Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Rég jártam már itt a topikban.
2017 nyarán rendeltem még akkori 140eur-ért, ingyen szállítással Amazon-ról a Dockin D Fine-omat és gondoltam megírom ide, hogy igazi hű, kiképzést bíró, remek hangszóró ez. 🙂Mindenes hangszóróként üzemel nálam, ami azt jelenti, hogy mikor udvarban vagyok huzamosabban, szinte mindig használom, csináljak közben bármiféle tevékenységet is. Persze azért igyekszem vigyázni rá, hogy pl túlzott port ne kapjon, inkább csak enyhébbet. Itt-ott horpadások is vannak már szegény rácsjain, valaholnkia zománcfesték is, sarkok sem olyanok már, mint új korában természetesen.
Viszont a hangja az nem tompult vagy torzult semmit sem, szerintem még az akksi is kb ugyanúgy bírhatja, szóval belcsínre teljesen toppon van még, életem egyik legjobb vására volt ez a cucc. 🙂
Kispéciztem neki korábban egy retro fali konyhaszekrénykét, idén csak is abban használtam (esztétikailag rendbe szeretném majd hozni, csak idő kéne rá).
Azért jó ebben használni, mert sokkal öblösebb a hangja, valamint jobban irányítható is, hogy merre szóljon. A szomszédok miatt is jó, hogy ők kevesebbet, én meg többet hallok. 😁Szóval abszolút ajánlott hangszóró a részemről! 👍
Dockin D Fine 2 meg köszönöm, de annyi pénzért nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen autót vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő