- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19028 üzenetére
Én esetembe sok idő volt a szállítás de ez karácsonyi időszak előtt volt.
Hívni kellet őket heteken át, és végül a semmiből egyszer csak este 6 óra 14 perckor hívott a futár hozna egy csomagot. Én már feladtam azt hittem nem lesz Uboom X.
A külsö doboz darabokra volt törve, azon belül volt a Uboom X dobozza. azon is volt egy szakadás az alján. A Srác az oldalsó ajton akart a dobozért bemenni el kezdte idegből rugdosni, aztán oldalt nem nyilt bement hátul.De ja, ha tudom valamit UPS hozz 2X is át gondolom "Kell ez nekem?"
Az Uboom X példájából tanultam, ilyen euro árfolyam mellet nem is kell hirtelen semmi amazonról.De ha neked meg lesz a Uboom X te is le tudod a zene témát ismét 5-10 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest