- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Szplöttyy #1340 üzenetére
Nekem már egy 7600-ason is futott magasabb felbontáson medium/high grafikával szóval tényleg nem kell neki "űrhajó"
. De sajnos el kell hogy keserítselek, a WiC megeszi reggelire a VGA-d. 25k körül már lehet kapni Sapphire 1950GT-t(ami szinte biztos viszi a Pro órajelet) vagy 2600XT/8600GT bár ezek csak 128 bitesek.
-
Archer
őstag
Ahhoz képest, hogy nagyrészt városi ütközetekről van szó, a 3xxx fő nem is sok. Bár szerintem városban annyira nem jönnek ki a JúEsz Ármi erősségei, mivel a legdurvább fegyvereiket nem vethetik be a dózerolás elkerülése végett. Városi harcra meg nem igen vannak felkészülve, max a strykerek meg a humveek jók oda, az abramsokkal már nem sokra mennek.
-
Archer
őstag
Kipróbáltam a skirmisht hardon
Ennél már csak a brutal lehet jobb. Tényleg valahogy eltolták a nehézségi szinteket. Easyn nevetségesen könnyű, mediumon is lehet még nyerni, de a hard meg a brutal tényleg brutál. Állandóan kilövik a refineryt, aztán... Szóval remélem kicsit jobban kiegyensúlyozzák a játékot. Legyen benne kihívás, de ne kapják szét az első 10 percben a bázist.
-
Archer
őstag
Kipróbáltam a demót. Nem rossz, grafika egész korrekt és jól is fut a gépemen. A Company Of Heroes után nevetségesen könnyű volt az egy darab kampány küldetés, de a Red Alertben is voltak küldetések, amik igen csak leizzasztottak szóval gondolom ilyen téren nem lesz gond. Ahogy észrevettem az ellenség még mindíg ugyanonnan támad állandóan, szóval bázisvédelemmel nem lesz gond(persze majd az überfegyverek megtörik a jeget
) NOD részről remélem berakják majd az Obelisket
Nagyjából ennyi. A demó alapján Red Alert mai grafikai színvonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest