Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Látjuk a Labubu babáknak sincs semmi értelme még ... "
Ne is mond! Egy hónappal ezelőttik azt sem tudtam, hogy létezik ilyen (addig volt jó).#20468 LanyUs
"Vagy látja, de a gyerek kisírja... "
Csak nem tapasztalatból beszélsz?
... eddig azt hittem, hogy ezt inkább idióta felnőttek veszik.Hogy, "ON" is legyek ...
Láttátok Dominik JBL Partybox On The Go 2 tesztjeit? Valami nagyon félremehetett a hangolás alkalmával ... már, ha volt. Vagy úgy voltak vele, hogy miután mindenki jól bebaszcsizott, jó lesz az a karaokézós parasztoknak.#20471 hkari
Az én "világomban" nem tudom értelmezni az utazós hangszórót. Most vagy kocsiban ülök, és azért nem, vagy tömegközlekedésen, és akkor oda füles való.
Minden más esetre (mondjuk egy több napos síelés, amikor kellene valami a szállásra), vagy kinti sütögetéshez pedig ott van a Motion+ és az UBoom X.
Elismerem az A1 minőségét, csak a fentiek okán kicsit sem érzek ingerenciát a vásárlására. -
LanyUs
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Vagy látja, de a gyerek kisírja... abban az esetben két út van. Az egyik, hogy mérgelődsz rajta, hogy meg kellett venni, a másik, hogy látod a boldogságot amit okoz és nem foglalkozol az árral, csak a csillogó szempárral
Érdekesség: nálam most kezd csak gyengélkedni a 8 éves Extreme 1 akku, 30 perc után kakukk, ezért legtöbbször már hálózatról üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest