- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
-
Eagl3
veterán
de biztos, hogy lehet forgatni. Nézegettem a replay-eket és úgy rakják le a feldolgózókat, h. a t.mező felé nézzzen. Ugyanígy a barakkokkal, tankgyárakkal, hogy a bázisról kifele jöjjenek a tankok. Multiban sokat számít. Amúgy nemhiszem, h. a replay úgy mutatná magától, h. arra néz
-
Djuree
félisten
na, csak sikerült az alábbi taktikával. igaz, így sem volt könnyü, mediumon csináltam. le a kalappal a készítök elött, hogy ilyen nehéz pályát csináltak, a többi pálya elég laza volt ehhez képest.
Eagl3: kösz
szomorúan konstatáltam hogy csak négy scrin pálya van
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Jobban belegondolva nekem is feltűntek engineer-ek itt-ott, de mintha a híd felém lévő végén akartak volna nagyjavítást végezni (legalábbis a bázis pereme mentén akartak eloldalazni), ahhoz ugye meg a front védelmen át kellene jönniük, szóval
. Mindig a híd felém közelebbi első egy-két tégláját szedtem szét.
Legrosszabb esetben meg készenlétben kell tartani a légierőt, hogy alkalomadtán újra szétszedjék a hidakat (12 Stormriderrel ez már gyorsan megy), mert még ha újra is építi, akkor is rengeteg időt lehet nyerni vele. Aztán igény szerint azt a részleget is be lehet telepíteni SC-vel, amikor a fő csapásirányok már rendben vannak.
Még annyit, hogy ugyanez a hídbontósdi működik a Scrin #3-ban is, igaz itt a híd kicsit messzebb van és egyáltalán nem zárja ki, hogy abból az irányból támadjanak meg, de nagyobb az esélye, hogy a GDI meg a NOD unitok a hídkerülés közben összetalálkoznak és egymást boldogítják. De ide mindenképpen nagyobb raj Stormrider kell, mert a híd túlsó vége tele van AA-val, úgyhogy gyorsan kell végezni.
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
ez a képesség, mármint egymás sugarainak az erősítése egy korábbi cnc be volt már nem? csak ott a gdi oldalon voltak a tankok, ha jól emlékszem prizma tanknak hívták őket, azok is 20-30an egy sugárba tudták egyesíteni az erejüket egy lövés = egy (akármilyen) épület
jó lesz ez a nod, én is a felénél járok kb
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
aham , akkor ezek szerint a kis tankok amiket emlitettél ( utolso elotti egyseg ha jol emlekszem ) , csak obeliskek kozeleben mukodnek ?? ( marmint az extra nyalab )
probaltam hasznalni , de nem akart mukodni , jo nem NOD-dal voltam , csak elfoglaltam NOD bazist , s nem ismerem meg oket annyira .. -
Apophis
őstag
Akkor egy kicsit offolva, én pontosan ugyanezekkel foglalkozok. A SC ilyen szempontból indifferens, de a War3, DoW-DC és CS:S már konfigolható annyira, hogy egy gyengébb gépen lehessen tesztelgetni. Ezt csak a magam szórakoztatására meg is tettem. A CS:S 100-110 FPS alatt erősen visszafogta a pontosságomat, a régen limitált 60 FPS-el pedig egyértelműen szaggatottnak éreztem, ez az összes FPS-ben ugyanígy van, de nyilván SP-ben senkit nem zavar (a HL2-t anno szaggatva, swapolva játszottam végig, de nem érdelelt). A DoW és War3 nálam olyan 50-60 FPS-nél már tökéletes, az alatt már zavaróan lassul, a kijelölések sem pontosak, de ha a késve érkező kép ellenére normális sebességgel adom ki a parancsokat, a program gond nélkül, instant leköveti, és ez az, amit a CnC3 nálam nem tud, és amit a framenkénti adatkövetéssel hozok kapcsolatba (nem mintha ehhez értenék).
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
RTS-re elég ~ 60, FPS-ekben meg ~100, legalábbis nekem, ezek alatt lassúnak érzem. Viszont FPS ide vagy oda, ha a game egy high-end rendszeren is a játszhatatlan kategóriába tartozik, ott valami gond van. Ismétlem magam, mintha War3-aznék 15 FPS-el. Aztán lehet, hogy csak nekem produkál ilyeneket.
-
-
peterszky
őstag
az itt elkövetett 3 hsz-od 1 postba is belefért volna ( erre van a mod gomb )
légyszíves használd
A magyar feliratos változatot meg lehet majd hekkelni, hogy angol legyen?
( mint a Carbont, csak ott angolból lett magyar )
mod: A Generalsal nekem csak annyi problémám volt, hogy a CnC branddel adták el. Ugyanolyan hangulatot vártam tőle, mint az előző részektől, de csalódnom kellett. Több bajom nem volt vele, mert egyébként igen jót játszottam vele
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
nem a Renegade?
amúgy csatlakozom hozzád, annyi RTS van már mint csillag az égen, és mindben kaszabolni kell meg stb, szóval olyan húúúúde nagy változást így nem tudnak bedobni.. /én nem vagyok egy nagy RTS fan, de amióta az eszem tudom, a warcraft,c&c, redalert , valamint a középkort érintő játékok , rise of nations, mind-mind egykaptafa...ezzel nem sok újat mondtam.../
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest