- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilon73
aktív tag
válasz
theobaldo #3482 üzenetére
én hallgattam bose mini 2-t, van egy leadzm soundcupom, hallottam jbl-t, harman kardont, denont.
a bose és a HK a legjobb, utána a jbl.
oké a bose 60 környékén van, de magasan jobb. az más kérdés, hogy kinek mi a drága.szóval igazából az a kérdés, kinek mennyi lóvéja van rá.
jók a kínaiak, ár-értékben mindenképpen, de úgy mondanám, hogy árához képest jól szól. nem úgy, hogy jól szól...
-
bilon73
aktív tag
sziasztok,
ilyenje van valakinek? leadzm vs sl-1000s? melyik jobb otthoni, szobai felhasználásra (tv kihangosításra)?
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest