- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Jogos! Az erdő mélyén sötétben hajnali bringa esetén a vaddisznókat és szarvasokat kergetni. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki otthon max hangerőn tolja vagy nincs szomszédja.
A nyáron egyszer majdnem oldalba vert egy szarvas és sok alkalommal találkoztam vaddisznó családdal is. Szerencsére van egy elemes kürtöm, ami elriasztja őket. Teszteltem 50w hangszóróval is a hátamon. Még mielőtt elkezdődne: nem ez nem az a szint, amikor a suhanc hangszóróval a kezében az utcán mászkál. Igenis vannak olyan útvonalak, amikor 4 órán keresztül nem találkozol emberekkel csak a vadakkal... Madárcsicsergés pedig télen nincs, csak a csillogó szem párak és a sötét...
Szóval amikor nyélen ment a hátamon a W-king D8, akkor az állatok is fel tudtak készülni és nem hirtelen meglepetésként érte őket a száguldó mtb. A nehezebb hangszórókat viszont már csomagtartón tesztelném, bár a hideg gondolom darálna az akkuból egy 20%-ot tippre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest