Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #20019 üzenetére
Nekem az sokkal zavarobb mikor reggel 6 körül jut a szomszédnak eszébe stihl fűrészel a fát össze vágják.
Nem csak a zaj számít hanem az időpont is.
Nappal nyáron szerintem belefér a zaj de mikor valaki zajongani kezd és rossz időpontban.
Szóval én se vagyok az a típus aki szól de ilyenkor néztem hogy 5 óra után szól a lánc fűrész és valóban ennyire sűrgös végül elektromossal csinálták meg ők is érezték így nem feltétlen okos döntés.A másik szomszéd ha házi bulit tart nem hallani bent vagy kicsit de a Stihl fűrész zaja sokkal hangosabban szól.
Lehet mondjuk nem alvás időbe is zajoskodni a másik csukott ablakkal kell aludni.
Nekem a műanyag ablak elég durván csökkenteni a zajokat szóval ha nem szelőztetek nem sok minden jön be. És ez csak 2 rétegű, 3réteges ablak még jobban hangszigetel.van Direkt hangszigetelt üveg is mert nagy városba mint New York abba a nagy zajba nem tudnál meg maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest