- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16828 üzenetére
Enyémc(motion 100)
pl megy asszonynak, oviba kell neki valami értelmesebb. Már ha elég lesz odaDe amúgy ja 60eur os cuccot ha ember eladja 15k huf ba már elég élhető áru a boom 2+
Az volt amúgy hogy PP al fizettem. Aztán nagy semmi, sem mail semmit. Terhelés megvolt. Majd 20p és jött a storno a PP fizetésre, rendelésem meg sehol az előzmények között. Hirtelen azt hittem el is fogyott...
De második rendelés oké volt még ha az sem a leggyorsabban.Amúgy revolut be is ugrott, de nem volt hozzá erőm. Így is olcsóbb volt, mint ahogy PP váltott volna (azzal 81k körül lett volna), de köszi az infót
Én nemrég vettem egy q45 fülhallgatót (kellett az ANC) és nem vettem észre különbséget kodecek között. Mondjuk nekem source yt music. De ha azon mindegy, akkor ezen is az lesz nekem, pedig nem vagyok botfülű teljesen
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest