Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Sajnos ha a hangja se tőkéletes akkor valószínűleg valami hardveres károsodás érte.
Nekem van egy ugyan ilyen hibás hangszóró. W-King D8-Evolveo P6 néven fut a piacon.
Kaptam mert a hangszóró recseget, ezt leszámítva a hangszóró erősítő akku része tőkéletes.
Még pont azt írták többet ilyen hangszórót nem éri meg javítani mert a Woofer peremének javítását 10E vállalják minimum hangszórónként.
Nekem a Evolveo ingyen volt, de így se volt érdemes bele fogni.
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.
Ami nekem volt hangszóró úgy jutott ide hogy 20-30X alkalommal esett le 1,5 méter magasságból az útolsó esés viszont komolyan tönrke tette a Woofert.
Keresgéltem pót alkatrészt nem találtam, egy darabig jó ötlet lett volna javítani.
De a Charge2+ is van nekem JBL ami szintén hibás "Töltö áramkör hiba" és azt se érte meg javítgatni.
Alkatrésznek fel lehet rakni, én is úgy akarom eladni a Evolveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.