- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cece04 #16322 üzenetére
... és a méret, hordozhatóság mennyire számít?
A Motion+ kisebb (a Boost pedig a legkisebb). A Boom se lenne épp vészesen nagy, csak ott van rajta az a nem túl szép, de cserébe nagy fogantyú. A Boom Plus pedig egyértelműen nem a táskába bedobom, oszt' go kategória.
Talán neked a Boom és a Boom Plus között kellene választanod attól függően, hogy mennyire szereted üvöltetni a zenét. A Boom Plus az egy hangosabb Boom.
Töltés téma
Az USB tudtommal 5V-on valahol 0,5- és 0,9 A (az újak) tud. Ez ma már szerintem nagyon kevés egy modern hangszórónak. Én is úgy tudtam, hogy előírtnál kisebb Amper nem okozhat gondot, de a neten rákeresve azért akadnak olyan vélemények, hogy ezt sem szabad túlzásba vinni. A Flip 6-nál a kezelési útmutató pl. 3A-t ír. Mindenki döntse el, hogy akkor jó ötlet-e ezt 0,5A-val tölteni? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cece04 #16315 üzenetére
X600: itt senkinek sincs, így csak látatlanban fikázunk. Legalábbis lehet ezt mondani. Én (ill. itt többen is szerintem) viszont adok Alan tesztjeire, és az alapján, amiket ő mondott, én tuti kihagyom ezt a szériát.
Részünkről (remélem beszélhetek többesszámban) mérettől, és igénytől függően a következők ajánlottak:
• Boost (volt ilyenem)
• Motion+ (van)
• Boom (van)
• Boom Plus (még nem volt, de nekem nem is kell ekkora, ill. ilyen hangos cucc)Egyébként mi a "cél"? Mit (zenei stílus) szeretnél rajta hallgatni, és hol (szobában, kinn)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Windows 11
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest