- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Most így már bánom, hogy Voomboxot vettem (meg vagyok elégedve vele teljesen) hogy 20k-ért van Charge 2 Plus
Na mind1...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
redwhite78 #2685 üzenetére
Nekem volt. Lecseréltem Voombox Outdoor 2-re. Megérte
az X6 kevés kültérre.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
7Heads Drago #2672 üzenetére
Sima outdoornak van 3 hangszórója. Voombox Outdoor 2-ben hat darab van
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Rocsesz79 #2499 üzenetére
Lehetséges: laptopban ha van bluetooth azon keresztül is mehet, de jacken keresztül is. Teló bluetoothszal és jackel is. Tv meg ha van rajta jack kimenet, akkor lehetséges.
Persze olyna kell, amiben van jack csati.
A hozzáértők pedig ajánlanak pár darabot, 90k körül kapsz már jókat tuti.
-
holozis_HUN
addikt
Nektek meddig tölt a Voombox? Nekem már vagy 3-4 órája megy a töltés, de még mindig pirosan világít és enyhén meleg a teteje. Ez normális, hogy eddig tölt? Majdnem 0 volt, pirossal jelezte ki a teló.
Levettem töltésről, teló fullnak mutatja.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Krill77 #2395 üzenetére
Nem kapcsoltam be pedig.
Viszont nagyon pozitív dolgot fedeztem fel!
Telómon 7.0 android van, Miui (xiaomi redmi note 4 global) és mutatja a cucc aksiját
fent látható a bluetooth ikontól jobbra. Ma reggel, töltés után (piros villogásnál vettem le) ez a csík tele volt. Azóta én + húgom nyúztuk, és most így áll.
-
holozis_HUN
addikt
Tesztelgetem a Voomboxot:
Feltöltött aksinál teljesen stabil a jel, bár kicsit baj, hogy merülésnél csökken a jelerősség, bár ez mindegyiknél így van.
Ha jól látom, ha fel van töltve a piros led villog, igaz?
Viper 4 Androiddal szépen beállítottam a hangzást, kapott egy kis sorroundot, egy kis basszust, meg kicsi lossless cuccot, egész szépen szól, meg kapott egy kis clarity-t is, minden hangot szépen ki lehet hallani. Sarokba téve kicsit javul a hangzása, fürdőszobában nagyon adja a basszust
Meg vagyok vele teljesen elégedve, köszi Krill
360°hangzás mg külön plusz, meg az NFC is. Aksira leszek még kíváncsi.
Gondolkozok Logout teszten
-
-
holozis_HUN
addikt
Megjött a Vooombox Outdoor 2
Piros színben egész mutatós!
Nagyon szépen szól és elég tisztán is. Hangerő brutál. Tényleg 360 fok hangzás.
Egy negatív tűnik fel, mintha már 2 méternél néha kicsit akadna a jel, ha egy emberi test kerül elé. Lehet csak egy kis instabilotás az elején. Ha mozog a hangforrás szintén mintha kicsit be-be akadna. De szeirntem nem a hangszóró hibája.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #2316 üzenetére
Utánanéztem, inkább marad az Outdoor 2.
-
holozis_HUN
addikt
Néztem clavinet videóit, és találtam ilyet: Anker Soundcore Boost.
Angol amazonról annyi lenne az ára, mint a Divoom Voombox Outdoor 2. Jobban tetszik az Anker, bass boost gomb + szebb + jelzi, hogy meddig van az aksi.
Ja és angol Amazonról nincs szállítási költség? Sehol sincs feltüntetve.
-
holozis_HUN
addikt
Ugye ez az Outdoor 2?
Ez a hangszóró lesz, 99% végleges döntés, hazai garancia, 2 oldalon szól, kintre jó s szépen is szól (ezt mondják) hát legyen
Ahh, most nézem nincs raktáron... Tudtok olyan helyet, ahol feketében lehet rendelni és 18k körül van?
-
holozis_HUN
addikt
Hmmm érdekes ez a leadzm... Vajon milyen lehet a hangja egy Divoom Voombox Outdoorhoz képest?
Proda X6-or cserélnék.olyan 18k forint környékén.
Oké, a proda volt 20k, de szerintme szebb hangzást is ki lehet hozni ennyiért.
-
holozis_HUN
addikt
Na úgy néz ki lesz 20k hangszóróra.
Még mindig ezt a Voomboxot ajánljátok?
Egyébként használt is szóba jöhet, ami jó állapotban van és nem utángyártott.
Lényeg ugye a szép hangzás (részletes, feszes basszus) esetleg hangerő, amikor kell (80%-ban beltéri használat). Szóljon szépen, na
Néztem JBL hangszórókat használtan, hát némelyik nem rossz. Jbl Flip 2?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Krill77 #2164 üzenetére
Hmmm... Megfontolandó.
Remélem azért jobban fog szólni mint a mostani Proda X6, ez néha berecseg basszusnál, meg szerintem nem is annyira minőségi. Kíváncsi vagyok megéri-e válltani.
Telóról menne a zene, spotify kiváló minőség (320 kbps mp3) emellé van egy soundmod, ami javít a hangzáson (lossless ilyenek) és egy csomó finomítás van (Viper for android, V4A) szóval teló terén teljesen jó a dolog.
-
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Bluetooth hangszórót váltanék. Most egy Proda x6, vagy W-kimg, vagy nevezzük akáthogy van. Rákerestek a Proda X6 szóra, képről tuti felismeritek, csomó kínai használja ezt a kivitelt.
Amire szükségem van: 5 méteren belül tiszta, akadozásmentes lejátszás, vízállóság nem kell, aksi sem annyira fontos. A lényeg, hogy szépen szóljon. Trapet és rappet hallgatok, nagyritkán reggaeton, szóval ehhez kellene valami. Igazából tiszta basszus, tiszta hangkép kellene.
Az ár 15000 forint. Amit néztem az a BlitzWof BW-F4 hangszóró, szép, és szerintem szépen is szól. Egyéb jobb ajánlat? Külföldről is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest