- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
pcguru1 #1493 üzenetére
Legalább hat-nyolc tank, ugyanennyi csapatszállító melegen ajánlott és közvetlenül a nevezett bázisból érkező hullám után (vagy azzal párhuzamosan) indulj el. Így nem egyszerre kell foglalkoznod a bázisvédelemmel és az összegyűjtögetett támadó egységeivel. A lehető leghamarabb el kell foglalni/pusztítani a gyártó épületeket, hogy ne tudjon erősítést gyártani.
-
Gregorius
őstag
válasz
pcguru1 #1490 üzenetére
milyen enginerel rohanjam le a nod bázist
Azzal, amit a barakkodban gyártasz. Nemtom hogy hívják a magyar változatban, a sárga sisakos épületfoglalós csávó.mi az a NOD conyard
Construction Yard. A főépület, amivel építeni lehet. Szintén nem beszélni magyar.a vertigo az repülö nem
A Vertigo az a NOD bombázója.Asszem a témában már született pár terjengősebb hozzászólás jópár hónappal ezelőtt. Célszerű átnyálazni a topikot.
-
Gregorius
őstag
válasz
pcguru1 #1487 üzenetére
Sztem hagyd a fenébe a konvojt. Az első akciód az legyen, hogy gyűjtesz magadnak a gubából elegendő egységet és lerohanod az északkeleti bázist (egy rakat engineerrel, és akkor majd lesz NOD ConYardod is, amivel fel lehet tápolni a központi bázisod). Ha ez megvan, akkor újult erővel (és egy nagy csapat Vertigo bomberrel) tiszta utat lehet söpörni a konvojnak.
-
Gregorius
őstag
Van valami remény, hogy még idén kijön a KW-hez a patch? Nagyjából minden második Global Conquestet nem tudok befejezni elkerülhetetlen random crash miatt.
-
Gregorius
őstag
A rohadt bugzós anyukáját a global conquestnek! Berak a repteres térképre, egy NOD bázis meg egy NOD osztag az ellen, fél perc alatt mindenkivel végzek (mondjuk egy tucat hero stormriderrel nem túl nehéz), és nincs vége! Semmi victory meg ilyesmi! Várok, hogy előtűnjenek a rejtett junitok: még mindig semmi! Egy piros pixel nincs a térképen! Nincs mit tenni, feladom, erre azt mondja, hogy az egyik task force-ból megmaradt két engineer! Már csak azt szeretném tudni, hogy hol, mert én mikroszkóppal vizsgáltam át az egész térképet és sehol nem volt senki!
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #1409 üzenetére
Szórakoztam egy kicsit a conquesttel is, mit szépítsem: gáz. Van egy Tier 3 bázisom, állig felfegyverkezve, és milyen elrendezést generált ki nekem a barom? Az összes rohadt generátor a védelmi perimeteren kívül, hogy az első gyengébb ellenséges erő gyakorlatilag ellenállás nélkül lenullázzon mindent!
Meg még arra sem jöttem rá, hogy ha egy MCV-s csapattal benyomulok a nagy semmi közepére, akkor miért nem építhetek bázist... -
Gregorius
őstag
Hétfő óta kint van a Kane's Wrath és senki egy szót sem szól?
-
Gregorius
őstag
Jáccottam egy picit.
Íme az a ''megközelíthetetlen'' hely a Sydney evacuation pályán:
[link]
(Kábé percenként jön három új repülő a térkép északnyugati széléről)
Ezt felfedezve már sokkal gyorsabb volt a takarítás:
[link]
Apropó nevezett pályán van olyan Orca is (nem Firehawk), aminek vannak levegő-levegő rakétái. (A délnyugati sarokban lebeg.) Ilyen máshol is előfordul, vagy csak kuriózum? -
Gregorius
őstag
Megint intel db gondom van. Végigvittem újra a GDI kampányt, minden mission-nál megvolt minden intel update (legalábbis a medálok szerint) és mégis csak 18/19 van meg az InOps részből. Hol bújt el a maradék?
-
-
Gregorius
őstag
Hogy lehet előásni a GDI White House mission mind az 5 intelligence update-et? Akárhogy próbálkozom, mindig csak 4 jön össze:
GDI Base Defenese
NOD Base Defenses
NOD Stealth Technology
Predator Tank.
Melyik az ötödik? -
Gregorius
őstag
1) Igyekezz. Amint megjöttek az egységeid, elkezdenek özönleni a GDI unitok a War Factoryból, és minél többet késlekedsz, annál többön kell magad átverekedni. Ugyanezen okból ha leállsz állóháborúzni, akkor neked annyi, mert gyorsabban érkezik az utánpótlás, mint amilyen tempóban szét tudod lőni, úgyhogy az elsődleges cél a War Factory-k minél hamarabbi megsemmisítése.
2) A légierőt mindig tartsd valamivel a frontvonal mögött (de azért lőtávolban), különben a légvédelem ízekre szedi. Így a földi AA egységek és a légi egységek is a többi junitodra fognak lőni, a Stormriderekkel meg viszonylagos védelemből ki lehet olykor-olykor támadni (főleg az ellenséges légi egységekre).
3) A gyalogosaid legyenek elöl céltáblának. Aki gyorsan szét tudja lőni a gyalogost (APC, Gun Turret), azt gyorsan szét tudod szedni a Tripodokkal, aki nem (tankok, stb), azokkal egyelőre nem érdemes foglalkozni. A gyalogos legalább leköti. Ugyanez igaz az Orcákra/Firehawkra.
4) A War Factory környékét meg kell tisztítani az AA védelemtől. Amint ez megvan, a légierővel be kell nyomulni és azonnal ízekre szedni a War Factory-kat (esetleg a Stormridereket lehet céltáblának használni, amíg a megmaradt AA-t szétszedik a Devastatorok, de egynél több AA Gunnal nemigen bírnak el), a maradék junitokkal neki lehet állni a földi egységeknek. A gyalogság, ami a bázis túloldalán lévő barracks-ból érkezik már nem tud jelentős kárt okozni.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #1025 üzenetére
Ez az AI tényleg ennyire hülye, hogy lerak 9 stealth generatort egy kupacba?!
[link]
Előző postról lemaradt, hogy azt a pályát máshogy esélytelen megcsinálni, minthogy a szomszéd bázist lenyúlod, amilyen hamar megjelenik. Amúgy meg a Scrin nagyon gecó ebből a szempontból: mastermind-dal beteleportálsz egy engineer-t az ellenfél ConYard-ja mellé, összecsomagolod és csak addig a pár pillanatig kell kitartani, amíg a mastermind újra képes egy junitot teleportálni, és már viheted is a saját bázisodra
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
CounterBoci #1024 üzenetére
Ez a GDI utolsó pálya. Scrin-ből meg csak 4 van a harmadik kampányban.
milyen k....g támadása van még a nod-nak a lopakodókon kívül
Atombomba a bázisod közepébe például. -
Gregorius
őstag
Ha meglátsz valakit, kapd el a grabancát és indulj el vele a Barracks irányába. Ha ezzel a junittal meglátsz egy másik junitot, akkor hagyd békén (a Mastermind-dal meg bújj el valami jó félreeső helyen, de lehetőleg ne épületen belül), ha meglátsz egy gun turret-et vagy bármilyen statikus védelmet (kivéve a sonic cannon-okat), célozd meg és lődd szét. Ha szétszedték a junitodat, óvatosan nézz másik után (potenciálisan az jó lesz, amelyik szétlőtte). Előbb-utóbb elérsz a Barracks-hoz, amint elfoglaltad a Mastermind-dal, indulj el a kiindulási pozíció felé (óriási távolságra is megmarad a kontroll) lehetőleg a kertek alatt. A Barracks-ra nem fog senki lőni, ugyanígy az engineer-re sem. Ha kész, el lehet adni.
Ha az engineer elérte a rendeltetési helyét, akkor érkezik az erősítés és következik a még izzasztóbb része a dolgoknak.
És nem árt néhány APC-t is gyártani, beléjük Rocket Infantry.
Nekem a Pitbull jobban bejött légvédelemre. És a tűzgyorsasága is nagyobb. -
Gregorius
őstag
Szerintem nem volt vészes. Kicsit oda kell figyelni az elején, de egyébként a további küldetések sokkal nehezebbek. Én annyit tettem, hogy a bázissal egyből bevonultam a tiberiumos tér közepére és akkor a támadások zöme a délkeleti sugárúton és a Big Ben felől jön, azokat a pontokat kell bevédeni, de akár több cannon-nal. Néhány Gun Walker is kelleni fog, ha a gyalogosok nagyobb rajban jönnek. A szokásos tucat Stormrider meg használható a bónusz feladatok teljesítésére illetve módszeresen és kitartással szédszethető a két GDI bázis. (Az alsóval érdemes kezdeni)
-
Gregorius
őstag
Jobban belegondolva nekem is feltűntek engineer-ek itt-ott, de mintha a híd felém lévő végén akartak volna nagyjavítást végezni (legalábbis a bázis pereme mentén akartak eloldalazni), ahhoz ugye meg a front védelmen át kellene jönniük, szóval
. Mindig a híd felém közelebbi első egy-két tégláját szedtem szét.
Legrosszabb esetben meg készenlétben kell tartani a légierőt, hogy alkalomadtán újra szétszedjék a hidakat (12 Stormriderrel ez már gyorsan megy), mert még ha újra is építi, akkor is rengeteg időt lehet nyerni vele. Aztán igény szerint azt a részleget is be lehet telepíteni SC-vel, amikor a fő csapásirányok már rendben vannak.
Még annyit, hogy ugyanez a hídbontósdi működik a Scrin #3-ban is, igaz itt a híd kicsit messzebb van és egyáltalán nem zárja ki, hogy abból az irányból támadjanak meg, de nagyobb az esélye, hogy a GDI meg a NOD unitok a hídkerülés közben összetalálkoznak és egymást boldogítják. De ide mindenképpen nagyobb raj Stormrider kell, mert a híd túlsó vége tele van AA-val, úgyhogy gyorsan kell végezni.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
AlyArkhon #952 üzenetére
nehezebb mint a DGI utcso kuldije ?
Kicsit sietni kell, de egyébként egy nagyságrenddel könnyebb, én legalábbis sokkal kevesebbet szenvedtem vele medium-on, mint GDI-al. A nehézséget inkább az adja, hogy nem a saját bázist kell védeni, és az egyik védendő támadási vonal a térkép másik felén van, úgyhogy a hatékonysághoz vagy előretolt bázis kell, vagy egy ottani épületet kell elfoglalni (és akkor két Obelisk megoldja a problémát), közben a saját bázis meg a célterület között lévő Scrin légvédelmet is kerülgetni kell, szóval a waypoint mód erősen ajánlott (viszont előre szólok, hogy szörnyen bugos). Néhány kezdeti hullám után nem nagyon támadják a saját bázist (egyébként ezek a támadások jól védhetők, mert egyetlen szűk kanyonban jön mind), szóval egy Obelisk és jóvan. Esetleg néhány SAM-et érdemes felállítani. A GDI generátorok a fő bázisban egy csoportban vannak, és meglehetősen védtelenek, úgyhogy legrosszabb esetben is egy nuke és a bázis maradékát már lehet is radírozni a térképről.
a scrin negyedik pályájánál nincs nehezebb!
lehetetlen megcsinálni mediumon
Nekem tegnap este sikerült. De tényleg nem egyszerű, és úgy kell építeni, mint egy őrült. Pénz van bőven, nem kell vele foglalkozni, mert habár az első percekben nagyon gyorsan elfogy minden, de ahogy stabilizálódik a helyzet, gyorsan újra is termelődik. Olyan 170.000 kredit környékén zártam (ugye nem kell siló). Amint kezdődik a műsor, elkezdtem építeni Grav stabilizert, hogy három legyen mindkét bázison, és amint leraktam, rögtön elkezdtem mindegyiken 4 Stormrider-t. Mindkét bázisnak meg kell lennie a saját Stormrider osztagának, mert nincs idő a két bázis között ingázni, Wormhole ide vagy oda. Közben folyamatosan gyártottam a Storm Column-okat, valamint a shield upgrade-et a tech centerből. Az északnyugati bázis kicsit problémás, mert a jobb felső sarkán elég gyenge a védelem, és pont oda jön az első hullám, úgyhogy oda irányítottam az ottani Carrier-t (azért valamivel a védvonal mögött volt, hogy közvetlen tüzet ne kapjon), és amint kész volt az első két storm column, mindkettőt leraktam az itteni bejárathoz. Amint készen van legalább 4 Stormrider a vonatkozó bázison, kulcsfontosságú minél hamarabb szétcincálni a hidakat, ugyanis a gép nem fogja ezeket újraépíteni, és így az 5 támadási irányból 3 végleg kiiktatható, enélkül teljesen esélytelen, így viszont a továbbiak sokkal könnyebbé válnak. Javasolt sorrend: déli bázis északi híd, északi bázis keleti híd, déli bázis nyugati híd (az utóbbi vonalra viszont oda kell figyelni, mert teljesen védtelen, de egy gyenge hullám még pont átjön, mire a hidat sikerült leszednem, úgyhogy majdnem kampec lett az egyik Refinery-nek). Marad a délkeleti bázis egy szűkebb ösvényen északnyugatról, illetve a másik bázis délkeletről egy viszonylag nagyobb területen (de ide is nagyjából ugyanoda érkeznek a támadások, úgyhogy kialakítható pontvédelem). Ide kell egymás mellé levarázsolni 4 SC-t, az gyakorlatilag mindent megfog, esetleg egy buzzer hive-val megtoldva, hogy a ZT-ket gyorsabban elintézze. Amíg épülnek az SC-k, addig a (most már 12db/bázis) Stormriderekkel kell feltartani a támadó egységeket (de nagyon messze nem szabad menni a bázistól). Ha kész az SC védvonal, akkor a bázis gyakorlatilag áthatolhatatlanná válik, legfeljebb egy Shockwave zavar be néha, bár ez nekem mindig az északi bázis egy jelentéktelen sarkára jött, úgyhogy sokat nem ártott, néha rá kellett nyomni a repair-re. Időnként még befigyel egy-egy Firehawk a stratofighter upgrade-del a bázis közepén (ez nekem csak a déli bázison fordult elő), úgyhogy szórványosan még néhány SC-t el kell szórni a bázisban, de ez már tényleg inkább bosszantó, mint komoly veszély.
Majd lesz egy pont, ha kész a nagy torony, hogy a GDI két előretolt bázist hoz létre, egyet az északi hidak között, egyet a déli üres területen, de ezek össz. 2db AA turretből állnak, és nem okoznak komolyabb gondot a Stormrider-eknek.
A GDI bázist nem kötelező felőrölni, de csak a kihívás kedvéért azt tudom ajánlani, hogy az AA tornyokkal kell kezdeni, ezeket ugyanis nem építi újra (a Rift Generatorral meg eltakarítani a War Factory közelében felgyűlt igen nagy mennyiségű és igen veszélyes egységet). Utána érdemes a refinery-kre/harvesterekre rászállni, és előbb-utóbb elapadnak az ellenséges junitok, de ha lőtávon belül van ellenséges légierő, akkor mindenképpen azzal kell kezdeni, mert ha rátámad a Stormrider-re, akkor nagyon veszélyes de nagyon hamar szétlőhető. A ConYard-dal és a generátorokkal nem érdemes foglalkozni, amíg még van más célpont, mert semmi hatása nincs.
és abban is igazad van hogy a legjobb védelem: gépgyár+ pl. 4 legerösebb unit (mamut, avatar, tripod)
Így utólag belegondolva a négy SC egymás mellett ütősebb (és olcsóbb is), és a légi unitokat is szemvillanás alatt elintézi. Persze időnként kell egy kis repair, és elég szar ügy, ha az ember alól kilövik a generátort...
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #946 üzenetére
Najó, szóval szétszedtem mindent (a védelmi épületeket legalább nem építi újra), erre egyszer csak feltűnik a semmi közepén egy Barracks. No comment. De legalább a pénzzel nem csal. Még hat-hétszer szétlőttem az eltűnő-feltűnő Barracks-t és többet nem jött elő.
Előre szólok, aki még nem tart itt, hogy ha a Storm Column aktív, akkor nem lehet a vonzáskörzetében építkezni. Úgyhogy power down->épület lerak->power up. Így le lehet egymás mellé rakni 4 SC-t is, azon meg gyakorlatilag nem megy át semmi. Néha kicsit javítgatni kell. -
Gregorius
őstag
Ejj, ez a Scrin kampány egyre durvább.
A 3. küldetésben ha nem vagy kész időre (és nagyon rövid időre) a bázissal, akkor két oldalról lerohannak, és annyi (mondjuk az első mozdulatom az volt, hogy közelebb mentem a kék field-hez, hogy gyorsabban folyjon be a pénz, mert igencsak nagy szükség van rá).
De a NOD-hoz hasonló stratégia alkalmazható. 12 elite Stormrider mindent visz. Az ellenfél Juggernaut-jait illetve Avatar-jait pedig érdemes felszedni (nekem 12 volt mindkettőből, plusz 12 Annihilator védte együtt a bázis két oldalát). És bárki bármit mond, a legjobb védelmi épület a Warp Sphere a tövében néhány erősebb unittal.
A 4. küldetés nagyjából ugyanez, néhány különbséggel: 1) már van bázisod, kettő is, természetesen a térkép átellenes oldalán, hogy ne lehessen túlságosan mozgolódni légierővel, és hogy esélyed se legyen zárni a védvonalat, 2) kellően lazán vannak az épületek elhelyezve, hogy nagy területet kelljen védened, 3) gyakorlatilag használhatatlan a meglévő védelem. 4) négy irányból támadnak. 5) ha nem figyelsz, jön a kommandós gyerek és az épületeid felének percek alatt annyi. Valahogy megint kezd Horvátország fílingem lenni... -
Gregorius
őstag
Végeztem a NOD oldallal is. Hát nem mondom, szerintem jóval könnyebb volt, mint a GDI kampány. Viszont a legvége nagyon harmatos lett - most komolyan, a Tiberium robbanásos FMV - a GDI kampány közepén - felér a TS (nem TS : FS) záró mozikkal, a kampány végén meg kiszúrják az ember szemét egy jóvan ügyes vagy üjjé'le mozival - , úgyhogy kiegészítőért kiált.
Továbbá lehet, hogy én siklottam át valami fölött (egy-két intelligence update-et nem sikerült megszerezni), de nem úgy vettem észre, hogy beavattak volna, hogy Kane milyen ránctalanítót használ... Végülis nem baj, tovább tart a misztikum.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
a római pályán, ahol el van vágva a bázis egy szakadékkal ott nektek mi volt a nyerő taktika? tankkal nem lehet menni, a repülőket nagyon gyorsan leszedik..
Az ionágyú természetesen. A maradékot meg a repcsik már el tudják takarítani.Persze minél hamarabb szét kell szedni a Mastermind-ot, ami rendszerint a bázisodtól délkeletre tanyázik. Én rögtön azzal kezdtem a mission-t, hogy az összes Zone Trooper-rel átugrottam oda (jetpack rulez!) és lerendeztem mindenkit. Innentől kezdve meg max légitámadásra kell számítani, amit egy kisebb Firehawk flotta esetleg néhány Pitbull könnyedén el tud hárítani.
a NOD-dal az operation stiletto pályát olaszországban hogy lehet megcsinálni, sehogy nem jön össze
Ó, arra van egy nagyon gecó taktika. Rögtön a pálya elején, mielőtt elindulnál, gyárts le 22 (nem elírás, 22!) saboteur-t, így összesen 26 lesz (pár ezer kredited marad). A GDI addig nem fog rád lőni, amíg te nem lősz rá/foglalod el egy épületét (érdemes hold fire-be kapcsolni a kommandóst is), úgyhogy nyugodtan ahogy időd engedi a saboteur hadat szét kell küldeni, minden GDI épület mellé egyet, amilyen közel csak lehet. Talán az északnyugati végben az előretolt air base-t érdemes kihagyni (összesen kettő airbase van), mert az gyakorlatilag védhetetlen.
Ha minden saboteur a helyén áll, akkor jön a lényeg: planning mode-ba kell kapcsolni (bal alsó commandbar-on a legjobboldalibb command), és most minden saboteur-nek kiadni a direktívát, hogy foglalja el azt az épületet, ami mellett áll, amit természetesen nem fog még megtenni, engedelmesen vár a zöld jelzésre. Ha átkapcsolsz bármilyen más módba, a saboteur-ök azonnal meg fognak indulni a GDI épületek felé és gyakorlatilag azonnal tied az egész bázis összes épülete (mwahahaha) a védelmi épületek kivételével (azok meg az elfoglalt generátorok miatt egyébként sem fognak tudni lőni). Nem planning módban ezt képtelenség kivitelezni (különösen nekem az alacsony click-per-second értékemmel), mert amint az első épületet elfoglaltad, 5 másodpercen belül szétszedik az összes többi egységedet a környező gun turret-ek meg pitbull-ok (még az elite saboteur sem valami ütésálló), úgyhogy ajánlott úgy pozicionálni, hogy nagyjából egyenlő távolságra legyenek az épületektől. Érdemes a parancsot úgy időzíteni, hogy a harvester is éppen dokkoljon, és a délnyugati bázisból már elinduljon az aktuális hullám (különben visszafordulnak és szarrálövik a bázist, és az egy szem kommandóssal pillanatok alatt végez az APC), így viszonylag elég idő marad a következő csapás kivédésére, mert sokmindent kell addig csinálni.
Előszöris a felső bázisban van egy Rig, meg jópár repülő, amiket azonnal rá kell irányítani az ott állomásozó Pitbull-okra, mielőtt azok szednek szét. Van még két sniper is, de azok bolhafingnyi sérülést sem tudnak okozni.
Az építési kapacitást most ki kell tolni maxig (structure, defense, unit), de legalábbis amíg a maradék pénz bírja, ami jelenleg elég szűkös a sok saboteur miatt (ezért is nagyon fontos harvesterestől elfoglalni a Refinery-t), viszont az induló pozíciónk alatt két mező is van, úgyhogy oda amilyen hamar lehet ajánlott ledobni két Refinery-t, úgyis lehet közben base defense-et építeni. (Ezt a bázist nem kell bevédeni, úgy tűnik, senkit sem érdekel.)
A felső bázis védtelen, nekem ide viszonylag hamar beállított féltucat rank3 (!) pajzsos Annihilator Tripod illetve két-három Stormrider, és elég gyorsan lerendezte az ottani épületek felét, úgyhogy minimum két sonic cannon fog kelleni a frontra, plusz a pótlék, ha azokat lelövik (ha maradt két-három Firehawk, az elintézi az ellenséges légierőt, szóval AA-ba nem nagyon érdemes fektetni). Ezek szétszedik a CY-t is, ha nem figyelsz, úgyhogy mindenképpen az első körben el kell foglalni az északi bázist is, mert a GDI gyak. tehetetlen ellenük (talán hard-on nem).
Az alsó bázisban a védelmet inkább járművekkel lehet megoldani: egy Mammoth illetve néhány Pitbull megteszi, amíg egyensúlyba jövünk, egyébként sem állít be tömegesen az ellen, és az egységek automatikusan javulnak a War Factory tövében. Később esetleg lerakható ide is két sonic cannon, biztos ami biztos.
Ha ez megvan, akkor innentől kezdve az egész olyan nehézségű, mint az ágybahugyozás. Egy-egy ionlövés a Drone Ship-ekre nem halálos, de az összes légvédelmet lerendezi (mindegyik mellett két Storm Column van), onnantól kezdve meg azt csinálsz a légierővel, ami jól esik, ajánlott a maradék légellenállás felszámolásával kezdeni (Grav Stabilizer illetve Stormrider-ek, Warp Sphere és föld-levegő junitok). Ground unit-okkal nem nagyon érdemes operálni, mert az alien bázis tele van elite annihilator-okkal, amik elég nagy veszteséget tudnak okozni, de ebben a fázisban már bőven van pénz egy durvább légiflotta fenntartására.
Nem elfelejteni, hogy egy Grav Stabilizer-hez vagy junittal közel kell menni, vagy az egyik Drone elfoglalása után építeni kell egy sajátot, hogy a kettőből az egyik Intelligence Update meglegyen.
hagyjál már az ehez hasonló beszólásokkal inkább kiméld meg magad..... könyvet ne irjak a topikból talán? ezt a legkönyebb mindenre beirni. ha már 100x elhangzott volna a dolog akkor mwegértem ha valaki ilyet ir de igy........
Százszor elhangzott a dolog. Najó lehet, hogy csak 99-szer. Írtunk is rá megoldást, nem is egyet, több oldalon keresztül volt róla szó.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
oettinger01 #869 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt. Az a pálya másoknak is problémás volt.
-
Gregorius
őstag
Megmondom őszintén a NOD vs Scrin egy nagyságrenddel könnyebb, mint a GDI vs Scrin. A bázisvédelmeknél nem fordul elő az az out-of-range probléma, mint ami GDI-nál (ráadásul a légvédelem sokkal erősebb is), és egy tucat kellően feltápolt Venom (lézer ápgréd meg néhány pont a veteránságba) némi ésszel letarolja az ellent. Olyannyira, hogy eddig még egyszer sem jutott eszembe például Avatart építeni.
-
Gregorius
őstag
odateleportálsz 2-3 Airfieldnyi Firehawk-al, ez amúgy minden termelő épület ellen bevethető, lehet, hogy lelövik mindet
Az a gond, hogy spirálban jönnek le, nagyon szorosan, a rakétás támadásoknak meg area-of-effect sebzésük van, úgyhogy elég jó esélye van, hogy lelövik mind, mielőtt odaérnének. Előtte ajánlott Ion Cannon-nal kitakarítani az AA védelmet a sűrűbb helyeken és valamilyen diverziót bevetni. -
Gregorius
őstag
-
Gregorius
őstag
-
Gregorius
őstag
Ááá megvan, melyik az. Az tényleg nehéz, de szerintem a tank front nagyobb szívás. Egy-két rifle squad-dal (esetleg sniperrel) meg kell toldani a nyugati és a déli határon a gun emplacement-eket és máris a közelbe sem tud érni egyetlen öngyilkoska sem. Amivel komolyabban szenvedtem az az, amíg az MCV eljutott a bázisba (ráadásul sértetlenül), mert mindig az utolsó 5 méteren szálltak rá a Venom-ok, de néhány megfelelően elhelyezett pitbull azt a problémát is megoldotta. Egyébként pedig leginkább elterelő hadműveletekkel lehet operálni. A legidegesítőbb az egész mission-ban, hogy nagyon sok felé kell egyszerre figyelni.
#719: Én a bal alsóval kezdtem. Az a legkönnyebb. Aztán jött a jobb felső, néhány engineerrel elfoglaltam az egészet, és a frissen beszerzett bomberekkel már könnyű volt a légi bázis is. Anélkül elég esélytelen.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Melyik az a problémás horvát pálya? Valahogy nem ugrik be. A legbosszantóbb konfliktusaim nekem eddig a Scrin-ekkel voltak (az egyik amikor kommandóssal kezdődik a terep, a másik meg a legutolsó pálya GDI vonalon), főleg azért, mert van egy légi egységük, aminek nagyobb a lőtávolsága, mint a légelhárításom hatóköre, úgyhogy elég hamar össze kell szedni tisztességes méretű légierőt.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Ez az izé hogy számolja a statisztikát a pálya végén? Lehentelem sznájperrel az egész terepet, mission accomplished, stb, erre enemy units killed: 19. Bammeg, egy hullámban többet szedtem le, még ha squad-okban számolunk, akkor is!
-
Gregorius
őstag
Az a sajnálatos helyzet, hogy itthon nemhogy házhoz nem viszi a postás, hanem még le is nyúlja. Előbb-utóbb meg fogják most már érezni, amikor az van kiírva minden webáruház kezdőoldalára, hogy a futárszolgálatok gyorsabbak, olcsóbbak, és el is ér az áru a rendeltetési helyére.
-
Gregorius
őstag
válasz
#65675776 #471 üzenetére
TS pl easy-ben nehezebb, mint az RA2 hard-on
Ez ügyben tamáskodnék, mert személy szerint a TS-t én könnyebben vettem, mint az RA2-t. Sokkal lassabb, igaz, de nem mondanám, hogy sokkal nehezebb is. (Bár lehet, hogy a reflexeimmel van baj, azért nem megy a RA2.)
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
Dilikutya #377 üzenetére
míg a NOD-dal előtte láthatóvá kell tenni a területet, ez akár veszteségbe is kerülhet
Van olyan NOD junit (valamelyik deployable, ami ilyen siklóernyőszerű izén érkezik), ami stealthed, és úgy-ahogy használható erre a célra. Már ha le nem lövik, mert a Mammoth például észreveszi.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
hogyan működik egy RTS fog of war nélkül?
Amit egyszer felfedeztél, azt látod az idők végezetéig. Feltéve, hogy stealth cuccok meg Gap Generator meg Radar Jammer nem játszik, mert az újra lyukat üt a radarképen. A pálya kezdetén viszont még a terepviszonyokat sem lehet látni.
Igaz, ott nem lehetett repülő egységet nem felfedezett terepre vezetni (illetve csak olyan helyet adhattál meg célkoordinátának, amit előtte már felfedeztél), úgyhogy nem volt teljesen triviális a terep felfedezése. (Persze ha van kéznél pár stealth tank...)
[Szerkesztve] -
-
-
Gregorius
őstag
Azt mondják az okosok, hogy a skirmish-ben lehet NOD-dal is nyomulni. Amikor kiválasztanád a faction-t, át lehet állítani, ha lenyomod a kezdőbetűjét a legördülőben.
[link] (legutolsó kérdés)
No mindjárt kipróbálom... -
Gregorius
őstag
Őszintén szólva a C&C Renegade féle Ion Cannon valahogy jobban tetszett. Beborul (Á'la Weather Storm), elkezd csöpörögni az eső, feltámad a szél, megjelenik egy gyengus kék fénycsóva a célpont közepén, ami meghatározott szélességig növekszik, majd hirtelen jön egy szuperfényes impulzus és BAMM!
-
Gregorius
őstag
Gyártottam. Hármat is. Egy csoportban voltak, úgy indultam portyára. Mindet szétszedték, és alig jutottam túl a pálya közepén lévő tornyon.
Ellenben ugyanez a három tank bőven elég volt, hogy porrá zúzzam a demo mission-ban az ellen bázisát úgy, hogy még hezitáltam is, hogy mire célozzak először.
Lehet, hogy valamit sikerült elállítanom a beállításoknál, amikor nézegettem, hogy mi micsoda? -
Gregorius
őstag
Csak én vénülök, vagy másnak is meggyűlt a baja a Skirmish-sel? Egyszerűen nem akar sikerülni, az ellen mindig lenyom egy rush-sal... Pedig a többi level egész könnyen ment...
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Megnéztem. Jelentem, ultra-high-max-aa-satöbbi detail mellett 1024-en (kövezzetek meg, még mindig CRT-n nyomulok) a 7600GT nemigen megy 20 fps alá, szóval a teljesítménnyel nincs gond. Kicsit zavaró a sebesség, nekem túlságosan kapkodósra sikerült a tempó (még RA viszonylatban is) - vagy talán én öregszem? A graf is ott van, ennél jobb nemigen kell, csak még egy kicsit szokni kell, mert egyelőre nem találok meg mindent egyből, illetve a junitokat a csata hevében kicsit nehézkes ránézésre egyből felismerni (főleg ha még füstfelhőben is vannak). Kúl, ahogy összedőlnek az épületek.
Azzal már annál inkább meggyűlt a bajom, hogy b***** kényelmetlen, hogy az irányítás csak részben ugyanaz, mint amit a C&C-ből megszokhattunk (pl. az egérgombok pont fordítva vannak). Meg még volt néhány kellemetlen afférom az Orca AI-val, amikor nemigen akartak maguktól hazamenni rakétát feltölteni, hanem csak lógtak ott a levegőben, és várták, amíg lelövik őket... Amivel nagyon meggyűlt a bajom, az a war fog. Merthogy azon túl, hogy az összes eddigi tisztességes C&C-ben nem létezett, és ahogy észrevettem gyakorlatilag értelmetlenné tesz bizonyos taktikai fegyvereket, ugyanis pl. egy Orca Strike-ot csak látható célra lehet ráereszteni, akkor meg már inkább a közelben lévő földi egységgel lövöm szét, mert amúgy nincs túl nagy ereje (egy NOD generátort csak a felére húzott le például).
És sajna nem módszeres bázisszétszedős a rendszer, hanem tank rush. Mammoth rulez all. Még infantry ellen is meglehetősen hatékony.
Az FMV-k minősége egészen kiváló, a színészi teljesítmény a látottak alapján viszont inkább valahol a gyenge és az elvárható között van (tisztelet a kivételnek, de a két riporternek pl. a hivatalos szakmája is ez, úgyhogy...).
Nah, most hogy ezen túl vagyok, jöhet a final release.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
Dilikutya #243 üzenetére
Igazság szerint a max connections az gyengébb sávszélnél számíthat valamennyit, meg esetleg a proci/memóriaterhelést növelheti valamelyest, de ez uTorrent-nél illetve az itthoni szélessávfelhozatalt tekintve minimális, szóval tetszés szerint. Minél több a connection, annál több potenciális forrásod van letöltéshez.
-
Gregorius
őstag
-
Gregorius
őstag
Leginkább úgy, hogy vársz. A peer listán jobbklikk->Add peer-rel lehet hozzáadni, csak sajna már kikerült a listámból. Annyi biztos, hogy svéd IP volt.
Addig meg pár praktikával lehet halászni: laza upload limit, kevés (max 2-3) upload slot, és előbb-utóbb beleakadsz valakibe, akivel tandemben tudsz tölteni (mindketten max sávszéllel a másik felé). -
Gregorius
őstag
Fileshack: [link]
150k/s-re limitált. -
Gregorius
őstag
Nemár, hogy lehetsz ilyen gonosz? Ezzel a sávszélkiszorítósdival egy csomó románt megfosztanál reggel a mindennapi internetétől? Tessék most tölteni, holtidőben
mininova.org ha valaki torrentről szeretné
Ha jól láttam, ugyanaz a torrent, mint a TPB-n.
Jelenleg csak 40-60k-val jön de lesz ez még gyorsabb is.
Van egy iszonyat gyors svéd peer a mixben, aki annyival tudja küldeni, amennyivel te fogadni, de még csak olyan 20-30%-nál tart (most fosztottam ki, úgyhogy most átmenetileg visszaestem, de még mindig 120k körül ingadozik).
(Már 54 teljes forrás van)
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Computer Games Romania
[link]
Azért ne terheljétek túl -
Gregorius
őstag
Az a hír járja, hogy lesz pályaszerkesztő meg modder SDK is nem sokkal a megjelenés után. Ez alapján már biztosnak tűnik, hogy bomba siker lesz, még akkor is, ha a single player campaign harmatgyenge (bár utóbbit kétlem).
-
Gregorius
őstag
Kiszivárgott FMV-k!!!
[link] -
Gregorius
őstag
Ejj, Ironside is a GDI-vel van. [link]
Vagy ez lesz a szereposztás, hogy a szigorú tekintetek a GDI oldalon, a tuti nők meg NOD-nál gyülekeznek? -
Gregorius
őstag
Ez mér nem volt eddig a kedvenceim között?!
Hihi, Billy Dee a GDI főnök! Kíváncsi vagyok, a következő részre melyik Star Wars színészt hívják meg. Ha már volt James Earl Jones is múltkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest