Hirdetés
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik néztem rengeteg videót tiktokon és youtubeon róla és szerintem a boombox 3 szebben szól ahogy külföldi fórumokon olvasom és az én véleményem is ez hogy nagyon partybox hangzása van az új boomboxnak... lényegében az is 2 mély 2 magas mint az összes partybox konkrétan kaptunk egy kézi partyboxot hát ez nekem szomorú... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy közel go+ Play 3 hangzást boombox kivitelben hát ez nem sikerült
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra 
Új hozzászólás Aktív témák
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra