Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
Unatkoztam délután, bemértem meg EQ-zgattam a Motion+-t. Talán ez lett az a végeredmény, ami a legjobban bejött. Az látszott, hogy alapból nagyon mély és magasszegény, kell neki a V alakú EQ. A 2.5 kHz körüli durva kiemeléssel nem tudtam mit kezdeni. Az 1 kHz és 12 kHz körüli részt még lehet feljebb húzom, csak már lefagytam, nem volt több időm kint
-
skippper
senior tag
válasz
cidalain #16445 üzenetére
Nincs személyes tapasztalatom régi FW-vel, csak szembejött pár reddit comment, ami sorolta, hogy X FW szépen szól, X+1 FW basszus is jó, X+2 FW sistergős hiba, X+3 FW sound mediocre, X+4 or newer: just avoid.
Könnyen lehet, hogy ez már invalid információ, mert azóta rendbeszedték. Csípőből amúgy én is a Heavyt választottam ki, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e értelme mókolni rajta, vagy csak plug and play és élvezzem
-
skippper
senior tag
Sziasztok! Tudtok javasolni Motion+hoz EQ beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- Formula-1
- FOTÓS beárazás
- Háztartási gépek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged