- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa
csendes tag
Nekem is Blitzwolf F4-em van; még az elején írtam is, hogy kopogós a mély. De én is belefutottam abba, amit a rendeljkinain írtak, hogy könnyen el lehet állítani a hangszínszabályzóval, meg a mély kiemeléssel. Kis állítgatás után már normális hangok jöttek ki belőle, úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele, nekem 58 eurót megért
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest