- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
skippper #16357 üzenetére
" ... viszonyul egy JBL Charge 5-hoz ... "
Sajna nem volt még lehetőségem direkt összehasonlításra, de anno mikor vettem, elég sok tesztet elolvastam, review meghallgattam, és ezek alapján úgy gondolom az, amit Sys85 leírt jó eséllyel megfelel a valóságnak. Ja, tud multipont-ot is, de ez nem javítja a hangminőséget, csupán egy jó fícsör.
Én JBL-t, ill. Charge 5-öt biztos nem vennék. Ha nem kellenek a "zenei részletek", hanem inkább legyen "bassz", amolyan JBL-es, akkor ott a Boom.
-
válasz
skippper #16357 üzenetére
Tisztább, kiegyenlítettebb és zeneibb, cserébe kicsit kevesebb a mélye, nincs az a tipikus populáris JBL-es hangja.Persze van a Motion-nek is mélye, de nem olyan “JBL-es”.
Ja és a Motion igazi sztereo (2 mélyközép, 2 magas), a JBL ezzel szemben csak 1 nagyobb mélyközéppel rendelkezik és 1 magassal.
Ja és a Motion-nek van belső EQ-ja, AptX-et is tud ( ha van olyan telód), és ez is köthető sztereóba, de csak másik Motion+ amivel működik, pl Motion Boom-mal nem megy.
Remélem nyugodtan beszélhetek a többi Motion+ tulaj nevében is:
Nagyon jól szól a Motion+, főleg ha az árát is nézzük.Szerintem még senki sem bánta meg.Most 74€ az eu.soundcore-on (a jelenlegi akció lejár rövidesen), a Charge normálisabb helyeken ~65k, szóval egy Charge 5 árából most kapsz 2db Motiont is.
Szvsz a JBL sok terméke túlértékelt és túlhypeolt cucc, nem érnek annyit mint amennyit kérnek értük, vannak jobb alternatívái.Nem rosszak a JBL-ek, de azért annyira nem jók.Persze vannak kivételek.Mondom ezt úgy, hogy volt jópár JBL cuccom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged