- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
DoW-DC-hez képest az összetettség nulla (meg úgy általában bármivel összevetve). Van ugyan rengeteg armor és sebzéstípus, de nem véletlenül nem részletezi ezeket a program, egyszerűen nincs jelentőségük. Átlagos szinten a játék tankspam, amit lehet variálni az alap repülőkkel. GDI oldalon pred, orca és mammoth; NoD pedig scorp, venom. A Scrin ilyen szempontból a legváltozatosabb, itt mehetsz mass tripodra (ami előtt seeker és devo is kell) vagy airre. Ezek mellett ami még nem számít ritkának, az a rakétás gyalogság, shock- és zone trooper. Upgrade alig van. Ami szerintem az egészet megpecsételi, az a túl gyors tech és a szinte nem is létező resource rendszer (túl gyorsan jön a cash, early game harass viszont nincs). A tech minden létező RTS alapköve, relatíve hosszú időre gyengébb haderővel kell boldogulni (mint a DoW-ban). Itt viszont a pénz nem egy összegben kerül levonásra, így nem is érezhető az egy-egy tech building (azaz A tech building - Tech Center és Tech. Assembler) által felemésztett pénz kiesése. Szintén nincs megelőző counterrendszer, az egyetlen hatásos anti-tank unit a T1 repülő, ami viszont GDI-nál újratöltésre szorul és csak 4 fér el egy reptéren, NoD-nál laser nélkül szart sem ér, így ezek egy átlagos tankspam töredékét sem lennének képesek visszaverni, mielőtt azok a teljes bázison átmennek. A Scrin stormrider viszonylag használhatóbb (eleve a Scrin a legváltozatosabb faj). Micro nincs, a játék elején ki lehet menekíteni a sérült egységeket, ennyi. Kell kemény multitask és unitrendezgetés, de én ezeket nem nevezem micronak. A SC: BW sikerét megalapozó, irgalmatlanul kiegyensúlyozott tech-timing rendszernek (ami ugyanígy megvan pl TfT-ben vagy DoW-ban is, csak kevésbe tökéletes formában) nyoma sincs. Én ~200 meccset toltam mielőtt abbahagytam, ezek kimagaslóan nagy részét megnyertem egyszerű NoD scorpion massolással (ez a játékot minősíti, nem engem). A ''lobby'' szar, a ladder bugos. Gyerekcipőben jár a game, így az elhangzott kritikáim fenntartásokkal kezelendők, de szerintem kevés benne a potenciál. Eddig ''brutális skill, profi játékosok, RotW'' néven hirdetett replayek megnézése közben egyetlen egyszer sem volt olyan érzésem, hogy ''na, ez a gyerek tud valamit''. Apropó replay, ezek kezelése is hihetetlenül gyenge. A játék nagyon ''megbocsátó'', nem igazán van súlya egy-egy hibának. Ez lehet, hogy egyéni probléma, de nekem a 30-as limitált FPS kezelhetetlenné teszi a programot, biztos túl jó a szemem... Összegezve, DoW-DC-ről nem váltanék (én már visszatértem hozzá) még pár hónapig. Egyáltalán érdekel, hogy a megjelenés utáni heteken hype-ból, most ''dacból'' aktív community vajon kitart-e a game mellett egy esetleges WCG-s beégés után (ami szvsz annyira azért nem esetleges...), vagy megy az egész a süllyesztőbe (a fórumokon a valóban hozzáértő arcok egyébként hasonló véleményen vannak, nem egy közülük profi teszter).
Na, mára kiduhajkodtam magam...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged