Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, az amazon-ról rendelsz (nagyon máshonnan szerintem nem is lehet, ill. érdemes), akkor az updated-et küldik. Az eu.soundcore-on ilyen hangszóró sose volt. Esetleg Ali, de nem olcsóbb (ha van), és a gari ...
Hmm... most nézem, hogy a Motion+ és a Boom is olcsóbb az amazon-on, mint az eu.soundcore-on. Ilyet se láttam eddig. -
<Adamsky>
nagyúr
Két verzió van belőle. Az 1st gen. és az updated. Nekem utóbbi volt (és a régit szerintem már nem is kapni). Ja, az új se annyira új már, de azért még bőven felveszi a versenyt akár az újabb Soundcore-okkal is ...
A 1st gen.-en volt line-in, és micro-USB-s volt, az updated-en nincs line-in, de van type-C és app támogatás (ebben kikapcsolható a welcome tone). Ja, meg tud TWS-t.
Régi vs. új. -
<Adamsky>
nagyúr
Inkább az XSound Plus 2 (vagy Soundcore Boost).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Árban is maximum ilyesmire gondoltam." - akkor szerintem ne is nézelődj tovább! Kicsinek épp nem kicsi, de nem nem is vészes (jár hozzá fain vállpánt). A súlya viszont a méretét meghazudtolóan abszolút nem vészes. Hangerőre senki sem panaszkodott, szóval szerintem be fogja hangosítani az öltözött (és fel fogja spanolni a srácokat
)
Ja, az eu.soundcore-ról rendeld! -
Cold5
senior tag
Uhhh teljesen igazad van....
A helység kb 20-30m2, nem kültnék rá túl sokat, méretben pedig jobb lenne valami könnyebben hordozható.
Ránéztem amit ajánlottál, Soundcore nekem szimpatikus. Lehet már egy kicsit "nagy"... de még talán belefér. Árban is maximum ilyesmire gondoltam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Apple MacBook Pro 2019 - "16/2,6Ghz/6mag/Intel Core i7/16/512gb - Space Gray/Touch Bar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest