- Magisk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is hogy bizonyos oldalak milyen árfolyamon váltják a forintot hogy valaminek olyan extrém ára lesz.
Ezt csinála a Dockin oldala is, más oldalról beléptem és írta euroba mondjuk 120 euro=50.000ft, mondom nem is rossz ár az Evoért.
Magyar címről át vált forintra, bumm 62.000ft. Én meg nézzek how -to?Amazonon is játszottam hogy ha átváltok eurorol dollára ugyan az lesz-e az ár?
Na ott nem működik ha Dollárba váltasz drágább lesz minden termék.
Tribit oldala is érdekes, nem értem ezek a nemzetközi boltok miért nem engedik váltani hogy mibe szeretnék fizetni? Mert hogy nekünk csak a forint játszik?
Nem feltétlen a Tribit hibája, nyilván oda adnák ők 104 USD mellet is csak a cég akive le szerződött még le húzza a vásárlókat pluszba. Azért a 414-es Dollár árfolyam mellet dollárontként 54 forintot keresnek, 1 vásárló esetén.
Nyilván így a Tribit Láva sokat romlik értéke, mikor nem rég írta a kollega aki eladta nekem a Dockint, hogy a Uboom X-t 43E forint értékbe sikerült megvásárolni (Ingyen szállítással)
50 euro fölött a mazon ingyen szállít, ez is egy jó dolog.
Így most ott vagyunk ahol a part szakad, Uboom X ez miatt is jobban megéri.
(Nem Politika, vagy eurora kellet volna jó pár éve át állni) És nem volna ilyen macera pénz váltásnál külföldröl vásárlás után). Hol van még mikor a euro 300 ft körül volt?40E alatt gyanusan jó ár lett volna az új Tribitért, aztán kiderült túl szép hogy igaz legyen.
-
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Ugye 8 éve szintén német Amazonról rendeltem a Dockin-omat, természetesen arról fogalmam sincs már, hogy melyik futárszolgálat hozta, de szerencsémre eléggé falun lakom és akkor írásod alapján ha UPS is lesz, nem feltétlenül lesz gondom. Úgy legyen.
Amúgy a 106,84 €-ra 44 142 Ft-ot foglalt le MasterCard alapú hitelkártya, majd meglátom a könyvelt összeg végül mennyi lesz, de elvileg mindenképpen megérte az Uboom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest