Új hozzászólás Aktív témák
-
csutkaa
senior tag
Helló!!
nekem is kifagy a játék ha fullra rakom 1680x1050 felbontásban, de 1280x800-ba nem!!
húzva van a proci,vga,ram, szerintem is nem szereti a tunningot.
konfigom lett le van irva!! (nem nagyon kellene hogy kidobjon)
Vista ultimate alól szúrom és Kane verzióval...
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
pfff ez a horvát pálya ritka nagy szopás...
faszom tele van máá vele..
azok a kis geci öngyilkos jelöltek rohangálnak össze vissza. valami ötlet?
az elején tankokat csináltam inkább de lehet hogy sok embert kéne?? hm..!!
remélem lesz még ilyen pálya és akkor befonom a segg szőőrőőőmm!! -
csutkaa
senior tag
Hali! érdekelne hogy rajtam kivül valaki szenved-e ilyen hibával!
Felrakom a játékot 1680x1050-es felbontásba és ultrára a grafikát, szépen megy a játék és váltózó időszakokban kilép a játékból, de úgy hogy kék képernyő és memória hiba, felszámol 100-ig és újraindul a gép! Viszont ha leveszem mediumra a grafikát akkor nem lép ki akármennyit játszok. Van valami ötletettek hogy mi lehet a gond????
próbálkoztam azzal is hogy vissza állítok mindent gyárira cpu,vga,memória, de akkor is kilépett!!
A configom lett le van irva!!! köxi!!
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
válasz
ballington #506 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Azért mert van egy értetlen ember aki csak vitatkozni tud! részemről ennyi volt.
Más... Már nagyon várom a játékok hogy végre szurjam vele...aki meg fikáza az meg mehet a gecibe nem kell vele foglalkozni csak irigykedig
... nekem bejön az a lényeg
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
Valahol igazad van valahol nincs a kettő között van az igazság. TDU-ban is azt szeretem hogy próbál valós lenni mert nem lehet menni 300-al mindenhol mint a másik autós játékban. Az autók kinézete is nagyon szép épp azért mert hasonlít az igazira nem pedig kockás, sokkal jobban játszunk egy olyan játékal ami hasonlít az eredetire stb.. szóval DŐNTETELN...
-
csutkaa
senior tag
válasz
#65675776 #492 üzenetére
Ha az RTS-ben szereplő stratégia nem felel meg a valós fogalomnak, akkor miért nevezik annak?
Erre csak azt tudom mondani hogy akkor az autós játékokat miért nevezik annak???
mert az autós játékok nem nagyon hasonlítanak az igazira persze nem is kell hogy igazi legyen elég ha próbálkoznak hogy olyan legyen hiszen így kapunk egyre jobb játékokat. -
csutkaa
senior tag
hát valami eszméletlen jóóó lett a Game!!! Grat az EA-nek!!
jajjj de várom már a teljest!!!
komolyra fordítva a szót!! Ma reggel jött le a demo és egyből telepítettem is
végre felment és szúrtam is neki, a menü bejövős nagyon!! Full grafikára és 1280x1024 be raktam és tökéletesen ment! Szerintem jobban is megy mint a Supreme Commander!!
Grafika nagyon szép, tetszenek benne tankok.
Megérte várni a C&C 3-ra!!! isten game lett számomra!!! -
csutkaa
senior tag
itt a DEMO!!
Tőltőm is innen [link] Jön olyan 900KB körül!!!fél óra azt lejött!!! szegény bnőm nem nagyon fogok vele foglalkozni!!
bocsi kicsit le vagyok maradvanézzétek el nekem
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
válasz
Armando_19 #192 üzenetére
Jaaa 1-t értek!!
még jóó hogy dolgozok és így hamar elmegy az időő
csak akkor van baj ha kijön a demo és nem sok kedvem lesz melózni!
de hát is-is dolog!!!
-
csutkaa
senior tag
-
csutkaa
senior tag
Command & Conquer 3: Demó jövőhéten!!!!!
Két singleplayer küldetés, plusz egy változatos helyszínekkel teli Skirmish-Map - Small Town USA - meg a tutorial lesz a Command & Conquer 3 Tiberium Wars jövő héten érkező demójában. Négy nehézségi fokozatban hentelhetjük egymást a GDI oldalon a NOD ellen. Mozibejátszás üdvözöl. Aki szét kívánja spoilerezni magát, az elolvashatja, mi történik majd a demóban. Skirmish módban csak a Balanced AI-t kapjuk, a teljes játékban további AI rutinok közül választhatunk, mint rush, turtle, guerilla, és steamroller. -
csutkaa
senior tag
Játékok.hu-n ezt irják:
Igen, igen és igen! Hölgyeim és Uraim, örömmel jelenthettem, hogy február 20-án érkezik a Command & Conquer 3: Tiberium Wars egyjátékos demója!!
hardwired.hu-n pedig ezt:
Jön, jön, jön a C&C3 demo és már alig várjuk! A Command and Conquer DEN rajongói oldal értesülései szerint a demo február 20-án debütál, ám ezt az információt gyorsan átsatírozták és egy ''hamarosan'' jelzót biggyesztettek a helyére. A C&C3 közösségi menedzser (van ilyen?) szerint a dátum még nem hivatalos, de a hét során mindenképp kiderül mikor jön a drágaszágosz demo változat.de még jöhet ma...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest