Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
szerintem nem volt vészes pálya, elején el kell adni az összes védelmi épületet, visszajön az energia, megjavítani épületeket, kb 35-40 predatort elkezdeni legyártani, 2 sniper a bázis alsó részére, az alsó védelem meg is van oldva, aztán ha van már kb 30predator szépen az északnyugati bázist lerohanni, construction yardot elfoglalni, aztán nod technológiával erősíteni a sereget
szerk. : öngyilkosok ellen 2-3 apc, aztán nem tudnak mit csinálni
ui: kész a nod kampány is, csináljátok mindenképp, nem kis meglepetés ért engem, de nem lövöm le a poént
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Ááá megvan, melyik az. Az tényleg nehéz, de szerintem a tank front nagyobb szívás. Egy-két rifle squad-dal (esetleg sniperrel) meg kell toldani a nyugati és a déli határon a gun emplacement-eket és máris a közelbe sem tud érni egyetlen öngyilkoska sem. Amivel komolyabban szenvedtem az az, amíg az MCV eljutott a bázisba (ráadásul sértetlenül), mert mindig az utolsó 5 méteren szálltak rá a Venom-ok, de néhány megfelelően elhelyezett pitbull azt a problémát is megoldotta. Egyébként pedig leginkább elterelő hadműveletekkel lehet operálni. A legidegesítőbb az egész mission-ban, hogy nagyon sok felé kell egyszerre figyelni.
#719: Én a bal alsóval kezdtem. Az a legkönnyebb. Aztán jött a jobb felső, néhány engineerrel elfoglaltam az egészet, és a frissen beszerzett bomberekkel már könnyű volt a légi bázis is. Anélkül elég esélytelen.
[Szerkesztve] -
OLE-3
tag
Sok APC kell meg bele gyalogosok. A bazis elejet jobbról úgyis szétlővik, úgyhogy érdemes a tankokat közel tartani a gyárhoz a reparálás miatt. Meg néha érdemes a sérülteket visszaszállítani. Bal oldalról főleg gyalogosok jönnek, oda vigyél APC-ket. Azok egy-két rang után már ellátják az ottani feladatokat.
Én néhány tankkal és 2x annyi APC-vel indultam el a folyó mellett fel az MCV-ig. Visszaindulva onnan már lefoglalják a tankok az ellent, így az MCV-vel vissza lehet surranni a bázisig. Ha már van elég energia, akkor vissza lehet állítani a tornyokat on-line-ba.
Innentől már sima. Balra géppuskás tornyok, közben a jobb felso ellent hamar ki lehet nyomni.
A jobb alsóhoz: APC+rakétások meg néhány tank kell. Előtte építs egy airfield-et, hogy legyen miven felvinni ezeket a cuccokat. Rengeteg repcsi lesz ott, úgyhogy vigyél fel legalább 12-17 egységet.
A bal alsó már nem vészes.
Good luck. -
Cloud_s
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest