Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
7Heads Drago #2569 üzenetére
Nekem is F4 van, a hétvégén volt a nagy teszt.
szerintem teljesen rendben van a hangja, szanadtéren is elég jól szól. Nekem bőven megérte azt a pénzt, amibe volt. mondjuk mélyben lehetne egy kicist több, de igaz ez is attól függ, hogy hova teszed.Mert pl amikor vele szemben ültem kb 1 méterre és az asztalon volt, akkor ott jól szólt.
De itt is írták, hogy kell mögé tenni valamit és akkor úgy jó lesz.Nálam nem zörög a gomb.
-
spiky03
veterán
Most kicsit hosszabb ideig hallgattam a BlitzWolf F4-et.
Teljesen elfogadható hangja van lakásban. A magasai azok szépek, jó teret is csinál, viszont a mélye lehetne egy kicsit erősebb.
Tegnap hallottam egy JBL C3-at neki erősebb volt a mélye, igaz a magasa meg nem, az olyan tompa volt. De holnap majd letesztelem őket, elviszem az F4-et.
Mondjuk amire én használom arra bőven elég lesz az F4, néha a teraszon meg a kertben ha lesz.Jövő hétvégén meg majd letesztelem nyílt terepen is mert megyünk a Balatonra haverokkal és este a bográcsnál kiderül mit tud.
-
spiky03
veterán
Nah megjött a Blitzwolf BW-F4.
Eddig csak egy kicsit hallgattam bele, de szerintem teljesen jó hangja van. Igaz kell mögé tenni valamit, mert úgy jön meg igazán a hangja, a mélyek.
Nekem megérte az árát.
A beszerzésben hatalmas köszönet fery02 fórumtársnak.
Úgyhogy törlöm is a kedvencekből ezt a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest