Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
chokeee #1441 üzenetére
Én most vagyok azon a pályán (még nem próbálkoztam vele), olyan megnyugtató a csatahajó mögöttem, bár láttatlanban gondoltam, hogy csak dísz. A gép Hard-on nagyon szépen menekül be a gyalogsággal a házakba, ezért csupa páncélossal nyomulni esélytelen általában. Így hirtelen nem emlékszem időzítőre, általában az a halálom, amikor lejár és nincs idő semmire... bár biztos van, aki szeret kapkodni.
Medium szinten azért remélem menni fog.
Üdv,
tdd587
-
Padree
senior tag
válasz
chokeee #1094 üzenetére
Sztem nem volt nehéz: mamutok, firehawkok, ion cannon - eza lényeg, mint mindig. Tibérium bomba nélkül. Igaz csak normalon nyomom - nem eza játék miatt szeretnék megőrülni esetleg, kis félkómás, lájtos időtöltés.
Felkell a mamutokat tápolni veteránra (bázisvédelemre használva őket, Rig-gel és warfactoryval a hátuk mögött), asztán lehet velük atakolni, javíttyák majd magukat. A Firehawkokat kamikaze üzemmódban használom földi csapásra 8assával, illetve elfogóvadásznak a rombolók ellen, a shock artilery jól mehpuhítja a célt nekik. Az ionnal közben 2-3 lövés a megfelelő helyekre és gémóver.
Átvezető videót 1et sem tudtam végignézni még - fesztcsak pofáznak.
NOD-ot jáccom most, eddig nem túl nehéz, de nem is unalmas. -
AlyArkhon
őstag
válasz
chokeee #1006 üzenetére
Én kb 4-ére tudtam megcsinűálni , mindent mediumon tolok , amikor rájöttem mi a nyerő tactic , elsöpörtem az egész térképet
De nem csak én , unokatesómnak is elmodtam mit csináljon , és ő is lesöpörte ezt a missiont ..
Az elején két csapatszállítóba lövészeket raktam , plussz egy rakétást meg egy lövészt levittem bal alulra a felső hídhoz , azok hamar csillagossá fejlődnek , így mindent visszavernek a bázistól délre és nyugatra eső területről ..Így csak keletrte és északra kell koncentrálni , játék elején 3 4 termény szállító gép , utánna ezerrel gyártani a tankokat ( legnagyobb egység a jelenlegi pályán ) , majd amikor van kb 13 - 15 db ( kb akkora fogy el a tiberium is , es alkezdenke feljárkálni az ellenség bázisa elé ) akkor kell elindulni a tankokkal és lerohanni az elen bázisát ...
Ennyi9 utánna mar egyszerű minden ,,,
Én ugy csináltam meg ezt a pályát , hogy egy db rakéta elhárito üteget sem kapcsoltam beAnnyira zsyr ez a tactic ... Meg anyira belejöttem azzal a pár tankal az irtásba , hogy egyvégtében leirtottam a bal alsó sarkat is , s mire felértem az MCV-ért addigra nem volt már ellenfél a pályán ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged