the scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots, a series of gameplay strategy videos from the game designers themselves, and more. C&C 3: Kane Edition will also feature exclusive in-game content including five new multiplayer maps and three unique unit skins--one for each of the three factions in the game. Fans will also enjoy five exclusive wallpapers. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest