- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még egy Reno15 érkezett
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?
Soundcore q45Én feljebb a stormboxal szemben gondoltam, hogy melyik hangzása tetszik és miben jobb a stormbox...csak nyomorult módon soundboxot írtam (vagy teló írta át, fene tudja már)
Én most fejben csak ezzel nézem össze a B2P-t mert emellé tették eddig le (nem csak Alan) és mert ez van árban (most) kb egalban azok közül ami már megjelent
Szóval amíg anno MBP al szemben egyértelműnek tűnt számomra is, hogy stormbox jobb (csak akkor még drágább volt és spúr voltam rá), addig most több videóban is szimpibb volt ahogy B2P szólt.De UBoom X re azért marha kíváncsi leszek.
Ha esetleg be lehet húzni előrendelésben még olcsóbban (ha tudtok rendelhetőségről valamit szóljatok
) lehet rá is próbálok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Microsoft Excel topic
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Parfüm topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lehet rá is próbálok majd