- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zee21
aktív tag
Lehet hogy javult de szerintem ezekkel a változtatásokkal eléggé lelassították a menetet...
nagy része persze szükséges volt pl egy 2000tiberiumba kerülő commandost ne lehessen elütni egy sima scorpion tankal de pl hogy a harvesterek 1400-ba kerülnek az rohadtul lassitja a menetet....
és szvsz egy netes menetben nem akar mindenfél órákat ott ülni.....
meg sok az egyesitett dolog is....
itt is nyilván sokra szükség van de ennyire biztos nem....
majdnem mind1 hogy GDI,NOD,Scrin-el megyek csak más a skin
[Szerkesztve] -
AceTom
aktív tag
Nos, ha valakinek még van ezzel problémája, van egy lehetséges megoldásunk rá. Az osztálytárs feltette a cfosspeed-et és ez úgy tűnik segített rajta, és műxik hamachival. Azért írom le, hogy hátha valakinek ez segít, de amúg ha átvittea gépet máshoz, onnan sikerült simán csatlakoznia tehát kb. fogalmam sincs hogy mi ez a hiba.
-
Xbox360
csendes tag
azt nem mondtam hogy olyan pontosan és gyorsan de közel olyan egyszerűen és könnyen lehet irányítani RTS-t
azt viszont bizton állíthatom hogy fog titeket néhány kellemetlen meglepetés érni olyan multi FPS-játék közben ahol összeresztik az x360-as és a PC-s tábort
pl ez simán látszik a COD3 vagy a halo3(beta) közben is simán lehet olyan precízen és gyorsan lőni mint egérrel és billel egyetlen hátrány már csak a fordulás lassúságán mutatkozik meg de ezt ezekben a játékokban majd kompenzálják valahogy a fejlesztők én úgy tudom
usb-s billentyűzetet már régóta felismer csak egeret nem (mivel a microsoft gondolom nem akarja hogy mindent meg lehessen vele csinálni felhasználói szinten amit egy pc-vel (pl internetezés meg hasonlók) mert az házon belüli konkurencia lenne a pc-nek és neki az az érdeke hogy pc is meg xbox is legyen egy háztartásban
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Szerintem a 7300GT-vel partyban lehet az X600. Ha tévednék, akkor inkább a GS-sel.
Nézegettem a VGA árakat. Találtam Galaxy 7900GS-t baráti áron, kicsivel 30e felett. Amin még gondolkodtam: 7600GT, 8600GT. Nagyjából ez az árkategória, amit jelenleg megengedhetek magamnak. -
Apophis
őstag
Multiban kevés a GDI, én speciel sosem lennék velük. A mostani acc-om eddig veretlen, csak NoD-al megyek, a Scorpion egyszerűen OP, simán be lehet vele gyalulni az ellent, néha kell massolnom a Venomot (ami pedig levegőben OP...), esetleg Avatar. Scrin-el ugyanezt meg lehet csinálni elején Desintegratorokkal, aztán teck Tripod + Trooperre vagy PAC-ra. A GDI power-jei is elég harmatosak multira, NoD-al a Catalyst nagyon durva (kiüt egy teljes kitermelőhelyet, védhetetlen), Scrinnél meg szinte minden, de különösen egy early game Stasis (eldönt egy nagyobb csatát, lebénít épületeket), ezek mellett a reinforce powerek nem rúgnak labdába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest