Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, UPS-szel máris kezdődnek a fura dolgok…
Érkezett egy ilyen e-mail délután, csakúgy a semmiből:
”Delivery attempted today at 5:01 PMUnfortunately, UPS wasn't able to complete your delivery and needs additional information to try again. We're sorry for the inconvenience.”
Benne két lehetőséggel, miszerint “contact UPS”, valamint egy “Track your order” gomb, ahol három bejegyzést látok a mai napon, de ez sem segít nekem sokat.
Nem is értem, hogy min akadékoskodnak, mert rendesen ott van a cím, a nevemmel együtt (utca név ugyan ékezetek nélkül, de ezzel még senki másnak nem volt gondja).
Mivel nem kaptam semmi kontaktot, amin keresztül tudnék valakivel egyeztetni (a “contact UPS” linken semmi találat sincs “hungary” keresőszóra), várok hogy holnap hátha történik valami…
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest