Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akár igényli a D Fine a bejáratást, akár nem, vasárnap este bizony kapott terhelést rendesen egy udvari zenélgetős este alkalmával. Én ezzel le is tudom szerintem a "bejáratást". Akkuja meglepően sokat bír és a hangzással és az erejével is elégedettek voltunk. Persze voltak olyan pillanatok, mikor jól jött volna még egy pici hangerő, de nem ez volt az általános.
Szegény törésteszten is átesett. :/
Egy figyelmetlen mozdulat következtében landolt egyet asztal széléről a betonon. Csodás módon csak az egyik saroknál lett olyan kisebb nyomódás, amiről amúgy nem mondaná meg senki, hogy eséstől keletkezett volna, hanem inkább mintha véletlenül oda ütődött volna falhoz vagy valami egyéb kemény felülethez.
Továbbra is működik mindene, hang is ugyanígy szól, remélem nem lesz baja ettől a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Lenovo 11e - Intel N2930 I 4GB I 500GB I HDMI I 11,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest