Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- One mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Rég jártam már itt a topikban.
2017 nyarán rendeltem még akkori 140eur-ért, ingyen szállítással Amazon-ról a Dockin D Fine-omat és gondoltam megírom ide, hogy igazi hű, kiképzést bíró, remek hangszóró ez. 🙂Mindenes hangszóróként üzemel nálam, ami azt jelenti, hogy mikor udvarban vagyok huzamosabban, szinte mindig használom, csináljak közben bármiféle tevékenységet is. Persze azért igyekszem vigyázni rá, hogy pl túlzott port ne kapjon, inkább csak enyhébbet. Itt-ott horpadások is vannak már szegény rácsjain, valaholnkia zománcfesték is, sarkok sem olyanok már, mint új korában természetesen.
Viszont a hangja az nem tompult vagy torzult semmit sem, szerintem még az akksi is kb ugyanúgy bírhatja, szóval belcsínre teljesen toppon van még, életem egyik legjobb vására volt ez a cucc. 🙂
Kispéciztem neki korábban egy retro fali konyhaszekrénykét, idén csak is abban használtam (esztétikailag rendbe szeretném majd hozni, csak idő kéne rá).
Azért jó ebben használni, mert sokkal öblösebb a hangja, valamint jobban irányítható is, hogy merre szóljon. A szomszédok miatt is jó, hogy ők kevesebbet, én meg többet hallok. 😁Szóval abszolút ajánlott hangszóró a részemről! 👍
Dockin D Fine 2 meg köszönöm, de annyi pénzért nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest