Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
SPOILER.... biztos ami biztos...
Az editor használata után ugyanúgy megkapod az acsikat. Egyedül tényleg Zero-val a legnehezebb. De ha már Zero, akkor szerezz egy Spy class modot lehetőleg kéket, ami 6 skill-t ad a velocity-re. Ha ez meg van, akkor erőssen koncentrálj
minden egyes ládanyitásnál és boss-nál hogy dobjon neked :
- egy Bee pajzsot,
- 1db Harold pisztolyt,
- 1 db quasar gránátot (segít egy pontba terelni a rossz fiúkat, ami után akár egy rakéta vetővel könnyebben elintézhetők)
- 1 db Maliwan Norfleet rpg, ami térdelő helyzet megszüntetéséhez is kitűnő, és az előbb említett gránáthoz is passzol
Valamint a Scarlet-es dlc-ben csináld meg azt a küldit, ami után Scarlet megjutalmaz egy Sand Hawk smg-vel. Nekem ez bevált, persze ahány fórumtárs, annyi megoldás
Még az is egy ehetőség, hogy osztott képernyőn játszol, mint általában én is, és ekkor egyszerre tudsz fejleszteni két karaktert, akik okos class mod választással még erősítik is egymást (viszont ekkor két személyre méretezve jön az ellenség,de egy próbát megér
Szerintem Zero mellé jó választás Maya (ha lehet sexy dress-ben
) egy team heal regen class mod-dal. Akár... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Valamit nem jól csinálsz ha nehéz.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Egyedül az a legnehezebb.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Azért az igencsak karekter-függő is. Egyedül -szerintem- a katona a legjobb. Szorult helyzetben kidobod magad és az ellenség közé a tornyot, ami tökéletes elterelőcélpont. Onnantól kezdve téged senki nem lő, kvázi "nyugodtan" kiállhatsz fedezékből és leirthatod a népet.
-
MARV6969
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Hogy egyedül nehéz, az tény
együttérzésem 
A játék megjelenésétől kezdve, amikor még nem is volt annyira jó loot, mint most...
, osztott képernyőn és általában egyedül játszom...
Úgy tudtam óvatosan haladni (és ezzel csak alátámasztani tudom BomiBoogie hsz-ét) hogy, egy-egy főküldi megoldása előtt végigcsináltam az összes melléküldit
Egyrészt érdekelt, mert új volt a játék, másrészt bebizonyosodott, hogy máshogy nem megy...
Amint megpróbáltam egyik főküldetés után rögtön a következő főküldetésre menni, annak sorozatban csúnya behalás lett a vége...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Jobban ki vagy hegyezve coopra, mint az első rész, az tény. Ha túl erős a főszál, próbálj mellékküldiket.
-
burny
aktív tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
User error.
-
sittes79
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Azért ezt ne....
-
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
szólj, ha megvan, egy commandoval vagy egy mechromancerrel esetleg kezdenék én is egy újat

-
genndy
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Csak nem tudsz valami jó érkező akciót rá?

Viszont csak Mancival együtt kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
minden egyes ládanyitásnál és boss-nál hogy dobjon neked :
Szerintem Zero mellé jó választás Maya (ha lehet sexy dress-ben
) egy team heal regen class mod-dal. Akár...

együttérzésem