- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Ha jól vettem ki, akkor a játék a Tiberian Sun után játszódik, és a játék elején a NOD-ot kell újraépítenünk a vereségből. Majd közvetlenül a Tiberian Wars eseményei elött találjunk magunkat (a Philadelphia űrállomás megsemmisítése), majd párhuzamosan annak történései mellett kell küldetéseket teljesítenünk. A végén pedig a 1-2 jövőben játszódó küldetés után tudatosul benned, hogy csak ennyi volt a játékidő.
-
Seren1ty
tag
de kis buzi a gép ám, mindig analizálja, hogy mid van és azok ellen küldi a cumóit, pl ha sok gyalogságot gyártasz, jönnek a kis buzzerek milliói, predatorok ellen disintegratorok, apck ellen pedig inkább seekereket küld. Amúgy Steamroller ellen a legjobb a játék, nagyon hamar támad és nagyon egresszív ráadásul közben fejleszti a techetnagyon genyó és ha túl is éled az első hullámot, már ott is a van a következő... imádom ezt a játékot
-
Seren1ty
tag
a vicc az, hogy nem csal a brutal... azthittük mi is, de aztán megnéztük alaposabban és csak jól nyomatja a dolgokat, ráadásul verhető
csináltunk jó kis multi meccset, egy brutal négy hardot el tud verni (spectböl néztük
) de ötnél már kiakad és mielött kikapott volna, mindig kifagyott a játék
-
AlyArkhon
őstag
simán
Haverom most jatszott először a gaméval , és mindjart ellenem neten ...
Én letolok egy hardos gépet mind1 milyen fajból , lehet ez nem nagy teljesítmény , de hozzá kell tenni , hogy kb összesen eddig toltam vagy 40 - 50 skirmish meccset , szal még kezdő vagyok ...
Kb az előzőleg belinket képhez hasonló sereggel támadtam le haveromat , csak így lájtosan elsőre -
-
AlyArkhon
őstag
csak nem tudok emlites nélkül elsuhanni a hsz-ed mellett ..
- egy kérdés : mi alapján mondod , hogy a wow szar ? próbáltad már eggyálltalán , vagy csak ugy álltalánosítasz ? én 3 évig Ever Quest 2 -ővel tolltam , addig én is fikáztam , de csak jogosan a grafikája miatt .. Te tudsz valami értelmes indokot adni , vagy csak hatalmas beszólást eresztettél el , mint megannyi kis ***** ... ??
( sorry nem akarok offolni , de ezt azert itt topicon belül még leirhatná )
( ez a stilus tipikusan a 10 éveseké : a wow az szar vagy a másik véglet a wow az isten , de itt ki is merül a jellemzés)
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
hagyjál már az ehez hasonló beszólásokkal inkább kiméld meg magad..... könyvet ne irjak a topikból talán? ezt a legkönyebb mindenre beirni. ha már 100x elhangzott volna a dolog akkor mwegértem ha valaki ilyet ir de igy........
szóval továbbra is segitséget várok nem beszólást....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Tényleg érdekes
De mondjuk a Firehawk vagy Stormrider már repked, ahogy kell, annyit is érnek
Venomot is csak akkor érdemes hozni, ha megvan az obligát Laser Capacitors, addig a gépágyújával csak gyalogosok és némileg air ellen jó. Számomra az a furcsa egyébként, hogy bár a játékok 90%-át 2-4 WF Scorpion spammel kezdem (és ilyen BO-val nyit az ellenfél is többnyire), ez egyáltalán nem unalmas, hiszen ez csak a sereg gerince, a lehetőségek tágak. Dupla méretű haderőt is le lehet győzni egyszerűen a tűzerő optimális elosztásával, helyezkedéssel, esetleg a sérültek kivonásával (ami 30v30 tanknál azért nem túl sanszos). De, és ez a legfontosabb, ez a játék első 3-4 percére igaz, ami alatt más RTS-ben talán még nem is láttad az ellent. Később bekapcsolódnak a kisegítő erők és onnantól a változatosság drámaian megnő, az átlagos 5-15 perces meccsek alatt a legkomolyabb unitok is nagy számmal kerülhetnek elő. Mindezt azért mondom, mert nagy volt az aggodalom a spamfest miatt, ami részben igaz is, de nem negatív értelemben. Az irányítás nálam még mindig szórakozik, de nagyon élvezem a multit.
-
REDeath
őstag
van is
apcbe snipereket pakolsz, veszel juggernautokat és szétbonod a bázist
amúgy a scrin mothership olyan lassan megy, hogy vége lesz a játéknak míg az ellenfél bázisa fölé ér, ráadásul nem javítható, és elég könnyen szét lehet kapni, szóval szerintem nem ér meg 5 ezret -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
-
Apophis
őstag
Mivel a játékot alapvetően profi multira fejlesztették, nem hiszem, hogy a SP vörös szektorai miatt lettek gyengék a gyalogosok
Normális mapeken nagyonis hatékonyak a garrison miatt még endgameben is, early gameben meg magukban aratnak, már 10 csapat rakétás is könnyedén szétkap pár tankot, repülőt (amit akár a leggyorsabb BO-val addigra az ellen termel), a komolyabbak pedig nagyon jól kiegészítik a gépeket. GDI oldalon mondjuk csak a trooper éri meg komolyabban (de ez egy tagolt pályán brutális harassra képes), NoD-nál meg a fanatic, a többiek csak inf. ellen jók mindkét oldalon, illetve még a NoD militia ha sunyiban gránátozik elég irritáló. De ha előkerül a fanatic, akkor GDI már hozza is a snipert, az ellen meg nem árt mondjuk pár ST, és beindul a láncreakció
Most mondjuk az egész multi spamfest, de nem hiszem, hogy sokáig ez lenne a meghatározó (ha mégis, majd egy patch megoldja). Érdemes AI ellen kipróbálni 3-4 barakkból a rakétaspamet pár puskással, megverhető vele, pedig lehetetlenül jól kormányozza a gépeit át szegény embereken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged