Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
" ... mélyebb bassust tud és jelentősen erősebb is."
Inkább több, mint mélyebb benne a basszus. Hangerőben tényleg felülmúlja az elődöket, de így Alan-t hallgatva, nekem nem az jött át, hogy neki nagyon kellene.
És igen. Azt hiszem én is inkább az előd wifi-t választanám, ha ebből a hármasból kellene válasszak.
Ami tanulságot én még levontam a videóból, hogy már az előd is alapvetően egy jó hangszóró volt, amit igazából csak a hangolással lehet elszúrni vagy épp (még) jobbá tenni. Erre jó példa a 3-as wifi és a "sima" változat ...
Ja, igen! Amit Alan most se tesztelt (OK, ez egy boombox, így lehet csak igen kevés embert érdekelne ...), hogy mi történik 50% hangerő alatt?
A témát egyébként pár mondat erejéig érinti a teszt végefelé, mikor azt mondja, hogy alacsony hangerőn nem jó hallgatni a 4-est, de annyira a "sima" 3-ast se.
All-in-all: szép, szép, de otthonra nem kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest