- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
A multi attól függ, mennyire kapja magát össze a fejlesztőbrigád, de én még jóideig maradok a nemrég patchelt DoW-DC-nél, jelenleg számomra az az RTS-ek királya a mechanizmusát tekintve. Egyébként nem ritka a tech, egy nagyobb pályán exp nélkül pillanatok alatt kint van a Tech Center (és megfelelői) és a T1 unitokat nagyon hamar bedarálja pár mamut/tripod. Avatart nem igazán van értelme csinálni, túl drága, NoD-nál a Scorp spam amúgyis OP. De jelenleg az is haladás lenne, ha nem fagyna a játék mindnekinek, úgyhogy én nem vagyok túl optimista.
-
Apophis
őstag
Az anyahajó egy vicc, pár garrisoned rakétás leszedi, olyan lassú. El sem tudom képzelni, hogy multiban bármi haszna lehet, ha sikerül bejuttatni az ellenfél bázisára, már nélküle is rég nyertél. A Scrin amúgy nem OP a mostani netes tendenciát - tankspam - alapul véve, lévén ebben nagyon gyenge, egy pred vagy scorp áradatot nem lehet vele megállítani. A gyalogsága szánalmas, az elit szakasz a három közül a legbénább, gyakorlatilag 3 Sniper vagy ST használhatatlanná teszi. Továbbra is a szar légelhárítását tartom a legnagyobb hiányosságának, az egyetlen hatékony egysége a Stormrider, a Carrierek sem annyira jók, mint a SC-ban. Igazából az ereje egy hirtelen megindított Tripod vagy Devastator seregben rejlik, amivel elég kárt tud okozni. A Shock Troopert buffolni kell (jelenleg értelmetlen, egy ZT-vel összevetve nevetséges). Nekem speciel nem jön be a Scrin stílus, bár ezzel terveztem a multit, viszont sosem szerettem az egysereges fajokat (TfT UD destro spam anno, DoW-DC Necron vagy Eldar), úgyhogy maradok a GDI vagy NoD, majd amelyik a blance után jobb lesz
[Szerkesztve] -
Seren1ty
tag
jó, igaz ki van egyensúlyozva, de én az orig c&c-vel is hónapokat játszottam át, pedig ott csak 700-at hozott és hasonló ideig volt a mezőn/finomítóban. Nem mondtam, hogy rossz... csak szemet szúrt, hogy van 2 harvesterem és máris úszkálok a pénzben miközben még a mammoth tankok is jönnek ki a gyárból, ráadásul még fejlesztek vagy építek is. Tök jó nyugis játék lenne, nem pörögne az egész, ilyen türelemjáték. Leülsz, hozol egy zacsi chipset és várod a harvestert, hogy végre nyolcadjára kerülve hozzon elég pénzt egy tech centerre.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem nem lesz vészesen magas. Az EA-ben az a jó, hogy a minél magasabb eladási számokra játszik, és nem kötelezi a játékosokat örökös fejlesztésre.A képeket elnézve bármelyik átlagos konfigon szépen elfut majd, igazság szerint nem sokkal szebb szerintem, mint a Generals volt.
-
csutkaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest