- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
Lala6 én a következő képpen csináltam meg.
- Csináltam mégegy aratót
- Felhúztam azt az épületet ami a technikai fejlődésjhez kell.
- Gyártottam 2db Obelisk of Light-ot amit a bázisom jobb széléhez helyeztem (mindig onnan támad a GDI erő)
- Felhúztam egy Templomot
- Gyártottam kb 5-6 egység Shadow team-et és 5-6 egység Rocket squad-ot. 5-6 egység Rifleman squad-ot 2 egység Flame Tank-et a Rocket és Rifle meg a Flame egységeket az Obelisk mellé állítottam. Ezzel a védelem egy időre kész.
- Ezután felhúztam egy légi bázist és csináltam 4 bombázót. Eközben elindítottam az Avatar csatarobotok nagyüzemi gyártását.
- A bombázókkal előlről folyamatosan lebombáztam a Jungermannokat. Vigyázz, hogy elölről támadj mert különben leszed a légvédelem.
- Ezután 5-6 Avatar-csatarobottal és hozzá 5-6 egység shadow team-mel megállíthatatlan vagy. Jobb alsó sarokban tarolj le mindenkit utána lehet fenntre menni és ha oda is 5-6 csatarobottal érkezel, esélytelenek lesznek.
üdv,
seaky -
AlyArkhon
őstag
Ha jól emlékszem , én ugy csináltam meg azt a pályát , hogy amilyen gyorsan csak tudtam elfoglaltam a mamutokat , amik lövik az idegeneket .. Majd küldtem a védelmükre egy pár gyalogos egységet köztük egy robangatós nénivel , hogy megvédjék a mamutokat , majd a jobb alsó bázisát alfoglaltam . Igaz elég kemény móka volt , kellett építenem egy bazist az övé mellé , hogy sikerüljön , amit persze vagy kétszer porrá rongyoltak majdhogynem . De végül is így sikerült , utánna már nem volt gond lerohanni a jobb felső bázisát ..
-
Kicker
őstag
horvát pálya nem volt durva, de az albánnal szívtam, mer mindig a baloldali zöld épületre mentem előszörl, aztán mindig kinyírtak, visszaraktam easíre, aztán jobbra indultam, és simán megcsináltam, még normálon is meg tudtam volna...
jutalmam egy bronz csillagocska lett... ezek szerint a hard fokozaton csinált pálya a gold... kérdem én, van valami különbség a játékmenetbe, pl ha ha nem csinálok annyi bonuszt? nagyon jó a játék, de a moviaket nem nekem találták ki, mer nem nézem végig...
a nod-dal is lehet campaign csinálni? nem tud valaki egy végigjátszást mutatni? megnézném mivel miket lehet előhívni a játékba... -
DJ.Gróf
aktív tag
Eddig semmi!
Nem bírom már! A Stalkeral kell játszanom amíg ez nem jön! áá
A lépegetők nagyon királyak,most nem tom,hogy hívják öket! De 10db-al mindent le lehet tarolni! Csak kicsit lassúak!
Haveral toljuk majd multit! Mindig összeépítkezünk és közösen bevédjük a bázist! Emlékszem Red 2 partykra, egy rakás prizma torony,olyan védelem volt! orákon keresztül csak gyártottuk a sereget,a játék belasult mint állat,remélem ez nem fog!
-
Kicker
őstag
nem tudom, gyorsan kell kattingatni...
én győzelmi taktikám hogy egyből elindulok egy oldalsó nyersanyagmező fele is/az épületeket arra az irányba rakom/ illetve mamut tank mellé kiséretnek küldök engineer, akik elfoglalják a már ott levő ellenséges zöldtrutyi építményt, ami onnantól már ugye nekem termel...
a mamut tanka második jármű ami kigurul a gyárból, az első egy harvester. és addig túl sok emberkét nem gyártok egy 8-8 egység elég addig... ha jól emléxem.. -
Kicker
őstag
medium??? az nagyon íííízi, megcsinálta már valaki hardon? az már durva!
egyébként ha fennti kiinduló pontot választod, szerintem az könnyebb, jobban lehet helyezkedni.
minnél előbb csinálj egy-két mamut tankot, s nem lehet gond, meg a házakat foglald el eleinte pár géppuskással, raketással, de az csak egy darabig működik... -
Dilikutya
félisten
Ühüm. Easy-n semmi kihívás volt, mediumon elsőre negyed óra alatt kivégeztek. Mondjuk sosem voltam jó stratéga. Először mindig fejlesztek, és gyengébb egységeket sohasem építek, és most ezt bebuktam. Elfogyott a tőke, a szemetem meg kicsinálták a bányászgépeimet, és csak az elfoglalt torony termelte a pénzt, amiből egy fél élet bármit is felhúzni. Tényleg, az a Tiberium Store vagymifene mire jó?
-
Dilikutya
félisten
Fileplaneten szó sincs arról, hogy mikor lesz letölthető. Késő február, ennyit írnak, arról viszont nem, hogy ez máris így lenne. Kamzik a gyerkőc
Jajj, és a PC Dome le is merte közölni más bulvárlapok ''értesüléseit''. Az meg, hogy a fórumán mit írnak az unatkozó srácok az informatikaórán, nem különösebben mérvadó
Ha pedig csak EU idő szerint kora este érkezik, eleve nem töltheti.
Upsz, a PC Dome-on a fórumban nincs is semmi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest