- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Megoldottam a steames Tiberium Wars és a kiegészítőjének a magyarítását, akit érdekel privátban elküldöm.
-
Zsoxx
senior tag
Régen már játszottam ezzel, de most Steamen akciós volt, úgyhogy megvettem. Egy kérdés, ha valaki még emlékszik ilyesmire:
Van ugye a Support structure tab (pajzs ikon). Ha építek egy Crane-t, egyszerre tudok 2 épületet is építeni, de a Support tab esetében a 2. tabon csak Silót lehet gyártani, lövegtornyokat nem. Kell még valami hozzá, amiről nem tudok? -
Dark Wander
tag
Látom nem sokan toljátok a játékot. Közbe meg rájöttem csomó dologra. Nos soknál olvastam azt amit nálam előjött, mivel nincs hivatalos szerver így leszedtem "no cd path" és ezzel működik gond nélkül. Amúgy meg utána néztem azt mondták nem "crack" csak annyit tesz hogy a játék indításkor nem veszi figyelembe hogy bent van-e a lemez vagy sem és szerver csatlakozást se veszi figyelembe. Ha valamelyik résznél elő jön, nyugottan szedjétek le no cd path. Virtuális szerver nem foglalkozik hogy eredeti a játék vagy sem.
Na én végig olvastam a összes hozzá szólásokat és látom soknak akad probléma.
Akkor 1 kis "észt" osztanék ha nem baj. Aki esetleg most kezd neki a játéknak és problémát okoz néhány küldi akkor elmondom a saját véleményemet.
Elvileg 9 küldi gdi-nál a horvát pálya;
Én megjavítottam mindent, alul és bal oldalt 2 gépágyús tornyot aktiváltam északon és nyugaton 1-1 ágyúsat csak. AZ összes kerítést eladtam ugyanis kellett a pénz! Légvédelmit nem, kb 4 tank és 4 pittbult gyártottam védelemre, + a gépágyúsokhoz némi katonákat gyártottam. Közbe elkezdtem rakétás embereket gyártani 11 + 1 mérnökkel észak felé nyomultam, majd neki a nod bázisnak. Mérnökkel a főbázist foglaltam el. Közbe meg a rakétásokkal elintéztem a lézer tornyokat meg a többi épületét is. Majd saját nod bázist kezdtem építeni. A McV sereggel nem kell foglakozni, készítettem máris 1 nod sereget és a déli bázist pusztítottam el majd nod bombázóval a délnyugati bázist és végül mentem megmenteni a többieket.
Akkor említve volt az utolsó nod küldi is soknak nehéz volt;
Először én se tudtam megcsinálni, meg kellett nézni 1 végigjátszást hogy mi a pálya taktika. Nos gyártani kell mű bázis lerakó izét( bocs nem jut eszembe a neve) majd nem messze a bázistól pont a juggerek alatt van némi kék kristály, 2 arató épületet tettem oda majd 2 obeliszk tornyot majd nod ember gyárat. Lángszórós és rakétás katonákat kezdtem non-stop gyártani, felül ki is nyírtam azokat a juggereket majd elfoglalva felül gdi légvédelmi bázist kilőttem. Közbe meg a gdi északi bázison meg mágneses ágyú felépült, de nekem már nuke rakétám elkészült és az energia épületeire kilőttem, majd az összes emberrel a déli bázist vettem célpontnak és szép lassan mentem fel és kész.
Érdekesség hogy olvastam többnél is a scrin 2 küldetés milyen volt;
Nálam mikor meg jött az erősítés gdi nem támad, tehát a repülő izékkel szépen északról elkezdtem tizedelni őket és sérülés nélkül meg lett.
Szintén 3 küldi a Scrin-nél meg épp hogy sikerült talpra állni. Tehát a felső elmével megsikerült fogni 1 avatart majd azt életbe tudtam tartani és közbe meg elit rangot szerzett. Majd idővel tudtam elég sereget gyártani ahhoz hogy támadni tudjak gdi ellen. Persze hozzá teszem hogy a nod mindig hozott 1-2 avatárt a bázishoz és azt a asszimilátorral elfoglalva enyém lett így ingyen lett nagy seregem.
Meg láttam hogy van aki kipróbálta xbox360 is, én annak idején ott médiumon végig nyomtam. Sőt meg is van a normál szintű achievement is de a pc verzió az más volt. Itt annyian jöttek és rövid építkezési idő miatt több pályát csak easy-n tudtam végig tolni. Pc-n el...ták nagyon 1játékos kampányt, mer ha hardon van ez megértem de hogy normálon se lehet megcsinálni több pályát az felháborító!! És hol itt a fair game? Nekem van "1 b..dős parasztom" ellenfélnek meg 500000000 millió bázis meg egység, és akkor még támadjak mikor semmire sincs lové... menjenek a f..ba semmi értelme ennek... Ez volt a baj a Men of War AS is, csak ott már nyúltam is egyből a pálya építőhöz hogy korrect élmény csináljak, nekem is legyen kezdésnek 500000 millió emberem ne csak az ellenfélnek...
Az tuti még1szer nem viszem végig, ráadásul van script támadás is ami 1 strartégia játék esetében csalásnak minősül. (gyártás nélkül 1-2 percen belül 500 repülővel támad) -
Dark Wander
tag
Nem rég vettem meg the ultimate collection és föl tettem a Command Conquer 3 Tiberium Wars és kiegészítőjét. Poén az hogy a Kanes Wrath elindul!!, de a Tiberium Wars nem, állandóan azt írja hogy lépjek be 1 ea fiókkal, de nem fogadja el, azt írja nem létezik ilyen, pedig jelszót is cseréltem, de az originnel is cserélt ami annyit jelent hogy 1 profil van ea és origin. Mi legyen?
-
daniel20
tag
Sziasztok!
30 FPS és 7-8%-os GPU használat low grafikán
30 FPS és 30%-os GPU használat high grafikánCsak van valami mód hogy ezt a 30 FPS limitet feloldjam.
-
boygabi_
aktív tag
Lan-on keresztül hogyan lehet játszani? Van valami trükkje? Mert általában mindenki szív vele, hogy nem látják egymást vagy időtúllépés miatt megszakad.
-
pc gamer
tag
válasz
FoxiestFox #1559 üzenetére
Egy haveromnak is hasonló gondja volt. Aztán idővel föladta :/
-
Nem igazán pörög a topik.. de azért megkérdezném.
Van egy Steames CNC3 Kane's Wrath-om, de nem tudok vele multizni, mert nem tudok belépni ebbe az EA idiótaságba.
Akár a mail címemmel, akár az "EA azonosítómmal" próbálok, azt írja, hogy nincs ilyen.
Tűzfalon át van engedve. -
MrSealRD
veterán
Üdv!
Hálóban próbáltunk meg játszani, de nem jött össze a dolog.
Két gépet kötöttem össze egy Cross kábellel. IP-k:
192.168.1.2/255.255.255.0
192.168.1.3/255.255.255.0
Egyik gép Win7 X64 másik Win7 32bit.
A tűzfal ESS, de mindkét gépen ki lettek kapcsolva a játék idejére.
Windows alatt látom a másik gépet, és pinggelni is tudom, DE
a játékban nem látjuk egymást a játékoslistában, a chaten írt szöveget pláne nem. A létrehozott játékot szintén...Kicsit már tele a hócipőm mert tegnap a RedAlert 3-at próbáltuk volna így ki, erre ott is ez volt. Akkor azt hittem a játékkal van valami...de most ez a C&C-s játék is ezt csinálja.
A játék amúgy 1.09-es.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma??Előre is kösz a segítséget.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
régen játszottam sokat a game-el és most újra előkerült. Haverrall akarnám játszani de egy olyan megoldásban, hogy mind a 2en 1 csapatot írányítunk. Nekem úgy dereng régen ezt lehetett...vagy rosszak az emlékeim??
Előre is köszi a választ.
-
JSaN
addikt
válasz
Süni 1985 F #1553 üzenetére
Az a patch elvileg unofficial, szerintem nincs kulon magyar belole.
-
Süni 1985 F
senior tag
Kane's Wrath játékhoz hol lehet leszedni a hun 1.03 patchot?
Nem találtam sehol! -
kovi831
aktív tag
Egész jó lett az alapjáték meg a kiegészítő is.Nyomnám én is multiba, hamchival...stb.
Bár összesen 3 ezer forint ezekért nem pénz, meg is rendeltem.Csak ugye idő mire kiszállítják
Ha valaki multizna akkor kérek egy privit -
gyiku
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #1548 üzenetére
eredetivel toljatok, vagy viragboltival? most vettem meg mediaban az eredetit 1990ert
-
tálusz
tag
válasz
HatakeKakasi #1548 üzenetére
Helló!
Ha kb. fél évvel előbb szólsz benne lettem volna
, de sok a meló és nincs időm játszani!
-
HatakeKakasi
tag
sziasztok!
játszik innen még valaki a CNC-vel vagy így több évesen már kiment a divatból?
klánt alapítunk, nevezünk az EB-re, érdekelne valakit? simán csak játszunk Hamachi-val -
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1546 üzenetére
Hát a nod télleg gyenge lett! Pl. hiányolom a furót vagy mi volt a neve a föld alól remekül meg lehetett lepni az ellent, persze ha nem volt radarja.
Bázisvédelmet meg nagyon nem is szoktam kiépíteni, inkább az első 5 percben megpróbálom likvidálni az ellent!
Főleg ha noddal vagyok, veszek gyors harci robogót(asszem ez a neve), 5-6 db-t és az ellen aratóját gyorsan szétkapom, majd az erőművet(ket).
A másik nodnál az árnyékosztag, ugye a titkos szentélyt pillanatok alatt fel lehet húzni és már rendelem is "csapásmérő csapatot" meg veszek 2-3t, berepülök erőműt és finomítót lekapom és kész! Persze nem mindig jön össze. -
Dany007
veterán
Wow. Nekem még csak 1.4 van
Amúgy pont ezt akartam még mondani.
TS-ben nekem a Nod volt a kedvencem, de itt már olyan kis gagyi. A bázis védelem katasztrófa. Jólnéz ki meg minden... De 3x annyi helyet foglal mint más faj védelmei, szóval nagyon gáz. Nem lehet jól elhelyezni őket...
Ja tudom már melyikre gondolszMármint Venom alatt. Az tényleg jó. Amikor Noddal vagyok scrin ellen, mindig azzal nyomom. Elég ütős, de kizárólag lézerrel. Bár én csak 50-60 at szoktam gyártani belőle
200-at el se tudok képzelniNagyon durva lehet...
-
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1544 üzenetére
1.9-es patchben már egész kiegyenlített a 3 faj, de a scrin légi egységek még így is veszettül erősek és a nod venomjai is, ezek is többe kerülnek és lassabban készülnek mint 1.0-s verziónál. Amúgy a nodnál a venomok is jók, főleg ha több száz van belőlük és ki van fejlesztve a lézer. 4v4-be csapattársakkal megdumáltuk még, hogy nod és venom!
Gondolom mondanom se kell fejente vmi 200-300db-t legyártottunk azt porig aláztuk az ellent! -
Dany007
veterán
De ménem komálják őket?
Persze, nálunk is volt pár, aki szerint előnytelen, mert "jobbak" a scrinek... De valójában nem. Ezt a legjobban Brutal enemy elleni meccsben látszik. Persze ha csal a gép akkor mind1.
Amúgymeg scrin ellen lehet scrinnel lenni és máris kiegyenlített. Plusz asszem valamelyik 1.4+ patchel már javítottak az arányokon is. Nemtom, én csak offline játszok
Mondjuk stratégia függő az egész. Ha nagy csata van akkor tripodokkal együtt támadok.
Anyahajó meg az a köpködős + a tipodok már elég erősek légi és földi egységek ellen is. Persze lehet h a 700-as rakétásnál elhasalnék, de azért megér egy próbát.A legnagyobb seregeket egyébként a gép elleni meccsen vonultattuk fel. Fejenként vagy 70-80 anyahajó + 40-50 köpködős repcsi, + 30-40 tipod, na ilyen csapatból 2, ezzel támadtam én, meg haverom hasonlóval... De így is levertek... = ( Sőt volt, hogy muszáj volt 1-2-3-4 csapatra bontani az egységeket, mert nem tudtam kijelölni az 1920x1200-as képernyőn...
Szép emlékek... Hazamegyek asszem küdök is egy meccset megintmár ha lesz erőm még meló után =/
-
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1542 üzenetére
Valahogy én nem komálom a scrineket, nem tom miért, sokan ki sem állnak ha scrinnel van az ember, amugy a 700emberkém irányitásánál 2-10 között ugrált az fps.
, agresszívre állítottam őket és csak fehérséget láttam a képernyőn a sok rakétától meg füstöl, a scrin kis repcsik meg hullottak mint a légy!
-
Dany007
veterán
"l tudsz képzelni 700 rakétás embert?"
LoooL!
Na, ahhoz már bika gép is kellett ami mindezt elbírja! Nagy összecsapásoknál nálunk is lement az fps szépen...
Amúgy a scrinnek van az a másik repcsije, ami nagy plazmagömböket köpdös! Na, az kb 10-esével írtja a rakétásokat : P
Bár tény, hogy megfogható.Amikor 2 Brutál scrin ellen küdtük, ők azzal fogtak meg minket, hogy lépegető kis bogárral, amelyik tud repcsire lőni, na azzal írtottak csúnyán, plusz legnagyobb meglepetésre, sima kis repülők (scrin) ezreivel... Szegény anyahajóim tehetetlenek voltak.
Persze ettől függetlenül eltartott a csata vagy 2-3 órán át!!! Szóval tartottuk magunkat egy ideig.Amúgy neten / vagy lanon szuperfegyvert nem érdemes építeni mert egyből felfedi a bázist, be lehet teleportálni (scrin) szal sebezhetőség.
-
Dany007
veterán
Áh én csak nagypályán jászok
6-8-ason. Persze sokszor ott is Vs-eket, vagy hasonló.
Néztem pár meccs replay-ét és nemigazán jön be az a stílus.
Van egy akkora pálya ha fingok azt is meghallják a túloldalon. Fejlődni kb a 2. szintig van idő, mert már megy is a csata... szal... Nekem ez nem jön beMi úgy szoktuk lanon, hogy legnagyobb pálya, két szélén vagyunk mi azt had szóljon. Néha beteszünk egy 15 perces megnemtámadási határt. Addíg lehet fejlődni.
Nekem a rekordom (anno még amikor gyakran toltam) 7 perc, amíg felállt a védelmem teljesen. Ez abból áll, hogy a területem bekerítve légi és földi védelemmel. + dől már a pénz sokféle irányből. + van ~15-15 anyahajó készen. Nagyjából 7 perc kell ehhez.
Szóval mi szoktunk adni magunknak 15 percetAmolyan felkészülés a csatára, aztán go!
Gondolom eltudod képzelni mekkora csaták is voltak! Amikor összetalálkozott 40-50 anyahajó, meg 70-80 Mammuth tank + még az 'aprólék' csapatok.
Eszméletlen csaták voltak...Egyszer, haver támadt először vagy 100-150 mammuth-tal a bázisomat. Védelem bírta egy ideig, (azok a fengedező tesla szerű fák(?) a Scrinnél) de már éreztem hogy be fog törni.
Főgtam az 'atomot' és ráküdtem az egységeire! Egy tömegben volt a 100 mammuth mindet benyelteHaver nem értette mért voltam olyan hülye, hogy nem az épületeire dobtam. Hát mondom akkor most figyelj... Megindultam vagy 2x 30-40 anyahajóval és mivel neki már egy darab egysége nem volt, így lazán ledaráltam az egész bázist
-
Dany007
veterán
Ezt szoktam csinálni
Csak ilyenkor sokszor idő előtt véget ér a játék.
Mivel a szuperfegyver általában a bázis szívében van. Ergo ahhoz, hogy elpusztítsam le kell rohannom.
Amúgy scrinnel vagyok mindigteleport + 3 tripod (?) és vége a szuperfegyvernek. De ez így nem olyan izgalmas. Illetve nem erre a részre akarok koncentrálni.
Most küdtem 2 Hard turtle scrin ellen... Kb 35 perc volt, pedig húzni akartam az időt : (
Ilyenkor csak az eleje nehéz, amíg fel nem állítom a védelmet, + a támadó sereget.2 Brutál Scrint viszont még hálóban se tudtunk legyőzni haverral... Egyszerűen csal vagy annyira bénák voltunk nemtudom. De nem tudtam annyi egységet gyártani, hogy felülkerekedjek. Pedig pénz volt bőven.
Valakinek sikerült már? 2vs2 scrin vs scrin brutál turtle.most olvasom csak
"Sokszor az teszi be a gépnek a kulcsot, hogy megépíti a szuperfegyverét, erre én megijedek és kíirtom a bázisát."
dettó!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Dany007 #1536 üzenetére
Én nem tudok ilyen patch-ről.
De ha utálod a szuperfegyvereket akkor ne hagyd hogy az ellenség 1x is használja, semmisítsd meg mielőtt erre sor kerül.
Ilyenkor jó szolgálatot tesznek a bombázó repülők, 8-10 db pont elég a "szuperfegyver" likvidálására.Más módszer: mesterlövész megjelöli a célpontot a nagy hatótávolságú tüzérségi lövegek Jaggernauth (GDI)/Specter (Nod testvériség frakció) pedig küldi az "áldást".
Nod Stealth tankkal odamész és leszeded, olyan 5-10 db elég szokott lenni.
Vagy ha Shrinekkel vagy akkor plazmadiszkvető űrhajó a te embered, 5-10 ilyen és az ellenség komoly veszteségeknek néz elébe, 20+ felett pedig az ellen már csak emlék...Tehát a lényeg: Ne várd meg hogy az ellenség bevesse a szuperfegyvert, egy megelőző csapással pusztísd el mielőtt erre sor kerülne.
Sokszor az teszi be a gépnek a kulcsot, hogy megépíti a szuperfegyverét, erre én megijedek és kíirtom a bázisát.
-
Dany007
veterán
Izé, nem tud valaki olyasmi patchről amivel ki lehet iktatni a szuperfegyvereket?
Eléggé idegesítő számomra...
A régi Tiberian Sunban legalább ezt lehetett állítani (techlevel). TW-ben még nem találtam ilyenre lehetőséget.
Ja és bocs amiért nem olvasom vissza az elmúlt 1500 hsz-t -
törölt tag
Valaki nem tudja, hol lehet ezt a játékot megvenni? (nem a classicos kiadás)
-
Zoo123
senior tag
Nna, 7. nekifutásra csak sikerült végre és legnehezebb fokozaton, yes!
A megoldás kulcsa: Mérnökökkel el kell foglalni gyorsan az "elhullott" avatarokat, ha van belőle pár darab nyert ügyünk van, persze az ellenség -ha nem vigyázunk- szétkapja őket, úgyhogy folyamatosan legyen a közelbe mérnők hogy "feltámassza".Amúgy ezek a lángszórós avatarok nagyon durván tudnak aprítani, ha egyszer az a "tisztító láng" beindul ott kö-kövön nem marad!
Megyek is vissza játszani!
-
Firka01
csendes tag
nekem is bejön a játék pláne azok után h látom mi jön utánuk a RA3 kb mintha játék figurákat tologatnák vagy műanyagokat és a C@C 4 is hasonló :S volt szerencsém a bétához nem volt egy nagy élmény ebbe legalább nagyjából realisztikusak az egységek kivéve az idegeneknél
+ ha teszünk rá modot akkor akár a leges legelső játék egységeit is bevethetjük
én őket nagyon hiányoltam a játékból
-
Zoo123
senior tag
Eléggé leült a topik, ideje feldobni kicsit:
Legnehezebb fokozaton játszom, mert úgy kihívás.
Kane's Wrath 4. pálya, neve: látványos bemutató, bár a mészárszék inkább illene rá!Aki próbálta legnehezebb fokozaton az tudja miről beszélek, ez az a pálya ahol -Kane parancsára- fel kell robbantanunk a GDI tibérium kutató laborját. Tudjátok ahol már az első 2 percben hatalmas hadsereggel ront ránk a GDI és -mivel 2 perc kevés a megfelelő védelem kiépítésére- esély sincs védekezni!
Most komolyan: 5 golyószórós, 3-4 rakétás osztag, 6-8 wolverine, 2-3 Titan, + 3-4 Orca?
Egyszerre?!?
Köszi!Ki milyen taktikával vitte végig ezt a pályát?
-
AlyArkhon
őstag
Jó látni , hogy még van pár emberke aki tolja a gamét . Szinte minden nap letoltunk pár meccset haverokkal , gyertek fel hamachira a délutáni kora esti órákban és akkor letolhatunk pár meccset .
Hamachi : szoba : magus2000
jelszó : zoli -
flash-
veterán
Üdv emberek.
egy kérdés.Amd athlon xp 2400+ (2 ghz)1gb ddr1 ram,ati radeon 9600xt
konfigal ez a játék menne normal beállításokkal pöpecül?köszi előre is
-
Siiiiix
tag
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok.
Haverokkal páran megint rákaptunk a gamra de unalmas gépek ellen tolni , szal ha van kedve valakinek hamachin keresztül gamézni velünk akkor csak írjon nekem egy privit vagy ide és megadom a hamachi adatait .
Nem vagyunk profik szóval nem kell parázni , team speaken fent vagyunk oda is fel lehet jönni és közben tudunk beszélgetni is .
-
gyiku
nagyúr
jo ez is, csak hamachival nem tudtam osszehozni semmit, origi meg nincs.
-
pcguru1
őstag
-
pcguru1
őstag
Senki nem nyomja már ezt a game-t???????????
-
pcguru1
őstag
Kiszeretném probálni multiban a game-t,szokót valaki multizni
-
piadex2
senior tag
-
törölt tag
válasz
piadex2 #1511 üzenetére
Legálisan sehogy.
FefeeX: Nem mondtam, hogy a Te hibád, hogy nem fut, de azért manapság már jobb azzal kezdeni minden játékot, hogy felrakja hozzá az ember a patch-eket. Az egy éve vásárolt game-ed meg lehet már további egy éve ott volt a boltban.
Egyébként nálam az 1.00 is hibátlanul futott, az általad leírt problémával egyáltalán nem találkoztam.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan oldható meg, hogy a legális dvd-m nélkül fusson a játék?
Kösz:piadex2
ps: az összes "game mode"-ra gondolok
-
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #1509 üzenetére
Tény hogy az EA sok sz@rt nyom ki, de ez nehogy már az egyszeri felhasználó hibája legyen... Mint ahogy az sem hogy jóhiszeműségből azt mondja, a dobozban ami van, annak működnie kell. Másrészt, ha valamit a gyártás után egy évvel dobozolnak, annak illene már tartalmaznia a patch-et
De felesleges egyébként erre szót is vesztegetni, mert én tudtam mit csináljak, csak egyszerűen hihetetlen volt, hogy patch nélkül ennyire nem üzembiztos a program... (ti: nem játszani akartam, csak feltettem, és megnéztem milyen) -
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #1507 üzenetére
Hát valszeg te élsz egy másik univerzumban. A tisztességes fejlesztők játékaihoz általában nem is kell patch, mert elsőre meg tudják csinálni tökéletesre. De esetünkben nem is ez a lényeg, persze mindenki ember, node úgy megcsinálni a dobozos verziót, hogy nem lehet kilépni...
Tudod egyébként, van akinek: 1. nincs netje 2. nem ért hozzá stb.
Bár egyik előző kategóriába sem tartozok, vicces néha hogy miket olvasok a nagy netbetyár, ezermesterektől, mit kellene/kellett volna, stb. A játékokat nem számítástechnikusoknak készítik, hanem átlagembereknek. Olyanoknak,akiknek arról a szóról, hogy patch semmi nem jut eszükbe. Csak kicsit gondolj már utána... -
FefeeX
veterán
Hali,
anno nem játszottam ezzel a résszel,csak megvettem. Most lett időm rá, elkezdtem a küldetést, de nem tudok kilépni a játékból. Az hagyján hogy az esc semmire nem jó (nem tudok videókat megszakítani,stb), de játékból az első küldetés eleje óta nem tudok kilépni. Se menü / save, semmi.
Közben szerencsére elvesztettem a küldetést,utána ajánlott főmenüt. Node, milyen program az amiben nincs menü gomb, és nem lehet abbahagyni, még az ALT+F4 se működik. Se ALT-X, ALT-Q, CTRL-X, CTRL-Q...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ez mekkora egy ****** ***** ***** ***** ***** **** játék
5 órája próbálok megverni egy közepes ellent skirmishben de esélyem nincs. Na nem baj próbálkozok még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest