Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CounterBoci

senior tag

válasz nyesix #1087 üzenetére

kezdéskor kapsz egy felsőbb elmét, meg a térkép bal oldalán két tankot. én először a két tankot teleportáltam magam mellé. aztán ha jön valami ellen, az felett át lehet venni az irányítást a felsőbb elmével. ha többen jönnek értelemszerűen azt kell elkapni amelyik az erősebb. az ellenség egységeit irányítva szép lassan el lehet jutni a barracks-ig. akkor a barracks felett kell átvenni az irányítást, (a felsőbb elmét célszerű utána beszállásolni egy épületbe, mert akkor nem támadják) és egy engineer-el elfoglalni egy adott épületet (az engineer-re nem lő senki, nyugodtan lehet vele közlekedni).
    ezután jön az erősítés, amivel gyerekjáték lesz elintézni a gdi bázist.

de a scrin 3-as pályától az életkedved is el fog menni :)

[Szerkesztve]

• CounterBoci

senior tag

válasz nyesix #1064 üzenetére

csak én nem látom :F
    de már kezd alakulni... mindig az volt a baj, hogy valamelyik oldal felülkerekedett, és elpusztította a másik főépületét. ezt kiküszöbölendő kezdésnek elfoglaltam egy grav. stabilizátort, és legyártottam egy scin főépületet (nem véletlenül van szerintem az a sok tiberium az árnyékolt bázison). aztán veszett gyors építkezés, és bevonultam a pálya közepére csapatszállítókkal meg rombolókkal, és úgy nem tudták egymást gyilkolni ;]
    utána már gyerekjáték.

• AlyArkhon

őstag

válasz nyesix #944 üzenetére

jaja :D , én szeretttem is a prizmatankokat de nagyon , ha fel voltak csillagozva , akkor johetett barmilyen brutal tank meg ilyesi , az ellen bázisa az meg szinte nem is volt téma már oylankor .. :R

KI is próbálom mar a NOD nál , hogy ha legyártok vagy 10-et ebbol a tankbol , akkor azok is használnak -e egyszere lövést vagy nem ... :DD

• Gregorius

őstag

válasz nyesix #873 üzenetére

a római pályán, ahol el van vágva a bázis egy szakadékkal ott nektek mi volt a nyerő taktika? tankkal nem lehet menni, a repülőket nagyon gyorsan leszedik..
    Az ionágyú természetesen. A maradékot meg a repcsik már el tudják takarítani. :D Persze minél hamarabb szét kell szedni a Mastermind-ot, ami rendszerint a bázisodtól délkeletre tanyázik. Én rögtön azzal kezdtem a mission-t, hogy az összes Zone Trooper-rel átugrottam oda (jetpack rulez!) és lerendeztem mindenkit. Innentől kezdve meg max légitámadásra kell számítani, amit egy kisebb Firehawk flotta esetleg néhány Pitbull könnyedén el tud hárítani.

a NOD-dal az operation stiletto pályát olaszországban hogy lehet megcsinálni, sehogy nem jön össze
    Ó, arra van egy nagyon gecó taktika. Rögtön a pálya elején, mielőtt elindulnál, gyárts le 22 (nem elírás, 22!) saboteur-t, így összesen 26 lesz (pár ezer kredited marad). A GDI addig nem fog rád lőni, amíg te nem lősz rá/foglalod el egy épületét (érdemes hold fire-be kapcsolni a kommandóst is), úgyhogy nyugodtan ahogy időd engedi a saboteur hadat szét kell küldeni, minden GDI épület mellé egyet, amilyen közel csak lehet. Talán az északnyugati végben az előretolt air base-t érdemes kihagyni (összesen kettő airbase van), mert az gyakorlatilag védhetetlen.
    Ha minden saboteur a helyén áll, akkor jön a lényeg: planning mode-ba kell kapcsolni (bal alsó commandbar-on a legjobboldalibb command), és most minden saboteur-nek kiadni a direktívát, hogy foglalja el azt az épületet, ami mellett áll, amit természetesen nem fog még megtenni, engedelmesen vár a zöld jelzésre. Ha átkapcsolsz bármilyen más módba, a saboteur-ök azonnal meg fognak indulni a GDI épületek felé és gyakorlatilag azonnal tied az egész bázis összes épülete (mwahahaha ;]) a védelmi épületek kivételével (azok meg az elfoglalt generátorok miatt egyébként sem fognak tudni lőni). Nem planning módban ezt képtelenség kivitelezni (különösen nekem az alacsony click-per-second értékemmel), mert amint az első épületet elfoglaltad, 5 másodpercen belül szétszedik az összes többi egységedet a környező gun turret-ek meg pitbull-ok (még az elite saboteur sem valami ütésálló), úgyhogy ajánlott úgy pozicionálni, hogy nagyjából egyenlő távolságra legyenek az épületektől. Érdemes a parancsot úgy időzíteni, hogy a harvester is éppen dokkoljon, és a délnyugati bázisból már elinduljon az aktuális hullám (különben visszafordulnak és szarrálövik a bázist, és az egy szem kommandóssal pillanatok alatt végez az APC), így viszonylag elég idő marad a következő csapás kivédésére, mert sokmindent kell addig csinálni.
    Előszöris a felső bázisban van egy Rig, meg jópár repülő, amiket azonnal rá kell irányítani az ott állomásozó Pitbull-okra, mielőtt azok szednek szét. Van még két sniper is, de azok bolhafingnyi sérülést sem tudnak okozni.
    Az építési kapacitást most ki kell tolni maxig (structure, defense, unit), de legalábbis amíg a maradék pénz bírja, ami jelenleg elég szűkös a sok saboteur miatt (ezért is nagyon fontos harvesterestől elfoglalni a Refinery-t), viszont az induló pozíciónk alatt két mező is van, úgyhogy oda amilyen hamar lehet ajánlott ledobni két Refinery-t, úgyis lehet közben base defense-et építeni. (Ezt a bázist nem kell bevédeni, úgy tűnik, senkit sem érdekel.)
    A felső bázis védtelen, nekem ide viszonylag hamar beállított féltucat rank3 (!) pajzsos Annihilator Tripod illetve két-három Stormrider, és elég gyorsan lerendezte az ottani épületek felét, úgyhogy minimum két sonic cannon fog kelleni a frontra, plusz a pótlék, ha azokat lelövik (ha maradt két-három Firehawk, az elintézi az ellenséges légierőt, szóval AA-ba nem nagyon érdemes fektetni). Ezek szétszedik a CY-t is, ha nem figyelsz, úgyhogy mindenképpen az első körben el kell foglalni az északi bázist is, mert a GDI gyak. tehetetlen ellenük (talán hard-on nem).
    Az alsó bázisban a védelmet inkább járművekkel lehet megoldani: egy Mammoth illetve néhány Pitbull megteszi, amíg egyensúlyba jövünk, egyébként sem állít be tömegesen az ellen, és az egységek automatikusan javulnak a War Factory tövében. Később esetleg lerakható ide is két sonic cannon, biztos ami biztos.
    Ha ez megvan, akkor innentől kezdve az egész olyan nehézségű, mint az ágybahugyozás. Egy-egy ionlövés a Drone Ship-ekre nem halálos, de az összes légvédelmet lerendezi (mindegyik mellett két Storm Column van), onnantól kezdve meg azt csinálsz a légierővel, ami jól esik, ajánlott a maradék légellenállás felszámolásával kezdeni (Grav Stabilizer illetve Stormrider-ek, Warp Sphere és föld-levegő junitok). Ground unit-okkal nem nagyon érdemes operálni, mert az alien bázis tele van elite annihilator-okkal, amik elég nagy veszteséget tudnak okozni, de ebben a fázisban már bőven van pénz egy durvább légiflotta fenntartására.
    Nem elfelejteni, hogy egy Grav Stabilizer-hez vagy junittal közel kell menni, vagy az egyik Drone elfoglalása után építeni kell egy sajátot, hogy a kettőből az egyik Intelligence Update meglegyen.

hagyjál már az ehez hasonló beszólásokkal inkább kiméld meg magad..... könyvet ne irjak a topikból talán? ezt a legkönyebb mindenre beirni. ha már 100x elhangzott volna a dolog akkor mwegértem ha valaki ilyet ir de igy........
    Százszor elhangzott a dolog. Najó lehet, hogy csak 99-szer. Írtunk is rá megoldást, nem is egyet, több oldalon keresztül volt róla szó.

[Szerkesztve]

• OLE-3

tag

válasz nyesix #828 üzenetére

A patchek mindkét esetben updatelhetőek a dvd-n található autorun-on belül a check updates pont alatt.

Ha a Kane editiont vetted meg:
    Angol patch kell + magyarítás: [link]

Ha a magyar verzió van meg:
    Csak patch.
    (A magyar patch nem a magyarítás, hanem a magyar verzió patch-e)

Ez is ide vág: [link]

• ToBeY

nagyúr

válasz nyesix #821 üzenetére

Nekem 1.2 felment a magyarosítás,aztán 1.3 patch és magyar maradt :U

• csutkaa

senior tag

válasz nyesix #782 üzenetére

Helló!!
    nekem is kifagy a játék ha fullra rakom 1680x1050 felbontásban, de 1280x800-ba nem!!
    húzva van a proci,vga,ram, szerintem is nem szereti a tunningot.
    konfigom lett le van irva!! (nem nagyon kellene hogy kidobjon)
    Vista ultimate alól szúrom és Kane verzióval...

[Szerkesztve]

• (Kolombusz)

veterán

válasz nyesix #782 üzenetére

A francot.
    Javaslom, hogy próbálj ki egy játékot 30 fps-el és utána próbáld ki 80-nal.
    Rögtön visszavonod majd ezt a kijelentésedet.

• ToBeY

nagyúr

válasz nyesix #761 üzenetére

Havernak is elszállt játék közben 2x,de csak magyarosítás felrakása után,az előtt nem volt gond.Elég bika gépen tolja szal ez nem lehet nála indok a kifagyásra.

• Zee21

aktív tag

válasz nyesix #761 üzenetére

Mien a konfigod mert lehet beszarik a nagy pályáktól azt azért....
    ajánlok driver frrisítést ha eddig nem tetted meg...
    ha pedig minden zsír és úgy is csinálja akkor valszeg csak annyi a baja hogy az EA adta ki....

• ToBeY

nagyúr

válasz nyesix #699 üzenetére

Igen én is ott rontom el mindig nem figyelek rá rendesen,de ma már nem küzdök vele.

• ToBeY

nagyúr

válasz nyesix #186 üzenetére

Valahol láttam olyan videot ahol látszanak a kezeléshez szükséges iconok

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés