Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• playa

csendes tag

válasz fery02 #1949 üzenetére

Nekem is Blitzwolf F4-em van; még az elején írtam is, hogy kopogós a mély. De én is belefutottam abba, amit a rendeljkinain írtak, hogy könnyen el lehet állítani a hangszínszabályzóval, meg a mély kiemeléssel. Kis állítgatás után már normális hangok jöttek ki belőle, úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele, nekem 58 eurót megért :)

• playa

csendes tag

Sziasztok!

Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla :)
    Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
    Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
    Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
    Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg. :)

Új hozzászólás Aktív témák