- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15861 üzenetére
Kétlem a Codec váltás ekkora többletfogyasztás eredményezne, unokahugomnak van bluetooth füllhallgató "LDAC codec mellet," akkor ez alapján annak 1 órát se kéne birnia.
Szerintem szimplán a bass boost elviszi a fogyasztás nagyrészét, esetleg a 12 óra 20-30%-ra érvényes.Igazság szerint elég lett volna a Motion Boom hangsugárzóit megtartani mélynyomónak, aztán a Motion Plus magas sugárzóit mellé rakni APTX Codec mellet. De ezt ők kihagyták, gondolom nem akartak a Motion Boomnak konkurenciát.
A két hangszórónak sokáig vártuk az egyesülését, vagy lehet meg tartják későbbre.Végül is van Motion Plus/Motion Boom de szerinem a X600 fölösleges.
Lehet pénzforrási lehetőséget láttak benne. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15859 üzenetére
Hát de nem is veszik nagyon az emberek.
Igen, elég komédiás ami a X600 körül forog.
Alan se véletlen logagol a témán, mert gondolom ő se érti mire ekkora felhajtás az X600 körül annyira nem jó azért. Az biztos a Motion Plus anno jó 4 éve "2019 nyarán" Nagyot ment jó áron kínált jó minőséget és feltörölte a konkurenciával a padlót.
Most jött ez a X600 jókora felár ellenébe, de én nem látok semmi olyat ami indokolna ekkora plusz felárat.Amazon véleményekre ránézve, sok vásárló adott 1 csillagot hogy 12 óra helyet csak 6 órát bír a hangszóró, hogy ilyen kevés?
Nekem van egy régi D Fine Plusz hangszóró, De egy összehasonlításba lehet a Dockin jönne ki győztesen. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
<Adamsky> #15831 üzenetére
Köszönöm! Nem hiszem hogy ez tervezett lett volna. Inkább csak "nem jól sikerült". Gondolom a be szállító "túl becsülte" a munkáját.
De YouTube on van pár ilyen videó. Ha hasonlóak a tünetek mint nálam akkor tuti a chip a hiba. Órákon át hallgattam mire ki kapcsolt olyan 60-70%-on. Utána 1-2 perc alatt azt jelezte fel töltve, töltőről is ki kapcsolt, mély hangszóró torzított egyet majd ki is kapcsolt.
(Árukeresőn ahogy olvastam másoknak is lehetett hasonló, vagy végül ilyenné való problémája.) -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #15728 üzenetére
Nem tudhatjuk neki mi az elég mély. Lehet neked a JBL-ek elég mélyet tolnak, lehet hogy ő azt is a Sonyval hasonlóan karcsúnak érezné. Nem tudja meg, ha nem próbálja ki.
Én is hiába érdeklődtem itt Sonyról, Panasonicról stb. elmentem, meghallgattam amit lehetett és kb. kijött teljesen más, hogy Samsung. -
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #15724 üzenetére
eros +1 gyakorlatilag minden allitasodra.
ez valahol szubjektiv vetulet is, de nekem is sony volt az elso partyhangfalam, es viszonylag gyorsan partybox 310re cserelodott: ) de hogy pozitiv is elhangozzon a sonyra, ott volt LDAC codec, ami azert nemrossz, es azota egyik jbl ben sem volt meg sima aptx sem, nemhogy hd, vagy ldac, ami foleg a boombox3 nal fajdalom, tekintve, hogy a nevebol es a felepitesebol itelve nagyon kellemes csalodas a puszta teljesitmeny melletti "zeneiseg". -
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15684 üzenetére
Végül is nem írtam abszolut hülyeséget. Más a kép, más a fotó. De a különböző árakból így már rá lehet jönni, hogy ez a MS Plus. Sajnos nem volt szerencsém élőben, csak Alan féle teszttel meghallgatni őket. Optikai k., erősítő, oszlophangfalak és egy subwoofer (2.1), ami 30 Hz-re garantáltan lemegy. Na nekem így volt feltünő, hogy az UBoom L Xbass nélkül testes basst ad, a MS Plus xbassal, az XS Go meg soványkán szólt mélyhangban. Szóval sorry, ez nem élő próba, bár sokan csak max így tudnak egy összevetést eszközölni, mielőtt esetleg vásárlásról döntenek .
-
silver10
aktív tag
-
showtekk
csendes tag
válasz
<Adamsky> #15676 üzenetére
Köszi a tippeket, azt elfelejtettem emliteni, hogy mindenképp hazai vásárlásban gondolkozom, tehát amazon és társai nem jöhetnek most szóba, mert nyaralni most fogunk menni hétvégén és addig mindenképp beszeretném szerezni a cuccot ez egy fontos szempont ami lemaradt.
-
francz'70
senior tag
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15573 üzenetére
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy.
Az biztos, elég túl hypolt egy hangszóró és kicsit se feltünő olyan videós reklámozza akinek a videó leírásába ott vannak a termékek. Biztos kap jutalékot stb érte de akkor is.
Is this the BEST Bluetooth Speaker for 2023?? Soundcore Motion X600 Review!!
Azért a 200 euros árért ez nem egy ár-érték bajnok.
70-75euro akcióbaa Motion Boom, Dockin is van 130 euroba stb.
A X600 se ér nekem többet mint 130 euro.
Amit küldtél hangszóró egy hordozhatóba remek lenne.
Helytakarékos és minden tartomány le tudna adni (Mély-Közép-Magas)
Úgy vettem észre egy szélessávó hangszóró sehogy se tud versenyezni egy 2 utas hangrendszerrel. (D Fine vs Motion Boom) A Tweetert a Dockinnál semmilyen anker EQ nem tudta überelni.
Sajnos ez a Bluetooth hangszóró ipar se teljesen tiszta. Elég csak belegondolni a Motion Plus eredetileg 2019 nyarán debütált. Úgy látom, azért gyártják mert van rá kereslet jól is szól és viszonylag könnyen előállítható, meg ebből az alkatrészből van raktráron.
4 év elég idő hogy valami modelfrissités kiadjanak, ha más nem egy facelift verziót.
De az Xtreme 4 sincs még a kanyarba se, valahogy érezni válság van és a gyártók se pazarolnak időt most új termék megjelenésre. -
knoxhu
senior tag
válasz
<Adamsky> #15593 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Számomra talán a Luna érdekesebb, hiszen most van itthon egy JBL PartyBox 310 és egy HK Go + Play mini is.
Remélem a Luna hangzásban közelebb lesz a Go + Playhez mint a JBL kompaktabb vonalához, mert nekem hangzásban nagyon nem jött be a Charge 4, 5 se a Flip-ek. -
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15583 üzenetére
Nem minden JBL bluetooth hangszórótól aléltam el, amit eddig hallottam. Főként a Boombox alatti kategóriáknál. De pl. a PartyBoxoknak nem hallottam eddig alternatíváját. Ha ilyesmi kellene, biztos azt vennék. Ezt a hangszórót én is valahogy így tudom elképzelni, ahogy leírtad. Kiváncsi lennék élőben a hangzására, sztereo mivoltára.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz
<Adamsky> #15580 üzenetére
Oké így már értem mire gondoltál
viszont így ez a JBL nem igazi stereo, hiszen 1db mély-közep hangszóró van csak benne.
Így könnyebb a hellyel gazdálkodni.Bár az is igaz, hogy nagyon nem jon ki a stereo hatás ha a két oldal 20cm-re van egymástól, de azért észrevenni, jó példa erre a motion+.
-
Czimby
addikt
válasz
<Adamsky> #15427 üzenetére
Volt belőle 2db, meg utána 2db motion boom.
Nem volt kár eladni, nekem a motion boom hangja jobban tetszik
Ha nincs raktáro akkor miért engedi kosárba tenni?
Logikusabb lenne, hogy nem is engedi, mert így amikor fizetnél írja, hogy vagy nincs raktáron vagy nem szállítható. -
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15406 üzenetére
Igen nézegettem a videókat, csak sajna nincs normális fülhallgatóm.
Illetve ha lehetne kapni euronics meg mediamarktba pl, akkor elmennék kipróbálnám amiket nézegetek. De sajna se a Maxsound plust se pl az evolveo armor power 6A-t nem tudom kipróbálni.
Evolveo armorokkal valakinek van tapasztalata?
Carl már dícsérte a power 6A-t, de kíváncsi lennék a nagyobb tesóra is...az vajon megüti e a motion plus illetve a flip 6 szintet. -
draco31
veterán
válasz
<Adamsky> #15368 üzenetére
2-3 napig bírja egy üvegfólia a telefonján. Meddig bírná egy fejes?
Sys85
Újabb trakiban van, így nincs akkora zaj, valami hulladék Sencor volt neki korábban, de az elpusztult, kipukkantak a hangszórók benne, 2x5 watt vagy ilyesmi volt ráhazudva. Nem akar Ő nagyon minőségi hangzást, költeni rá meg főleg, így behatárolt a dolog.
Evolveo Armor Power 6A az lesz a nyerő szerintem. -
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15350 üzenetére
Á nem hagyom kocsiban.
Most is melóba kocsi kint áll parkolóba, a hangszórót meg betettem a táskámba és behoztam. Jobb helye van ott neki. De valóban nyáron nem kell neki sok idő.Igazából egy 5000 ft-os Mac Audio BT 3000-ről van szó...szóval szinte minden előrelépés lesz bármit veszek.
De egyébként árához képest nagyon jól szól. Sőt.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15342 üzenetére
Ez a micro 2 használható stereoban? Mármint ha veszel 2 ugyan olyat, azokat össze lehet párosítani?
Mert ha igen, szerintem rendelek egyet és megnézem milyen. Ha tetszik és esetleg nem elég a hangerő a kocsiba, akkor rendelek mégegyet és stereoba használom. Bár szerintem ha a tükörre rá tudom rögzíteni normálisan, ahova az illatosítokat szokás...akkor elég kell legyen 1 is, mert ott elég közel van. -
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15337 üzenetére
Urak, köszi mindenkinek a segítséget!
Ajánlásotok alapján még ma megrendelem vagy a Motion +-t (ha jól számoltam most szállítással együtt kb 30-ba megállna) vagy a Tribit MaxSound Plust-t.Motion + annyival szimpibb, hogy újabb bluetooth és usb c-s. Illetve az sem elhanyagolható, hogy bár én még nem hallottam, de válószínű szebben is szól...magyarán talán mindenben kicsivel jobb.
Most csak 6-7 ezerrel drágább ráadásul.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15315 üzenetére
JBL tűnik egyébként szerintem is a legjobbnak bt hangszórók terén így vélemények alapján...talán ott kevesebb kompromisszumot kell kötni egy hangszórónál mint a többinél.
Még annyi, hogy jobban járnék szerintetek egy db flip5 vagy essential 2 félével? Vagy esetleg venni 2 db kisebb pl. Jbl go 3-at és összehangolni, aztán azt meg pont be tudnám rakni 2 oldalra az ajtók tároló részeibe.
Nem tudom 2 db összepárosítva milyen eredmény születne egy flip 5-el szemben pl. -
Rhino82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15307 üzenetére
Nem tervezek semmi extrát vele. Egy kisebb JBL-re gondoltam, pl egy JBL flip essential 2-re vagy egy sima flip 5-re, amit be tudok rakni a kesztyűtartó ajtajába ha le nyitom pl.
Azért sem ugranék bele itt a hiba keresésébe illetve a javításba, mert 1-2 éven belül szeretném cserélni. Öreg kocsi ez már, csak a kopó alkatrészekkel foglalkoznék már, a kényelmi szempontokkal nem annyira. -
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #15292 üzenetére
Ha ennyire jó ez a Huawei Sound (ugye ez a Sound X sztereó változata?), akkor minek az XBOOM?
Abszolút jogos felvetés, full fölösleges. Pláne úgy, hogy ott van ST50B is, ami csak van, kikapcsolt állapotban porosodik. Kicsit betegség és hobbi keveréke nálam a kütyük gyűjtögetése, próbálgatása, pláne ha olyan áron van, hogy nincs benne olyan nagy rizikó, és nulla vagy minimális bukóval ki tudok szállni belőle. Most ha az LG nem 60k lenne, hanem 100-130k, akkor tököm próbálná ki, de ennyit megér, max hamar visszaviszem a boltba, ha gyengén muzsikálna.
Go Playhez képest hová tenném? Jó kérdés, az emlékek és a frissen szerzett tapasztalatok nagyon becsapósak. Lehet a Go Play és az Onyx 7 közé lőném. App elég szegényes, custom EQ nincs, 3 mód közül lehet választani, plusz a basszus erősségén lehet fel-le csavarni. Ami furcsa, hogy nincs kikapcsolás opció, "to power off the speaker, remove the power adapter" - kösz b+
Plusz ha már nincs semmi smart funkció benne, legalább valami szám léptetés/play/pause lehetett volna.
Hogy miben különbözik a Sound és a Sound X? Itt egész jól összefoglalták
-
-
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #15255 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
A gyárira 20-30k-s ajánlatokat kaptam itthonról, annyit 1 adapter sem ér meg.
Amazon/ebay nagyjából ez a 12-15k-s sáv.
De szerencsére figyelmembe ajánlották, hogy vannak univerzális töltők, cserélhető fejekkel, az csupán csak 7k, úgyhogy az lesz végül a befutó. -
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #15211 üzenetére
"Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy" igen, pont ezért írtam, hogy az eredeti 200 eurós ára, illetve a kuponos 150 is sok. Miközben az MB+ (igaz lassan 1 évesen) 140 Euró.
"Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró." teljesen egyetértek! Ebből kéne valóban egy nagy.
"Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ." Azt a mindenit, erről nem is hallottam. Kérdés, hogy ez a gyakorlatban mennyire használható/miben jelent differenciát egy átlag eq-hoz képest.
-
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #15200 üzenetére
Igazából szerintem ennek akkor lett volna igazán értelme, ha wifit (beépített chromecastot) is kap, mert akkor ismét mélyen áron alul lenne kapható a vetélytársakhoz képest.
Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni, mert nem az a lényege, hogy gyári "V" mellett dübörögjön, ahogy egy Vifánál sem az a mérvadó. De még az akciós árat is picit túlzónak érzem, még márkacsaládon belül is akad jobb alternatívája. Persze hozzáteszem azt is, még csak tesztekben láttam/hallottam, míg az összes többi soundcore-t élőben is. Az MB+ mai napig bestbuy abban az árkategóriában, nyilván kompromisszumokkal (anyaghasználat, csipogók).
Egyébként 1 hasonló méretű wifis és 1 Boombox nagyságú hiányzik a palettájukból. -
bakosadams
csendes tag
válasz
<Adamsky> #15161 üzenetére
Igazad van, kockázat persze ez mindig benne van. Itthon 110e azért annyit mar nem adtam volna ki érte. Sok minden kütyüt rendeltem már es(lekopogtam) eddig jól döntöttem. Ami nem jött be azt visszaküldtem vagy refund volt. Remélem itt sem kell csalódnom, a garinak azert itt utánanézek 😉
-
CoroStar86
senior tag
válasz
<Adamsky> #15139 üzenetére
Több kábellel, több forrással is próbáltam. Laptop, AQ Cobalt, projektor mini jack kimenetei. Kezdettől fogva produkálja a jelenséget, de BT-n nincs ez a probléma. A gond csak az, hogy a Cobaltomról tud szólni a szo-szo normális hang, nélküle brutálisan túl van tolva a basszus, teljesen más a karaktere a hangnak DAC nélkül. Csak azért vettem Charge 4-et, mert van rajta AUX jack bemenet, de ez már a többedik JBL, amivel szívok (az előzőekkel más miatt). Igencsak gondolkodom egy Sonos Move beszerzésén és 5-6 évre letudnám megint a BT-speaker dolgot...
-
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #15111 üzenetére
Nálam jó a link, de amúgy könnyen megtalálod ezt videót, mivel csak ez az egy UE tesztje van
"na, az nem lett volna fair. Ugyanis az - bármennyire is fájó - nem része a "csomagnak".
Ok ezt értem, de az ue esetében legalább a gyári hangképek közül állítgathatott volna, szerintem úgy fair.
Nyilván a végeredményen nem változtatott volna ez egyértelmű, de ha már teszt, és ilyen részletes, akkor használja már a "csomag részeit" az ue-nál is.(Persze sovány vigasz, mivel az ue-nak kell a 3rd party eq, sőt, nálam még az adapt sound is be van lőve, de így már teljesen vállalható..)
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #15106 üzenetére
Ő olyan körülmények között és alapossággal tesztel, hogy abban nem sok kifogást lehet találni
Tényleg kivesézi rendesen, de nálam anno ez a videója [link] azért kiverte a biztosítékot. Mennyire volt az fair, hogy a két soundcore custom eq-on, a tronsmart meg default-on. Legalább az ue-t 3D-re tette volna, vagy ha csak megemlíti, hogy egy 3rd party eq-val azért elég szépen kilehet kozmetikázni, stb.
Értem én, hogy a soundcore-nál van ez az eq, de a fair nem az lett volna hogy eq nélkül mindegyik? ...vagy ha eq, akkor az ue-t is azzal.
Mondjuk nem kérdés, hogy a Motion plus szebben szól, de az UE sem ilyen tompa ótvar mint ebben a videóban! -
samu2062
senior tag
válasz
<Adamsky> #15088 üzenetére
"És tudtommal 1st gen"
Én rákérdeztem, mert elgondolkodtam, hogy veszek még egyet, és TWS-ben használom őket.
Az eladó nem tudta megmondani, hogy melyik kiadás. Persze írhattam volna neki, hogy legyen kedves megnézni a csatlakozóját, abból kiderül, mert ha type-c, akkor az új, de végül úgy döntöttem, hogy elengedem a dolgot. Majd inkább még egy újat fogok rendelni. -
Dhampir
félisten
válasz
<Adamsky> #15088 üzenetére
Meglett a Tribit MaxSound Plus Bluetooth hangszóró, szolid igényeknek biztosan megfelelő lesz és ahhoz mérten szépen szól.
Aureal fórumtársnak köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmet!
-
gyulank
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
<Adamsky> #15086 üzenetére
Köszönöm a linket.
Ebben a hozzászólásban valamivel olcsóbb volt a Tribit.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15016 üzenetére
+1 Én is várom ezt a új csodát!
Az még jó kérdés mikor és melyik gyártó boszorkány szekrényéből fog ez valaha is elő kerülni.
Attól tartok lesz 2025-2026 is mire egy ilyen készülék piacra kerül.
Úgy látszik még mindig ritka hogy egy-egy gyártó valami remeket alkót.
2019 nyarán megjelent A Motion Plus. Idén nyáron lesz ez 4 éve, és azóta egy frissitést se kapott se egy utódott! -
Doky1988
senior tag
válasz
<Adamsky> #14964 üzenetére
A Motion Boom Plus valóban nagyon bestbuy.
Jól szól nagyon!
Én heteket gondolkodtam rajta mire meghoztam a döntést.. Black Fridaybe 129,99 euroért vettem plusz 5 euro volt a szállítás.
Alkalmazásban van EQ ott jól lehet játszani a dolgokkal, vagy ha van faxa bluetooth vevőd PCn, én rendeltem Aliról UGREEN bluetooth 5.3-at akkor egy Boom3D equalizerrel még szebben kilehet csiszolniMindenképp megéri az árát.
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14995 üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14990 üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
st6969
őstag
válasz
<Adamsky> #14838 üzenetére
Kipróbáltuk ma az irodában. Ez tényleg nagyot szól és szépen is
Szerintem jó választás volt
Mintha olvastam volna itt olyat, hogy lehet EQ-t is használni hozzá, de most hirtelen nem találom. Ez egy applikáció, vagy hogy tudok hangszíneket állítani? És a beállított értékeket megjegyzi, ha mondjuk Spotify-on hallgatok zenét utána, vagy hogy működik? -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #14942 üzenetére
#14935 ← ezt nem értem. Ezt veszed (és mi az, hogy "2-re"?) vagy árulod, hogy két újat vegyél?
A srác árul több mindent is, állítólag újak. Amúgy 40-50 euro közt mászkál az ára (+posta). Na most, ha egy 20-asból itt kijön a kettő, még meglátjuk jó lesz-e. De nyilván ennyiből nincs meg az új. Amúgy nem tudom, de a kisebb Go verziókat is drágábban adja.
-
darkmann
őstag
válasz
<Adamsky> #14828 üzenetére
Van egy tronsmart T6 Plus upgraded edition-öm, azzal nincs problémám. Nem vagyok vájtfülű, de azért különbséget tudok tenni a tiszta hangminőség és a torzított sz@rok közt. A T6 plus alapvetően nem rossz, csak valahogy szabadtéren már kevés a teljesítménye, és a basszus is hiányzik belőle.
-
válasz
<Adamsky> #14763 üzenetére
Köszi!
Akkor a BT szabványból néztem ki túl sokat.
Akkor marad az AUX kábeles összekötés, szerencsére mindegyiken van bemenet.Egyébként a MIFA A90 egész jól szól mélynyomóként.
Rögtönöztem egy 100Hz-nél vágó elsőrendű váltót a Mifa és a két másik kisebb hangszóró számára az AUX kábelre.
A Mifa minimális késleltetéssel operál AUX-on is a többihez képest, és ez ad egy enyhe terem érzést. Nagyon vicces. -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #14756 üzenetére
Valóban, rosszat linkeltem, bocs, de az új 70USD.
Én élőben vetettem össze a kettőt, Nekem Boom van, kollégának Boom Plust rendeltem. Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük, tisztábbnak nem tisztább, inkább harsányak a Boom Plus magasai, vagy hogy mondjam, így úgy érzed, mintha több magas lenne benne, meg hangosabb is(ordít, mint a sakál), de a Boom sokkal tisztábban szól.
...persze ez személyes tapasztalat, és nem is vagyok audió szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crash Team Racing Nitro-Fueled - Túl a 10 millión
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Formula-1
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest