- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, az amazon-ról rendelsz (nagyon máshonnan szerintem nem is lehet, ill. érdemes), akkor az updated-et küldik. Az eu.soundcore-on ilyen hangszóró sose volt. Esetleg Ali, de nem olcsóbb (ha van), és a gari ...
Hmm... most nézem, hogy a Motion+ és a Boom is olcsóbb az amazon-on, mint az eu.soundcore-on. Ilyet se láttam eddig. -
<Adamsky>
nagyúr
Két verzió van belőle. Az 1st gen. és az updated. Nekem utóbbi volt (és a régit szerintem már nem is kapni). Ja, az új se annyira új már, de azért még bőven felveszi a versenyt akár az újabb Soundcore-okkal is ...
A 1st gen.-en volt line-in, és micro-USB-s volt, az updated-en nincs line-in, de van type-C és app támogatás (ebben kikapcsolható a welcome tone). Ja, meg tud TWS-t.
Régi vs. új. -
<Adamsky>
nagyúr
Inkább az XSound Plus 2 (vagy Soundcore Boost).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Árban is maximum ilyesmire gondoltam." - akkor szerintem ne is nézelődj tovább! Kicsinek épp nem kicsi, de nem nem is vészes (jár hozzá fain vállpánt). A súlya viszont a méretét meghazudtolóan abszolút nem vészes. Hangerőre senki sem panaszkodott, szóval szerintem be fogja hangosítani az öltözött (és fel fogja spanolni a srácokat
)
Ja, az eu.soundcore-ról rendeld! -
Cold5
senior tag
Uhhh teljesen igazad van....
A helység kb 20-30m2, nem kültnék rá túl sokat, méretben pedig jobb lenne valami könnyebben hordozható.
Ránéztem amit ajánlottál, Soundcore nekem szimpatikus. Lehet már egy kicsit "nagy"... de még talán belefér. Árban is maximum ilyesmire gondoltam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest