- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
Én totál elégedett vagyok a soundcore customer servicével, bár leginkább azért mert az ügyemmel fogalmatlanok foglalkoztak, és anyagilag éppen pont jól jártam. Persze kérdezhettem volna, hogy bocsi ti milyen számológéppel számoltok, de úgy voltam vele, hogy hát mégis az ő dolguk a saját cégüket képviselni, biztos jobban tudják, mint én...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
A soundcore.eu persze, hogy lepattint, ha nem ott vetted (saját tapasztalat). De én nem is azt javasoltam, hogy ingyenes javíttatásért / cseréért kuncsorogjon náluk, hanem, hogy kérdezzen rá, tudnak-e gari időn túli javíttatásban segíteni? Van-e erre valamilyen "protokol" (vagy nagy ívben elhajítandó a cucc)?
" ... vagy ugyanolyan csapnivaló, mint volt."
Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van velük. Próbáld meg ugyanezt mondjuk a Sony-nál vagy a Technics-nél vagy bármelyik nagy(obb) márkánál.
Persze ehhez az kell, hogy tőlük vedd a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mercedes topic
- Tesla topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Ford topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest