- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
a venom nagyon jó. ha van vagy 10 elit venomod, akkor megállíthatatlan vagy, de a legjobb a scrinek kis repcsije. nem nagyon tudják eltalálni őket mert összevissza repkednek, persze örök töltényük van és a tankokat nagyon hamar kiszedik meg az épületeket is, egyedül a kisemberek tréfálhatják meg őket.
-
AlyArkhon
őstag
Jaja , az első küldinél én is pislogtam , ahogy elkezdték lepakolni a rengetek egységet , mondom mi a a fene , minek ide ennyi egység . No amikor ráéreztem hogy milyen gyenguszok , gondolotam magamban : - óhhh , ez nem egyszerű ... ( na jó , lehet hogy csak az elej unalmas ) remélem tényleg belerősítenek mihamarabb , mert vannak azért ott is j cuccok , pl ugye Obelisk meg ilyenek
csak kérdés mikor kapjuk meg ??
-
AlyArkhon
őstag
misem természetesebb , jeleztem en is , csak reagáltam az előttem szólónak .. ( gondolom olvastad mit irtam , nem kívánok tovább foglalkozni a témával ) , egyébként teljes mértékben azért vagyok jelen a téméban , mert nekem is nagyon bejön a game , SŐT mondhatni mióta a Redalert 2-t először kitoltam , azóta vártam már valami hasonló kaliberű gaméra , s most lőn itt van , s napok alatt a szivembe is lopta magát
-
Zee21
aktív tag
Hát hiába minden játék ami az EA-val kapcsolatba kerül sürgős pecselesére szorulnak...
nézzük ezt kijött egy hete és máris 2 patch jött ki ad1:az első hibás volt
ad2:a multi szarakodott
de Bf2142-nél is ez volt: kijött októberben aztán már nem sokkal a megjelenése után
1.05, 1.06 egy hónappal rá 1.10 most meg februárban:1.20 és most igérgetnek egy 1.25-ös patch-t
Komolyan ha ez a játék is elmegy 1.41 mint az elődje akkor megölöm magam vagy valami.....
Elképesztő
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Azért ez nekem egy szimpatikus extra kiadás. A szokásos (pl HL2, WoW) CE-k 20k felett vannak és a dombornyomott dobozt leszámítva annyi extrát sem adnak, mint egy Kane edition, ami kettő egész ezressel kerül többe. Ugyanúgy kapsz egy valag extra contentet (ami engem mondjuk rohadtmód nem érdekel), MP extrát (egyedi unitskinek), bónusz pályákat, szebb dobozt. Ilyen téren az EA kellemes meglepetéssel szolgált.
-
Dilikutya
félisten
Tudom. Videók és a nyelvi fájlok. Maga a játék egy nyelven, videók nélkül (mint a demóban) nem hiszem hogy 2,5-3Gb-nál több lenne, hisz ademóból csak az idegenek modelljei, textúrái hiányoztak (legalábbis gondolom, hogy nem voltak benne), és a pályák, amik viszont nem sok helyet foglalnak, ha olyan jellegűek, mint a Red Alert 2 esetében voltak, történetesen hogy csak a tereptárgyak, egységek helyét, meg a scripteket tárolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged