Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
multiban hamachival működik? vagy valami egyéb?
-
REDeath
őstag
Minek nektek magyarosítás?
tanuljatok angolt
suliban úgysem tanulod meg rendesen, én az angoltudásom nagyrészét filmekből, játékokból, +szótárból szereztem, és folyékonyan beszélek angolul
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #757 üzenetére
Hát ezt neked kell eldönteni
itt mindenkinek megvan aki játszik vele
-
REDeath
őstag
A Scrin portalba csak földi egységeket lehet betenni? ki is próbálom, hátha az anyahajó egy 10 centis térugrssal az ellen bázisára manipulálható .
mert azért lőni elég keményet lő
ui: de multiban nem nagyon lesznek ilyen ulti egységek mint mammut meg tripod, lévén hogy két WF-ból kétszer lehet gyártani, így jó kis SC-os rushok lesznek
GDI-nál meg szerintem az egyik legjobb az a rakátással felpakolt APCembert szétkapja, rakétások tankot is úgyahogy, kell belőle pár és voilá
bár ez igazából a sniper hordozására szolgál, legalábbis nálam, aztán ha mégis van tech center akkor juggernautokkal odapörkölök
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
van is
apcbe snipereket pakolsz, veszel juggernautokat és szétbonod a bázist
amúgy a scrin mothership olyan lassan megy, hogy vége lesz a játéknak míg az ellenfél bázisa fölé ér, ráadásul nem javítható, és elég könnyen szét lehet kapni, szóval szerintem nem ér meg 5 ezret -
REDeath
őstag
válasz
Seren1ty #426 üzenetére
ki van egyensúlyozva, ha 700-at hozna akkor nem is játszanék a játékkal. fél percig kotor a tiberium mezőn, aztán meg 15 másodpercig üríti kb. a tartályait. na most ha ennyi idő alatt csak 700 ''dollárt'' hozna, akkor elég szar lenne. lévén hogy 800-ba kerül egy power plant.
-
REDeath
őstag
Srácok, az AI viselkedését is lehet módosítani a kezdőbetűs módszerrel
a rusher pl. easyn annyi katonát küld hogy több mint egy perc mire mindet kilőte a golyószórós defense tower
Ja és GDI-al megvan a nyerő bázisromboló taktika.
A Juggernaut a mapon bárhonnan tud bombázni, a sniper látókörében
Szóval a snipereket ügyesen el kell rejteni, és ennyi. Multiban persze egyből körbejárja a bázist pár stealth dertectoros egyésggel az ellen, és hamar elpusztulnak szegények majd
De el tudom képzelni például, hogy sikerül a bázisára dobni a snipereket, és míg meg nem halnak, hirtelen odalő 6 juggernaut -
REDeath
őstag
teljes játékban is vajon csak egy szuperfegyvert lehet majd építeni?
-
REDeath
őstag
Itt a rajongói oldal: [link]
-
REDeath
őstag
Nodnak a tank arzenálja tényleg gyenguska
embereket jól írt, de egy mamut tank elveeri az egész seregét a nodnak
nodnál a spéci izék a jók, meg a commando stb..
szvsz a GDI lesz a bruteforce játékosok kedvence, a NOD meg a taktikázó -irányítóké
(bár kiváncsi leszek a Scrin-re is, hátha ő lesz a 'Yuri'' faj és űberel mindent, legalábbis RedAlertben a yuris revengben hiába kaptak frankó egységeket a többiek, meg olcsóbb gyártást az orosok, a Yurival akkor is simán verni tudtam, a brutal enemyket..)
-
REDeath
őstag
válasz
Gregorius #329 üzenetére
Elvileg az de nem láttam hogy lehetne állítani. no megnézem újra, részletesen hátha átsiklottam fölötte.
ballington: osztom a véleményed, a zoomot illetően...bár lehet ebben nem lesz akkora hátrány, mert azért ahogy elnéztem nem lesz benne olyan sok egyésg, mármint nem lesz ilyen zergling feeling
warcraftban ahol relatíve kevés egységet lehet gyártani, ot nem gáz, de azért ilyen gamekben ahol nincs unit limit, kissé furának tartom
Na mek kipróbálom nodot meg megkeresem a hülye ködöt -
REDeath
őstag
Én is ezzel szívtam
mindenki mondta hogy nem akad neki stb, nekem sem akad a 6600GT-vel high beállításokon, és egy két cucc mediumon, megnéztem és 30 fps a limit és ezt stabilan hozza is a a kis GT , efölé semmiképp sem megy (mivel a 30 fps a játék motorjában a felső határ, generals is ennyivel ment). Demókhoz képest ez nagyon jól megy
azt tényelg nem lehet kikapcsolni hogy távolnézetben (kizoomolva) ne legyen szürkébb?ez nagyon jól jönne, mert ki az aki bezoomolva játszik?
Ráadásul én még távolabbról nézném ha lehetne(de sajnos nem lehet...)
Seren1ty: xp-n játszol?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
nekem ugyan nem
nekem ott ilyen service depot féleség van, de a nevére nem esküszök
és hidd el nálad is. már írták, a mobil szervizes cucc a rig.
Viszont van még egy dolog amivel nehezen barátkozok, igaz ez sok gameben így van. az egységek képtelenek néha, (szinte mindig) normálisan rendezkedni.
elküldöm őket egy helyre, és pörögnek forognak évekig mire elindulnak, és ott is nem tudnak szorosan egymás mellé állni, hanem szétszóródnak stb...
Ez főleg városi mapokon nagyon gáz úgy általában, mert van egy két láma tank amelyik fogja magát és kikerül egy épületet, viszont az ő saját frappáns útvonalát már eléri az ellenség a házakba bújtatott katonáikkalmeg is érdemli ilyenkor hogy a rakétások szétlőjék
Viszont amit furcsállok, hogy a demóban a GDI-oknak igazából nincs semmi spéci cuccuk. a sunba volt nekik az a tűzfal vagy mi, meg ez-az, de itt a demóban semmi spéci nincs igazából(legalább valami hős féle lenne, az is volt a sunban, meg az összes eddigi részben, generalsban is, sőt még a red alertekben is. tanya, yuri és társaik
)
-
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
neked hány partíciód van? mert telepítés előtt, mikor csak egy ablakot látsz ahol tölt, akkor kitömöríti a demót, (kisebb fájlméret miatt tömörítették) azt alapesetben a felhasználói profilod temp mappájába tömöríti és csak innen telepíti a kiválasztott helyre.
és ha nem fér el az egész a temp mappában, akkor abahagyja a telepítést.
(és mivel nekem 800MB helyem volt, és kitömörítéshez több mint 1,4 gb kell ezért ababhagyta)
LOOL most nézem, nekem így is a C:-re telepítette, hogy a D:-t választottam
Ilyet még nem láttam
(már úgysem teszem újra, de akkor is durva)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Már várom a teljes játékot
észrevételek: 6600GT-vel full grafikán 1024-ben lassú nagyonde ha leveszem a 6600GT gyengeségeit úgy mint shaderek, meg árnyékok, akor nagyon jól fut ahhoz képest hogy demó, igaz picit fakóbb.
Ja meg még az bosszant picit, hogy távolnézetben kissé szürkébb au egész kép, ezt ki lehet venni? mert jobb szeretem átlátni a csatateret, mint 3 tankkal a képernyőn szenvedni
Ebbe amúgy jó erősek az emberek is, war trooper vagy mi a neve elég jól aprítja az épületeket, meg armoryban lehet őket szépen fejleszteni.
Demóbetegségek még továbbá, hogy néha a spéci fegyvereket melyek oldalt vannak a képernyőn, nem dobja le, még látható területre sem.
De amúgy kitűnő!!(generals + red alert 2 kombinációja tiberiumos világban)
-
REDeath
őstag
Alap épületek közül, a bal(legbaloldalibb szóva első
) oszlopban a legalsó, és a war factory (tank gyár) is tud javítani ha a közelben van az egység. valamint van olyan egység amit vihetsz a csatatéren magaddal és ha kinyitod akkor védő torony és szervíz műhely lesz belőle.
nevére nem emlékszek, de tankoknál a legjobboldalibb oszlop utolsó tagja. -
REDeath
őstag
Jó a játék szerintem is
-
REDeath
őstag
LESZOPHAT a telepítő, C:\-n nincs elég helyem, gondolom mind a 2.7 GB kell neki, nekem meg 7-800 MB van... Kurva jó, nem tudom felteni, bravo EA... Náluk csak egy partíció létezik? nyomorékok
pedig alig vártam hogy hazaérjek suliból erre tessék...
-
REDeath
őstag
Jóreggelt mindenkinek. 6600GT-vel hogy fog futni? teljes verzió gondolom gyorsabb lesz mint mint mindig.
PCdome szervere nem fog túlterhelődni?csak mert onann kezdtem el, nem torrentről.
(este még nem volt fent elég sok helyen, meg amíg suliban vagyok, addig úgyse mtudok vele játszani)
no remélem elég lesz a 6600GT-m neki, Flashget beizzítva, maxon tölt. De ez nem érolyan rossz kedvem lesz suliban, hogytudom hogy kb. mikorra ér le a demo és nem próbálhatom ki
valaki ír igazolást?
(de az is elég ha megtanít biokémiára, hogy ne kapjak karót
)
szerk: lol már 10% és 240 körül szedi, mikor nincs is elvileg akkora netem
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
EA Link amúgy gyorsan szedi? holnap reggel majd kipróbálom, addig várom a letöltési sebeségről a statisztikákat tőletek
amíg suliban vagyok lejön majd szépen.
ha meg ea link lassú szar lesz, akkor meg reggelre csak lesz már elég seeder...
Jóét, jó játékot a hardcoreoknak -
REDeath
őstag
priviben pls honnan töltitek?
fileplaneten is lehet tölteni már, csak be kel regisztrálni?
a p.bayes nem fake? frankó áru?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
akkor nálunk reggel hatkor lesz fent? akkor szoktam felkelni, legalább lesz értelme felkelni
-
REDeath
őstag
Rendszerkövetelményekről mit tudtok?
-
REDeath
őstag
Hát... Várjuk szeretettel, de utálok várni
főleg mikor elhalasztják, de nem csak a játék demóat, hanem akármit.. (ebéd, randi stb
)
-
REDeath
őstag
immár feb. 23 és még minidg nincs fent
(EA oldalára fel szokták tenni a demókat?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest