Hirdetés
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Megelőztél

... épp most néztem meg én is a videót. Kicsit az elején felhúztam magam, hogy hogyan lehet a két hangszórót összehasonlítani, de aztán ezt elengedtem, és csak aJBLEarfun UBoom X hangját kezdtem el figyelni. K. nagy hangszóró, de nagyon szépen szól. Ez sem egy szépség, de nem fáj ránézni (mint a Tribit-re).
Kicsit beleolvastam a hozzászólásokba. Saját elmondása szerint Oluv nemrég fejezte be a hangolást, szóval szerintem nemsokára (1 hónap?) várható a bejelentés.
Ez azért oda fog ba...ni. Az Earfün-t ismerve szerintem lehet árba is alá mennek picit a Boom 2 Plus-nak. Izgi lesz.
Hö-hö, mit találtam.

Ez pedig Oluv egyik fizetős videójának a borítóképéből van:

Jó régóta dolgozhat rajta ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest