- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
válasz
Gregorius #1488 üzenetére
Lehet hogy hülye kérdések lesznek de muszály megkérdeznem,milyen enginerel rohanjam le a nod bázist és mi az a NOD conyard a vertigo az repülö nem
És ha a convoy elindul akkor nem lövik szét,mert már jártam ugy hogy felrobant a föépület és kezdhetem elöröl az egészet
-
Zoo123
senior tag
válasz
Gregorius #1422 üzenetére
Sam? Hát a Devastator warship "túllő" mindenen, úgyértem nagyobb a hatótávolsága bármilyen légvédelemnél.
(Többek között ezért halálos párosítás Planetary assault carrierrel, mert az meg lő földi és légi célpontokat egyaránt, és ha nagyon eldurvulna a helyzet akkor meg ionvihar és volt ellenség nincs ellenség).Megelőző csapás esetleg jó lehet, de akkor nagyon kell sietni hogy ne legyen még túl sok scrin légi egység.
Egyébként a legnagyobb baj az hogy a légelhárító tornyok és rakéták mind-mind a planetary assault carrierek repülő egységeit veszik célba, nem magát az anyahajót, és ha sokan vannak akkor "kitakarják" az alattuk lévő területet így még javítani sem lehet a bázist.
Viszont a stelth tank jó ötletnek tűnik azthiszem érdemes kipróbálni mit művelnek 20-as csapatokban.
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #1409 üzenetére
Szórakoztam egy kicsit a conquesttel is, mit szépítsem: gáz. Van egy Tier 3 bázisom, állig felfegyverkezve, és milyen elrendezést generált ki nekem a barom? Az összes rohadt generátor a védelmi perimeteren kívül, hogy az első gyengébb ellenséges erő gyakorlatilag ellenállás nélkül lenullázzon mindent!
Meg még arra sem jöttem rá, hogy ha egy MCV-s csapattal benyomulok a nagy semmi közepére, akkor miért nem építhetek bázist... -
Pocak89
senior tag
válasz
Gregorius #1404 üzenetére
Én a 3. pályán tartok. Még nem játszottam vele sokat. Akinek még nincs meg mondom: vannak új "népek", egységek. A grafikán nem látok feltűnő változást. Viszont ami nagyon tetszett: az új egységek között ott van a Tiberian Sun-ból a Titan+a kissebb gépágyús lépegető. Lehet még több is de ezeket láttam eddig. Egyenlőre ennyit tudok mondani.
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #1025 üzenetére
Ez az AI tényleg ennyire hülye, hogy lerak 9 stealth generatort egy kupacba?!
[link]
Előző postról lemaradt, hogy azt a pályát máshogy esélytelen megcsinálni, minthogy a szomszéd bázist lenyúlod, amilyen hamar megjelenik. Amúgy meg a Scrin nagyon gecó ebből a szempontból: mastermind-dal beteleportálsz egy engineer-t az ellenfél ConYard-ja mellé, összecsomagolod és csak addig a pár pillanatig kell kitartani, amíg a mastermind újra képes egy junitot teleportálni, és már viheted is a saját bázisodra
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
Gregorius #960 üzenetére
áhhh, nem megy. egy idö után lerohanja hatalmas sereggel a jobb alsó bázisomat. ezt nem lehet visszaverni (3-4 lépegetö, 3-4 mamusz tank, buggyk és gyalogosok hada + repülök).
azt találtam ki, hogy csak a bal felsö bázist védem be, de azt nagyon.
hülye kérdés: az energiát hogy lehet kikapcsolni? -
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #946 üzenetére
Najó, szóval szétszedtem mindent (a védelmi épületeket legalább nem építi újra), erre egyszer csak feltűnik a semmi közepén egy Barracks. No comment. De legalább a pénzzel nem csal. Még hat-hétszer szétlőttem az eltűnő-feltűnő Barracks-t és többet nem jött elő.
Előre szólok, aki még nem tart itt, hogy ha a Storm Column aktív, akkor nem lehet a vonzáskörzetében építkezni. Úgyhogy power down->épület lerak->power up. Így le lehet egymás mellé rakni 4 SC-t is, azon meg gyakorlatilag nem megy át semmi. Néha kicsit javítgatni kell. -
Djuree
félisten
válasz
Gregorius #879 üzenetére
kösz a kimerítő választ, erre a planning módra nem is gondoltam.
én úgy csináltam meg hogy mindegyik epülete mellé küldtem egy sabotört (ez eddig nálad is stimmelt), mindnek adtam egy számot (kb. 1-9) és nagyon gyorsan nyomtam a számot és utána rá az épületre, ezt nagyon gyorsan kilencszer hogy ne legyen idejük lőni, hát jópárszor kellett próbálkoznom, és ezt eljátszottam a scrin bázissall is. -
Apophis
őstag
válasz
Gregorius #729 üzenetére
Az életük iszonyatosan meg van emelve, én olyan 1000%-ra tippelek, a sebzés normális, skirmishben ki lehet próbálni, ha felrobbantasz vele pár walkert, pillanatok alatt heroic lesz és lehet hentelni. A NoD-os csaj nekem különösen tetszik a kék lézerrel
, bár alapvetően a GDI a használhatóbb, viszont multiban eddig csak Mastermind-ot láttam, bázisrombolásra az a legjobb, távolról mind control, épület elad, még ajándék gyalogosokat is kapsz; a NoD és GDI viszont néha bebugol és lefagy az épületek előtt
, de amúgy is kényszeredetten kúszni kezd utána.
Azt mondja meg valaki, hogyan lehet bekapcsolni Kane editionben a subtitlest
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Gregorius #475 üzenetére
Az RA2-t jelentősen megkönnyítette és felgyorsította pl, hogy egyszerre több mindent lehetett építeni/gyártani/képezni (erre még egy lapáttal rátettek a C&C3-ban). És ha jól emlékszem a képzési stack is nagyobb az RA2-ben (a TS-ben ugye 5 volt).
Apophis: Megint csak megkérdezem: ha a taktikán dől el, akkor mitől stratégia és főként mitől vérbeli stratégia? Ha a taktikán eldőlő játékkal aarok játszani, akkor CC vagy F2C2, mint már többször is említettem. A csapat-összetétel megintcsak taktikai probléma, ettől nem lesz stratégia valami.
Az idő attól függ, milyen RTS-sel játszol (ha egyáltalán lehet stratégiának nevezni az adott játékot). AoE-ben nem hinném, hogy 5' alatt kiderül bármilyen stratégiai hiba
A HC gamer-ek (szándékosan nem stratégákat írtam) a teljes közönség 1%-át ha kiteszik, tehát nem reprezentatív a véleményük.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Gregorius #386 üzenetére
Rohadás azokba a stealthed egységekbe, nekem még mindig mindet észrevették
. Generalsban se sok hasznát vettem nekik. OK, a mesterlövészt messziről nem veszik észre, de az csak a gyalogosokra volt veszélyes, azok ellen meg inkább valami gépágyús jószágot viszek mindig. A spéci robbantós egységek meg még a legelső védelmi vonalakig sem jutottak el soha, gyakorlatilag minden észrevette, a bombtruck-ban se sok értelmét láttam annak, hogy ellenséges jármű alakját veszi fel, egyből elkezdi lőni minden.
A stealthed funkcióit a NOD-nak egyedül a GDI oldalról élvezhettem a demóban, mikor a kis területre küldött scan csak a tájat fedte fel, a NOD egységek, épületek csak akkor tűntek fel, mikor valami nagy csúzlival odepörköltem az üres rétre. Meg persze a földi offenzíva esetén is látni őket, de én jobb szeretem messziről küldeni az áldást. Amolyan USA beállítottságú harcos voltam mindig is C&C-ben, előbb a nehézfegyverek, aztán légierő, és ha még maradt valaki, akkor a tankok
.
-
REDeath
őstag
válasz
Gregorius #329 üzenetére
Elvileg az de nem láttam hogy lehetne állítani. no megnézem újra, részletesen hátha átsiklottam fölötte.
ballington: osztom a véleményed, a zoomot illetően...bár lehet ebben nem lesz akkora hátrány, mert azért ahogy elnéztem nem lesz benne olyan sok egyésg, mármint nem lesz ilyen zergling feeling
warcraftban ahol relatíve kevés egységet lehet gyártani, ot nem gáz, de azért ilyen gamekben ahol nincs unit limit, kissé furának tartom
Na mek kipróbálom nodot meg megkeresem a hülye ködöt -
Dilikutya
félisten
válasz
Gregorius #240 üzenetére
Összes kapcsolat 200, bejövő torrentenként 50, de összesen nem lát ennyi seedert
. Leecher-t viszont látok 4000-et
Igazából teljesen mindegy, úgyis késő van már játszani, tökmindegy most kínlódok-e vele, vagy holnap szedem le gyorsan. Izé, már holnap van
.
A magyar seeder nekem is megvan
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Gregorius #238 üzenetére
Én 13-at, de a zárójel előtt meg csak 1 van.
És kész röhej, az EA Link nem engedi feltelepíteni magát, mert nincs 5Gb helyem egyik partíción sem. Annyit ajánl a letöltésekhez, de én nem akarok 5Gb-ot letölteni vele, vagy az nem számít? Mindegy... nem kínlódok vele, 7-8Mb-es nettel nem fogok 10kb/s-el tölteni, már csak elvből sem. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Gregorius #131 üzenetére
A játék gyártok már okoztok egy két ''meglepetést''
Pl nálam legutóbb akkor, amikor CoD3 nem jött ki PC-re
Szóval márciusra vista lesz,DX 10 vga meg már most van!Az más dolog hogy milyen árban.
De tényleg baklövés lenne only DX10 csinálni 2007 elején.De lehet hogy választható lesz,mint CoD2-nél a DX7 és DX9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged